ben ne yapacagimi sasirdim hani demeyin sende cok acikmisin ki adam.kiskaniyor diye yazdim ama cok yoruldum ciddenAdam hasta olduğu için sizin tesettürlü olup olmamanız fark etmiyor. Herkese sapık gözüyle bakıyor demekki.
Ayrıca bir söz var;
Kişi kendinden bilir işi.
igrenc bir durumBence kıskanclık değil..
Özgüven eksikliği ve kompleks..
carsafliyim .. Cok haklisiniz ..basta kabul ediyordu ama artik etmiyorÖncelikle kendisi farkında mı bunun normal olmadığının yoksa kendisi kendisinde bi sorun görmüyor mu?
Eğer kendisi de farkındaysa bi psikoloğa gidip kendini düzeltsin, tedavi olsun.
Yok kendisi normal buluyorsa düzelmez, bu şekilde siz nereye kadar katlanabilirsiniz, bu evliliği ne kadar sürdürebilirsiniz ki?
Not: Tesettürlü olup olmadığınızı hiç merak etmedim, çünkü karşınızdaki hasta ruhluysa çarşafa girseniz yine boş.
ailem de boyle dusunuyorhasta.
ya bu site kadinlar klubu mesela .. Ona bile laf ediyor yuzunu asiyor .. Bisey olsa disi kuyruk sallamazsa erkek gitmez diyor pesinden bana goz dagi veriyor neler neler ya anlatamam size yuzum gulmez oldu boyle olup degisen var midir hic bilmiyorum .. Agir sorunlu geliyor banada ..benim ablam cok rahattir ama enistem yine kiskanmaz ablma makyaj yapar cikar gezer ama esim oyle degil bu halimle mahvetti benine diyo mesela veya ne yapıyo?
ÇarşaflıymışÇok mu guzelsiniz .Dikkat cekecek sekilde mi giyinirsiniz.Gerci eşinizin kiskancliklarida kuzen,enişte ,bakkal pek normal değil .Herkesten kiskaniyorsa sizin de psikolojinizi bozar üstelik bir de hamilesiniz.
cok konustuk ailemde cok konustu kendine engel olamiyor .. 8 aylik hamileyim bana diyorki karnin buyumus dikkat cekiyor ..doyor yaAllah askina ne kadar mantikli soyleyinİlginç bir durum, ne diyor? Nasıl kavga çıkarıyor? Çarşaflıyım neremi görebilirler de beni beğenebilirler deyin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?