Evlendiğimizden beri demişsiniz öyle değil mi??bıraz sacma bı yorum olmadı mı :) evliyı ve hamıle kalmadan once boyle degıldı
Çocuk da genelde evlendikten sonra olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendiğimizden beri demişsiniz öyle değil mi??bıraz sacma bı yorum olmadı mı :) evliyı ve hamıle kalmadan once boyle degıldı
tedavı oldu ıyıydı de yazmşım yukarda degil mi ,?tesekkurler bayan yorum ıcın cocuga sen cıkma kal orda dememı mı bekledınızEvlendiğimizden beri demişsiniz öyle değil mi??
Çocuk da genelde evlendikten sonra olur
umarım bıktırma yontemıKıskançlık bahanesiyle bütün işleri ona devret. Kısa zamanda pes eder.
Yukarıdaki mesajları herkes tek tek okumuyor. Eğer konunuzda belirtseydiniz ben de öyle bir yorum yazmazdım. Eşiniz resmen hasta. Çocuk doğana kadar kendini düzeltmezse, bu kafayla çocuğunuz doğduğu gün bile olay çıkarabilir hastanede. Size kolay gelsin..tedavı oldu ıyıydı de yazmşım yukarda degil mi ,?tesekkurler bayan yorum ıcın cocuga sen cıkma kal orda dememı mı bekledınız
belirttim canım :) umarım duzelir tskYukarıdaki mesajları herkes tek tek okumuyor. Eğer konunuzda belirtseydiniz ben de öyle bir yorum yazmazdım. Eşiniz resmen hasta. Çocuk doğana kadar kendini düzeltmezse, bu kafayla çocuğunuz doğduğu gün bile olay çıkarabilir hastanede. Size kolay gelsin..
yasamazsınız umarımÇok zordur ben yaşamadim bilmiyorum ama sizinki aşırı umarim düzelir
cok yeni daha kiyamam :) ona biraz sans verin herkes benimki gbi piskopat olacak drgil gecer ins
suan konusmuyorum tesekkur ederımAllah yardımcın olsun canım. Ben olsam zaten içimden gelmez ne güleryüz gösterir ne de hizmet ederim böyle bir adama. Muhabbet etmem yani düzelsin öyle gelsin yallahhh!
hrseye he desem suan bu durumda olmazfım cok direniyorum cok olmazsada olmaz..Herşey he demeye devam edersen düzelmesi beklenemez.
Allah bana guc vrsın annem gel dedi karar senın bıktık artık dedı .. Yarın bebegımı erken alabilirler vaktı gelince gerekenı yapacagım ıns ..Butun mesajlarini okudum .Allah yardimcin olsun gercekten cok zor durumdasin.Ailene durumu anlat zaman kaybetmeden olmazsa dogumdan sonra annenin yanina git .Esinlede konusma.Ta ki neden gelmiyorsun diyene kadar.Tavirlarini ve kiskancliklarini bitirmeden gelmeyecigini soyleyin.Em küm ederse gerçekten dönmeyin.Esiniz hic normal degil.Kendisi hasta seni de hasta edicek kendine yazik etme
Cocugum icinde katlaniyorum deme inan buyunce boyle babasindan nefret eder.
Allah bana guc vrsın annem gel dedi karar senın bıktık artık dedı .. Yarın bebegımı erken alabilirler vaktı gelince gerekenı yapacagım ıns ..
Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz
Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz