- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasınız?ya bakin dozundaysa sevdiginiz cocuk bence sknti yok .. İnanin bi yerde patlak verir ama ben okudugum icin cok vakut geciremedik zaten yatilida kaliyordum . Mesela vatsaptan cevrim ici olsam.kime yaziyorsun derdi biraz ustume gelse abartma derdi tamam askim vs derdi dili tatliydi sevdigimden yapiyorum vs derdi e bende normal derdim yani abarti kiskanmazdi zaten ben kaldiramazdim yapsaydi
ceza evi gibi, okurken daraldım! Yok gibisiniz resmen, o kadar soyutlanmışsınız kiKıskançlık konusunda değişen hiç birşey yok. Ortamlardan soyutlanıyorsn mesela akrabalık ilişkileri rayında olmuyor. Kız kardeşim mesela bana abla çay koy sana geliyorz diye gelemez. Eşinden kıskanır. Kardeşimle bz görüşürüz.
Çok erkekli oturmalarmz olmaz.
Biyerden sonra yalan söylemeler başlıyor zaten kim vardı orda kadın kadınaydk kmse yoktu diyorum.
Otobüse minibüse binmemi istemez binsem de söylemiyorum.
Az çok huyunu öğrendim tabi halime hareketme de dikkt ediyorm.
Sokağa çıksam erkelerin yüzüne bakmam.
Başımı eğer konuşurum alışverişte filan.
Yemeğe çıksak yanımda yöremde kim var bilmem.
Karşmda erkek olabilecek manzaralara dalıp gitmem.
Sesli gülmem.
Başka yöne çekilebilecek lafları söylememeye dikkat ederim.
Yemekte yüzümün kimsenin olmadığı tarafa geleceği şekilde otururm.
Kalabalık misafirliklerde erkeklerin çok olduğu alana servis yapmam.
Misafirlikte erkeklerin çay servisini yapmam eşleri kızları yapar.
Kıyafetlerim hatlarımı belli etmicek şekilde bol hep.
Sevmediği insanlara hogeldin beş gittin bile dedirtmez. Muhattap etmez.
Kendisi gelmeyecekse annemlerde filan namahrem varsa diye gitmemi istemez. Ha ben yok der giderm orası ayrı.
Araba kullandrmaz araba kullanmama izin vermez çalışmama izin vermez
Futbol maçı seyretmk istemez yanımda uzun süre ekranda bi erkeğe bakmama sinir olur bakmam da zaten biliyorm huyunu kafamı çevirirm hemen
Yazarken çok boğucu ama sanırım artk alıştım.
6 yıldır evliyiz 1 çocuğum var. Çocuk olunca değişir dediler değişmedi hala aynı.
Bakışlarımı takip eder sürekli.
Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz
Hakiinda hayirlisi olsunAllah bana guc vrsın annem gel dedi karar senın bıktık artık dedı .. Yarın bebegımı erken alabilirler vaktı gelince gerekenı yapacagım ıns ..
22Kaç yaşındasınız?
Aksamdan beri seni merak ettim.Benimde 14 aylık kızım biraz hasta uyuyup ancak bakabildim.Bebegini neden erken alacaklar.Bu arada annen gel diyorsa git ..Esinde biraz düşünsün de yaptığı hatalarını anlasın inşallah.Kadinlar dayak yiyor ,şiddet görüyor ,senin yaşadığın da aynı etkiyi yapan psikolojik şiddet.Rabbim seni yaşadığın tüm bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtarsın.Hepinize tesekkur ederim
cok tesekkur ederim .. Gelişim geriligi var yarın profa gıdıyorum. Haberı olmadan doguma gıdecegım herseyı zamanına bıraktım tek derdım bebegim suan dogunca ona gore yolumu cızerım ınsAllah . Duzelmezse onume bakarımAksamdan beri seni merak ettim.Benimde 14 aylık kızım biraz hasta uyuyup ancak bakabildim.Bebegini neden erken alacaklar.Bu arada annen gel diyorsa git ..Esinde biraz düşünsün de yaptığı hatalarını anlasın inşallah.Kadinlar dayak yiyor ,şiddet görüyor ,senin yaşadığın da aynı etkiyi yapan psikolojik şiddet.Rabbim seni yaşadığın tüm bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtarsın.
esekkur ederımAllah bebeğine şifa, sanada kolay doğumlar nasip etsin.Hakkinizda her şeyin hayırlısı olsun.
ormal bırsey olsa sabredılır affedılır hemen silinmez kolay kolay .. Ama bu cok anormal geliyor bana .. Gercekten anormalKıskançlıktan karısını öldüren saykolar gibi.. Neyle itham ediyo karısını. Bu kadar güvensizse boşasın ne diye hayatını karartıyo milletin. Düşünsene az bi ömrün kaldığını öğrendin ve sen bu kısıtlamalar yüzünden bomboş bi hayat sürmüşsün her şey içinde kalmış hangi taşa vuracaksın kafanı?
Gecmiş.olsun bebegınızeAksamdan beri seni merak ettim.Benimde 14 aylık kızım biraz hasta uyuyup ancak bakabildim.Bebegini neden erken alacaklar.Bu arada annen gel diyorsa git ..Esinde biraz düşünsün de yaptığı hatalarını anlasın inşallah.Kadinlar dayak yiyor ,şiddet görüyor ,senin yaşadığın da aynı etkiyi yapan psikolojik şiddet.Rabbim seni yaşadığın tüm bu sıkıntılardan hayırlısıyla kurtarsın.
bende oyle dedım sacmalıyor ıste salak ..bu olaydan sonra onu affedemıyIRum ben kıncı degildim ama o ozur diledı yanliş anlamişim dediBenim anlamadigim adam karisinin baska biriyle flort ettigini dusunuyor. Bakistinuz vs diyor. Sonra nasil normal iletisim kuruyorsunuz gercekten buna inaniyorsa bunu nasil sindiriyor ? Iste bu yuzden yalan soyledigini dusunuyorum belki zarf attigini. Allah yardimciniz olsun.