Kıskançlık derdi🙄🙄🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fıtrat diye diye böyle üç kuruşluk beyniyle kadına hükmedebileceğini zanneden, sevgi saygı nedir bilmeyen elin ruh hastası heriflerine taviz veren kadınlara akıl fikir diliyorum. Hangi sevgiye yazık olabilir Allah aşkına? Sevgiden kırılıyorlar gerçekten. Adam küfür ediyor, fıtrat, ılımlı yaklaş diyorsunuz. Aklınız yerinde mi?
Bakın aralarında ne geçmiş tam olarak bilemeyiz,en iyi onlar bilir konuyu açan hanımefendiyle ben aynı yaştayım hatta ben daha bile büyük olabilirim ve benim hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar.Yani ben nasıl empati yapılır bilemem ama her insan sevgiye muhtaçtır.Kadın,erkek fark etmez.Ben zaten beyefendiyi savunmadım ama direkt "ayrıl" demek de bence kıskançlık gibi sevgilisi olmayanlar olanı da ayırıyor gibi oluyor.Biraz öyle yani.Ben günaha girmek istemiyorum.Yanlış akıl da vermek istemiyorum.Hanımefendi en iyi kararı kendisi verir.Biz de saygı duyarız.Biz sadece öneri verebiliriz.Hem herkes 2. bir şansı hak eder.Özellikle önceden küstüğümüz,kırıldığımız insanlar ... Sevgilisine de 2.bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.Ve ben olsam verirdim.Herkes 2. bir şansı hak eder.

Bakın aralarında ne geçmiş tam olarak bilemeyiz,en iyi onlar bilir konuyu açan hanımefendiyle ben aynı yaştayım hatta ben daha bile büyük olabilirim ve benim hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar.Yani ben nasıl empati yapılır bilemem ama her insan sevgiye muhtaçtır.Kadın,erkek fark etmez.Ben zaten beyefendiyi savunmadım ama direkt "ayrıl" demek de bence kıskançlık gibi sevgilisi olmayanlar olanı da ayırıyor gibi oluyor.Biraz öyle yani.Ben günaha girmek istemiyorum.Yanlış akıl da vermek istemiyorum.Hanımefendi en iyi kararı kendisi verir.Biz de saygı duyarız.Biz sadece öneri verebiliriz.Hem herkes 2. bir şansı hak eder.Özellikle önceden küstüğümüz,kırıldığımız insanlar ... Eski sevgilisine de 2.bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.Ve ben olsam verirdim.Herkes 2. bir şansı hak eder.
Eski sevgilisine de ikinci şansı mı versin? =)) Tam ciddiye alıp saçmalıklarını toyluğuna bağlama eğilimindeydim ki, şunu yazman dalga geçiyor olma ihtimalini netleştirdi. Hadi çocuğum başka yerde oyna ya...

Eski sevgilisine de ikinci şansı mı versin? =)) Tam ciddiye alıp saçmalıklarını toyluğuna bağlama eğilimindeydim ki, şunu yazman dalga geçiyor olma ihtimalini netleştirdi. Hadi çocuğum başka yerde oyna ya...
Ben sizin çocuğunuz değilim bu bir size cevap bile vermiyorum eski sevgili kısmını hatalı yazdım sadece sevgili yazacaktım farkındayım hata olduğunu ama sizin bu tavrınız yanlış konuşmuyorum bile

Merhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin 😒
Bana o kufuru edecek adamın anlini karışlarım ben. Daha da erkek arkadaşım demem şerefsiz derim haysiyetsiz derim. Daha dün akşam bana 'salak salak davranma' dedi diye s...p sıvadım. Rencide edip yol verdim. Kimseye kendime salak dedirtmem. Bugün salak diyeni hosgorursek ileri de her türlü kufuru kabul etmiş sayılırız.

Bakın aralarında ne geçmiş tam olarak bilemeyiz,en iyi onlar bilir konuyu açan hanımefendiyle ben aynı yaştayım hatta ben daha bile büyük olabilirim ve benim hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar.Yani ben nasıl empati yapılır bilemem ama her insan sevgiye muhtaçtır.Kadın,erkek fark etmez.Ben zaten beyefendiyi savunmadım ama direkt "ayrıl" demek de bence kıskançlık gibi sevgilisi olmayanlar olanı da ayırıyor gibi oluyor.Biraz öyle yani.Ben günaha girmek istemiyorum.Yanlış akıl da vermek istemiyorum.Hanımefendi en iyi kararı kendisi verir.Biz de saygı duyarız.Biz sadece öneri verebiliriz.Hem herkes 2. bir şansı hak eder.Özellikle önceden küstüğümüz,kırıldığımız insanlar ... Sevgilisine de 2.bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.Ve ben olsam verirdim.Herkes 2. bir şansı hak eder.
Orasına burasına koyan adama ikinci şansı verip yarabbi şükür mu desin. Bu nasıl gurursuzluk iğrençlik boyle.

Nolur küfür etmeyelim kimseye küfür etmeden de konuşulabilir hata hata ile kapanmaz tamam o bey böyle bir şey yapmış olabilir ama hanımefendi daha üstüne giderse ani tepki verirse o beyin nasıl davranacağını bilemeyiz.İşler daha da kötü gidebilir sevgilisi daha da kötü şeyler söyleyebilir..Tabi barışmaları her şey için yarar olur.Sonuçta arada sevgi var ki birlikteler.Her şeyin hayırlısı .
Saka misin gülüm sen? Adam bilmem nerene koyayim diye kufretmis barismalari yarar olur yaziyorsun hala.

Kufur olan bir iliskide sevgi diye birsey olamaz. Seven sevdigine kiyamaz. Incinecek diye odu kopar. Bir de sevgilisi olmayanlar kiskanclik edip ayirmaya calisiyor tarzi birsey yazmissin. Evet benim sevgilim yok. 🥺 Cunku evliyim, esim var 🤣 ve esim bugune kadar bana şakasina aptal bile demedi anlatabiliyor muyum?

Sana abla tavsiyesi, kufuru, dayagi, kiskanmayi sevgi sanma.. Boyle kadinlarin sonu 3. Sayfada bir haber oluyor genellikle.

Saka misin gülüm sen? Adam bilmem nerene koyayim diye kufretmis barismalari yarar olur yaziyorsun hala.

Kufur olan bir iliskide sevgi diye birsey olamaz. Seven sevdigine kiyamaz. Incinecek diye odu kopar. Bir de sevgilisi olmayanlar kiskanclik edip ayirmaya calisiyor tarzi birsey yazmissin. Evet benim sevgilim yok. 🥺 Cunku evliyim, esim var 🤣 ve esim bugune kadar bana şakasina aptal bile demedi anlatabiliyor muyum?

Sana abla tavsiyesi, kufuru, dayagi, kiskanmayi sevgi sanma.. Boyle kadinlarin sonu 3. Sayfada bir haber oluyor genellikle.
Hanımefendi ben şurada bile,bu sayfada bile psikolojik şiddet gördüğümü hissediyorum.Hadi erkeklerin şiddetinden kurtulduk.Peki beni hemcinslerimin psikolojik şiddetinden kim koruyacak,ya da ben kendimi nasıl koruyacağım?Sadece konuya kendimce fikrimi dedim.Demedikleri kalmadı başka bir hanımefendi de "çocuğum git başka yerde oyna" dedi bu ne demek Allah aşkına ya küfür edenlere niye laf etmiyorsunuz argo konuşan hanımlar da var nacizane fikir söyledim sadece çok üzgünüm cidden

Merhaba arkadaşlar, sevgilimle gereksiz bir konu yüzünden tartıştık ve konu instagram. Eski erkek arkadaşım bana istek attı bende engelledim, ama sevgilim sanki ben istek atmışım gibi bana "sen açık kapı mı bırakıyorsun" gibi ithamlarda bulundu. Ardından ben açıklama yaparken ağıza alınmayacak küfürler etti ve kapat a..k diye terbiyesiz bir üslup takındı. Ben 1 gün boyunca hiç aramadım mesaj atmadım anlasın hatasını düzeltsin diye ama yine suçlu beni çıkardı sen hatalisin ki diyecek bir şeyin yok ki beni aramadın diye. Sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen bir fikir verin 😒
O kim ki size küfür edebiliyor? Ya her şer de bir hayir vardir yolun basinda kisiligini anlamaniza yardimci olmus bu olay. Hemen orayi terkederek yolunuza devam edin. Küfür eden sevgili, ilerde küfür eden bir eş küfür doyuma ulaşınca da şiddet...

Hanımefendi ben şurada bile,bu sayfada bile psikolojik şiddet gördüğümü hissediyorum.Hadi erkeklerin şiddetinden kurtulduk.Peki beni hemcinslerimin psikolojik şiddetinden kim koruyacak,ya da ben kendimi nasıl koruyacağım?Sadece konuya kendimce fikrimi dedim.Demedikleri kalmadı başka bir hanımefendi de "çocuğum git başka yerde oyna" dedi bu ne demek Allah aşkına ya küfür edenlere niye laf etmiyorsunuz argo konuşan hanımlar da var nacizane fikir söyledim sadece çok üzgünüm cidden
"Çocuğum başka yerde oyna" lafını şokla karşılayan kafa, sevgilisinden küfür yiyen hemcinsine "ama erkeklerin fıtratı, ılımlı ol" diyebiliyor. Ayarlar bozuk cidden.

Ay sen ne yapabilirsin ki? O kim oluyor da küfür ediyor. Defolsun gitsin.

Ben o ikinci şansı verdim, öldürülüyordum zor kurtuldum

"Çocuğum başka yerde oyna" lafını şokla karşılayan kafa, sevgilisinden küfür yiyen hemcinsine "ama erkeklerin fıtratı, ılımlı ol" diyebiliyor. Ayarlar bozuk cidden.
Ayril yazanlar da sevgilisi olmayan kiskanç kadinlarmis😀 Su kufurbaz, terbiyesiz sevgiliyi cok kiskandim cidden😂
Bu kafalar nasil olusuyor cidden hiç anlamiyorum.

Suçunuz olsun ya da olmasın, saygıyı bir kenara bırakıp küfretmeye başlamışsa olmaz bence. Size saygısı olan, dinlemeyi bilen insanlarla beraber olun. Şimdi küfreden ilerde evlenince döver de. Yine beraber olduğunuz kişiyi siz tanıyorsunuz, en iyisini siz bilirsiniz ancak bu durum çok sık meydana geliyorsa bırakın gitsin.

Dalga geçiyor olduğunu umut ediyorum ya. Gerçek olmasındansa bizimle kafa buluyor oluşunu yüz bin kere yeğlerim.
Siz hemcinslerinizden nefret ediyorsunuz.Ve psikolojik olarak şiddet uygulamaktan zevk alıyorsunuz.Ben o hanımefendiye arkadaşca yaklaştım sorununa haklı olarak çözmeye çalıştım sizin gibi ayrıl demediğim için kendimle gurur duyuyorum.Siz yok etmeye çalışıyorsunuz.Belki barışıp ileride çok güzel şeyler yaşayacaklar,olamaz mı? Bana kadın olsun erkek olsun o "a.q.,amk" gibi ifadeleri kaç kere koydular ne yapayım?Hepsini mahkemeye mi vereyim?Hepsini engelledim geçti.Dediğim gibi ben duygusal ilişki yaşamadığım için empati yapamam.Ayrıca erkeklerin fıtratı böyle olduğu düşündüğümden ben hiç erkeklerle konuşmam zaten..Sokakta yol bile sormam.Çok kötü kalplisiniz çok çok!

Seven insan kıskanç olur kıskanılmakta guzeldir ama buda cilkini çıkarmış işin geri adim tabiki atma hatta cok uzulmeyeceksen ayril gitsin hatta ve hatta üzüleceksen bile ayril

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X