Kıskançlık diye düşündüm

Bu mudur? Budur. Başka söze gerek var mıdır? Yoktur.
Peki ben bu Sultan'ı öper miyim? Mucuks diye öperim. Şeniz

Bu kadına yine fevkaladenin fevkinde katılıyorum. Gelmeseydi bu seferde torunu sünnet oldu kalkıp da gelmedi derdiniz kanımca.şakkıdı

Aha bu kadınada katılıyorum.

Ayşecim, eşinin ailesi ağzıyla kuş bile tutsa asla gözünde görünmeyecek, sevmiyorsun, sevmeyeceksin belkide.:sm_confused:

ilk rakibi gelinler kayınvalidelerin .....torun oluncada 2. rakip kızın annesi oluyo Allah akıl versin ne diyim bu kayınvalidelere.......anlayan beri gelsin

Yüreğine, ağzına, kalemine sağlık Sultanım. Altına imzamı atıyorum ve konu sahibine bir soru sormak istiyorum.

Ayşecim, ben eşinden ayrı bir kadınım ve bir kızım var.
Şimdi ben uygunsuz bir kadın mıyım ve benim kızım uygunsuz bir kadının kızı mı?

??

Hiç hoş olmadı biliyor musun...

Sen elleri öpülecek bir kadinsin....cünkü tek basina kizina hem Anne hem Baba olmaya calsiyorsun....Rezilligin kol gezdigi bu devirde bunun ne kadar zor oldugnu tahmin bile edemiyorum....:1hug:

Yanliz basina yasam mücadelesi veren her kadin bence böyle....

Sağol Sultanım, ama işte adımız çıkmış dokuza, inmez sekize.
Aslında umurumda değil, kim ne derse, ben kendimi bildikten sonra hiçbir şeyin önemi yok.
Konuyu da dağıtmak istemiyorum ama bir hemcinsimin böyle düşündüğünü gördüğüm anlarda gerçekten üzülüyorum.
Yargılamak, kınamak çok tehlikeli şeyler.
Yarın ne olacağını kimse bilemez, hiçbir şeyin garantisi yok hayatta.
Dua edip, şükredip hayırlısını dilemeliyiz her zaman.
Bizden büyük Allah var yukarıda.

Hayy şu bekarlara yaaa..
hepsini asmalı tek tek,bak o zaman hadlerini aşıp yorum yazabiliyorlar mı

He lan, Taksimde sallandıracaz sizi. Yada bacaklarınıza 2 ton yük bağlayıp Boğaz köprüsünden atacaz. Banyo sabununuzun içine jilet koyacaz yıkanırken doğrayacaksınız herbiyerinizi, İçi pirana dolu bir akvaryuma atacaz sizi.Bakın bakalım bi daha yorum yapıyormusunuz.aklinialirimsmile

ya lütfen niye yanlış anlaşılıyor yazdıklarım,,kimseyi aşağılamak ,,gibi bir niyetim yoktu,,kaynım aşağılardı eskiden 2. evlilik yapanları ben şimdi kendiside yaptı demek istedim,üstelik 2 çocuklu olup tekrar evlenmesinde tabiki bir abeslik yok..ne münasebet,,,
uzatmak istemediğim için açmadım konuyu,,üstünüze alınmayın lütfen,,
kimseyi kınamak gibi bir niyetimde yoktu,sadece yaşadığımı paylaşmak istedim,

yazmaz olsaydım keşke yaa,,,saptırılacağı aklımada geldi haa

size katılan diğer hanımlar gibi bende katılıyorum,,,sevemedim eşimin ailesini ne yapayım,,1-2 kötü laflardan sonra soğudum hepsinden,iyide yapsalar sanırım altında azıcıkta olsa bişeyler arıyorum,,,
kimsenin evladını kınamak gibi bir niyetim yoktu,kendi özlerinde iyi insan olabilirler,herkes hata yapabilirde,,annenin gözünde çocuğu pırlanta da olabilir ama
bende kendi annemin gözünde pırlantayım,ben kırılınca ne oluyor eleştirme hakkım olmuyormu,damarıma basınca benimde damara basma hakkım olmuyormu,,

kimsenin avladı inşallah kötü durumda kalmaz ama kınamadım inanın sadece damarıma basılınca bende içimi rahatlatmak istedim onların eksikliklerini söyleyerek

Arkadaşım ara sayfaları okumadım ama senin eski konularını iyi bildiğimi söyleyerek ve de ilk mesajında senin de üzerine basarak tekrar tekrar söylemene istinaden diyorum ki; sen, eşinin ailesini sevmeyen bir kadın olarak, senin kayınvalidenin sünnet olan torununu görmeye gelmesini dünürünü kıskanmak olarak algılaman çok normal..

Şimdi hayır diyeceksin ama kayınvaliden için söylediklerine baksana, ''yetiştirdiği çocuklar ortada, biri bilmem ne yapmış, biri ona kaçmış, biri bunu yapmış vs vs vs vs...'':)))

Yani kadının torununu görmeye gelmesiyle tüm bunların ne alaksı var Allahaşkına..:))

Senin de oğlun var yarın kimle evleneceğinin garantisini nasıl veriyorsun? Büyük konuşma arkadaşım..

Ayrıca o kadar kötü yetişmiş çocuklar arasında senin kocan iyi yetiştiğine göre:), demek ki birşeyi de başarmış kadın:)

Neyse bırak kadını gelsin görsün gitsin..Anlıyorum eşinin ailesinin her hareketi sana batıyor ama yapacak birşey yok, senin annenin torunuysa onun da torunu:))

bence de sünnet olan torununu görmesi en doğal hakkı. ard niyet aranmamalı böyle bir konudaakannehir

Ayrıca o kadar kötü yetişmiş çocuklar arasında senin kocan iyi yetiştiğine göre:), demek ki birşeyi de başarmış kadın:)

vereliniortak

budur mührümü basarım altınaŞeniz

şu insanoğlunun kendini beğenme illeti yokmu
sen süpersin senin ailen harika
kocanınmı oo onun ailesi berbat
ahlaksıız
görgüsüüz
işte kocan içinden mumunelik çıkmış oda şans işte
ya ALLAH için bir aynada kendinize tutun

Ayşecim, biri damarıma basınca benim de onun damarına basma hakkım olmuyormu demişsin ama kimsenin senin damarına bastığı yokki, adın sadece sünnet olan torununu görmeye gelecek ne var bunda...
Senin kızdığın nokta, ben 6 çocuk büyüttüm, ayşe bi çocuğa bakamadı...
Ne var bunda... Benim annem ben üniversiteye hazırlanıyorum diye testlere gömülüp herşeyi ayağıma isterken ben senin yaşındayken evlenmiş ev işi yemek işi o işi bu işi uğraşıyorum derdi..
Ben evlendim, ev işlerinden bunaldım, bana gene dedi ki ben senin yaşındayken hem iki çocukla uğraşıp he de ev işlerini yetiştirmeye çalışırdım, he de baban sabah öğlen akşam yemek hazırlardım diyo...
minim ki senin annen de böyle şeyler söylüyordur. Büyüklerin genel özelliği bu....
Annen sana böyle bişey söylese omuz silkip aman annne dye geçiştirip unutacağın lafı kayınvaliden söylediğinde sırf kaınvalide olduğu için mi ters tepki veriyorsun..
Tamam sevmiyor olabilirsin, onlar da seni sevmiyor olabilirler ama kimseyi çocu yetiştirememiş olarak yargılamak hoş değil... O kötü özelliklerini saydığın kardeşlerden biri de senin eşin... Eşin hakında da diğer eltilerin kayınvalidesine kızdığında aman ssanki çocukları da ne ki biri gitti bunu yatı biri gitti şunu yatı biri dde gitti ayşeyle evlendi dese hoşuna gider mi(yani nasıl kaynının 2. çoculu biriyle evlenmesini sen yalış görüp bir eleştiri onusu olarak öne sürüyorsa onlar için de sen abileri için doğru kişi olmayabilirsin)???
Eşin senin için harika biri çok iyi biri ve diğer kardeşler ötü ise eşini de onları da aynı ana yetiştirdi...
Bence kayınvalidene haksızlık ediyorsun...
nceki konularını bilmiyorum, bilmem de gerekmiyor... Bi kişiyi sevmek sevmemek senin insiyatifinde,ama sırf onu sevmiyrsun diye de ne onu kıskançlıkla suçlamaya ne de onun anneliğini eleştirmeye hakkın yok dye düşünüyorum....

haa büyüttüğü çocuklara da baksan biri karısını aldatır sokakta kalır,diğeri 2 çocuklu uygunsuz bir kadınla evlenir ,bir kızı babası yaşındaki adama kaçar,biri din değiştirir

canım benim dinimiz der ki " hakkında olumsuz konuştuğun her şey başına gelmeden Allah canını almaz."

büyük konuşmak denilen şey aslında budur.

Ehh tamam iste.....Kayinvaliden istedigi kadar seni Annene cekistirsin, aman su Ayse söyle böyle desin Annecigin hic bunlar sallar be güzelim?

Sen kötüde olsan Annen sana hic laf kondururmu? Veya sana gelen laflari kaale alirmi?

Sen onun kizisin, kim ne derse desin her zaman onun birtanesi olacaksin öyle degilmi?

Ayni sekilde kayinvalidende cocuklari icin öyle düsünüyor! Ufacik bir taktirlerini büyütürde büyütür, kocaman bir kusurlarini kücültürde kücültür....Neden?
Anne bu güzelim, ötesi varmi?

Ayrica Kayinvalidenin o lafi Annene kötü bir niyetle söyledigni hic tahmin etmiyorum, eski kadinlar gercektende biz zamani Annelerini anlamakta güclük cekiyor.
Benim rahmetli Annem bile bazen derdi, kizim bir iki cocukla bas edemiyorsunuz biz zamaninda 5 cocukla bas ederdik, ev isine birde fabrikaya kosturmakta cabasi.şutarafagitti

Icini ferah tutmaya calis güzelim, güzel bakmaya caliski güzel göresin.

Öncelikle sünnetiniz hayırlı olsun diyorum.
Annenizin ne kadar torunuysa onun da o kadar torunudur ve onu görmeye gelmek hakkıdır.
Bunun kıskançlıkla bir ilgisi olamaz. Gelmese annem geldi, babaannesi olacak kapımı açmadı derdin belki.
Sizin aranızda sorunlar olabilir ama torun- babaanne ilişkilerini etkilemesin.
Oğlunuz var ve ilerde aynı durumları yaşayacaksınız kısmetse. Biraz empati yapmak gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…