haklisiniz cok saolunÇarşaflıymış
Eşin hasta resmenZehragms , Allah kolaylık versin diyeceğim de resmen psikolojik tedavi görmesi lazım
haklisinizböyle adamlar değişmez.
kusura bakmayın ama böyleleri kendilerini en iyi müslüman iln eder. o en iyisi. herkes kötü niyetli. ablan enişten bakkal fln.
Allah sabır versn
cok konustuk ailemde cok konustu kendine engel olamiyor .. 8 aylik hamileyim bana diyorki karnin buyumus dikkat cekiyor ..doyor yaAllah askina ne kadar mantikli soyleyin
bakin bende kiz annesi olacagim ins ama baski taraftari hic degilim ruhum kaldirmaz ..benim babam ablama baski yapti ters tepti ama bana yapmadi ven secimimi yaptim.. Asla baskiyla is yapilmaZ asla ya kabul edemiyorim.. Hayatimda herkes bana saygi duyarken esimin bu hareketleri cokertti beni. . Yorum icin tskBu kıskançlık değil
Bu sizi kısıtlayarak hayatınız üzerinde hakimiyet kurmaya çalışma.
Çok zor cidden. Tedavi alması gereken noktaya da gidebilir.
kabul etmiyor .. Abime desem onu iui bir paylar bu is biter oyle rahat bi aileydik biz rahat dedigim esime gore anormal topluma gore normal .. Su karnimdaki bebege kiyamiyorim bu huyundan vazgecse sorunumuz yok ama tahmin edersiniz ki bu cok agir biseyBu kıskançlık ileride şiddete Allah korusun Canınıza kasta bile dönüşebilir, aile terapistini deneyin, ona göre yol çizin derim. Allah yardımcınız olsun .
O halde bile kiskaniyorsa Allah yardim etsin.Zaten her tarafı kapali .Ben boyle eşin düşüncelerinden bile korkarım.Çarşaflıymış
Eşin hasta resmenZehragms , Allah kolaylık versin diyeceğim de resmen psikolojik tedavi görmesi lazım
ne icin korkarsiniz belki ben goremiyorum duymak.istiyorumO halde bile kiskaniyorsa Allah yardim etsin.Zaten her tarafı kapali .Ben boyle eşin düşüncelerinden bile korkarım.
Benim eşimde ilk zamanlar kıskançtı , ama yinede seninki kadar değil. Taksiciye iyi günler dedim diye olay çıkarmıştı ilk evlendiğimizde, pişman olmustum evlendiğime.haklisiniz cok saolun
ondan korktugum icin degil huzursuzluktan biktigim.icin artik geri cekiyorum kendimi baski olmus ustumdeBenim eşimde ilk zamanlar kıskançtı , ama yinede seninki kadar değil. Taksiciye iyi günler dedim diye olay çıkarmıştı ilk evlendiğimizde, pişman olmustum evlendiğime.
10 yılı geçti evliyiz , şimdi hiç umursamıyor ama senin eşin gerçekten çok abartmış , düzelir mi hiç umut vermiyor, belki çocuktan sonra biraz değişir
canim 8 ay nisanli kaldim bak evlenince anlarsin burdaki evli bayanlarda bilir nisanliyken asla boyle degildi ... Nisanliyken.ve evliyken cok.farkediyor erkekler en azindan benim esimEvlenmeden onxe bilmiyor muydunuz? Bu derece birisi evlenmeden önce de kendini belli etmiştir neden kabullendiniz?
igrenc ya yazik o kadina da bana daDeğişmez,kayınpederim adam karısı bakkala gidiyor takip ediyor ve sen adamla konuştun diye ki konuşma para verip alma,yol boyu kufrediyor. Ay yine sinirlendim uyuza daha gencsin boşanmak helal,böyle bir adama katlanma in hükmü nedir bilmem.
Kötü olmyş bu kıskançlık değil hastalık.canim 8 ay nisanli kaldim bak evlenince anlarsin burdaki evli bayanlarda bilir nisanliyken asla boyle degildi ... Nisanliyken.ve evliyken cok.farkediyor erkekler en azindan benim esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?