• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

Evlendiğimizden beri demişsiniz öyle değil mi??
Çocuk da genelde evlendikten sonra olur
tedavı oldu ıyıydı de yazmşım yukarda degil mi ,?tesekkurler bayan yorum ıcın cocuga sen cıkma kal orda dememı mı bekledınız

tedavı oldu ıyıydı de yazmşım yukarda degil mi ,?tesekkurler bayan yorum ıcın cocuga sen cıkma kal orda dememı mı bekledınız
Yukarıdaki mesajları herkes tek tek okumuyor. Eğer konunuzda belirtseydiniz ben de öyle bir yorum yazmazdım. Eşiniz resmen hasta. Çocuk doğana kadar kendini düzeltmezse, bu kafayla çocuğunuz doğduğu gün bile olay çıkarabilir hastanede. Size kolay gelsin..

Hepinıze tesekkur ederim alacagımı aldım sevgıler gonderıyorum sıze :KK200: Mune Mune e abla uygun olunca konumu kapatır mısın

Yukarıdaki mesajları herkes tek tek okumuyor. Eğer konunuzda belirtseydiniz ben de öyle bir yorum yazmazdım. Eşiniz resmen hasta. Çocuk doğana kadar kendini düzeltmezse, bu kafayla çocuğunuz doğduğu gün bile olay çıkarabilir hastanede. Size kolay gelsin..
belirttim canım :) umarım duzelir tsk

Allah yardımcın olsun canım. Ben olsam zaten içimden gelmez ne güleryüz gösterir ne de hizmet ederim böyle bir adama. Muhabbet etmem yani düzelsin öyle gelsin yallahhh!

cok yeni daha kiyamam :) ona biraz sans verin herkes benimki gbi piskopat olacak drgil gecer ins

Bilmiyorum ama bazen sanki boğuluyorum gibi geliyor. Sürekli bi sorun bi problem çıkacak diye diken üstündeyim.

Allaha şükür ilk zamanlar tek başıma çamaşır asamaz balkonu yıkayamazdım benimle iş yapmaya gelir hatta kendi yapardı.

Camları bile kendi siliyordu.

Şimdi daha iyiyiz eskiye oranla.

Inşallah daha da iyi olacak...

Allah yardımcın olsun canım. Ben olsam zaten içimden gelmez ne güleryüz gösterir ne de hizmet ederim böyle bir adama. Muhabbet etmem yani düzelsin öyle gelsin yallahhh!
suan konusmuyorum tesekkur ederım

Butun mesajlarini okudum .Allah yardimcin olsun gercekten cok zor durumdasin.Ailene durumu anlat zaman kaybetmeden olmazsa dogumdan sonra annenin yanina git .Esinlede konusma.Ta ki neden gelmiyorsun diyene kadar.Tavirlarini ve kiskancliklarini bitirmeden gelmeyecigini soyleyin.Em küm ederse gerçekten dönmeyin.Esiniz hic normal degil.Kendisi hasta seni de hasta edicek kendine yazik etme
Cocugum icinde katlaniyorum deme inan buyunce boyle babasindan nefret eder.

Butun mesajlarini okudum .Allah yardimcin olsun gercekten cok zor durumdasin.Ailene durumu anlat zaman kaybetmeden olmazsa dogumdan sonra annenin yanina git .Esinlede konusma.Ta ki neden gelmiyorsun diyene kadar.Tavirlarini ve kiskancliklarini bitirmeden gelmeyecigini soyleyin.Em küm ederse gerçekten dönmeyin.Esiniz hic normal degil.Kendisi hasta seni de hasta edicek kendine yazik etme
Cocugum icinde katlaniyorum deme inan buyunce boyle babasindan nefret eder.
Allah bana guc vrsın annem gel dedi karar senın bıktık artık dedı .. Yarın bebegımı erken alabilirler vaktı gelince gerekenı yapacagım ıns ..

Allah bana guc vrsın annem gel dedi karar senın bıktık artık dedı .. Yarın bebegımı erken alabilirler vaktı gelince gerekenı yapacagım ıns ..

öncelikle hayırlı doğumlar olsun sana, inşallah vaktinde gelir bebişin.

bu işin lohusalık kısmı daha sancılı olacak eminim. benim diyen aşık çiftler birbirine giriyo lohusalıkta. önceliğin bebeğin ve kendini toplarmak olsun.

Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz

Eşinizi tedaviye ikna edin yoksa siz tedavi görmek durumunda kalırsınız sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu da inşallah sevgiler

Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz

Eşinizi tedaviye ikna edin yoksa siz tedavi görmek durumunda kalırsınız sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu da inşallah sevgiler

Ah canım benim.
İster çarşaflı ol ister çıplak gez fark etmez. Bu adamlarda öyle bir özgüvensizlik ve kompleks vardır ki...
Kendi gölgelerinden bile şüphe duyarlar.
Bu bir hastalık asla düzelmeyecek eğer tedavi olmazsa. Ama tedaviye de gitmezler çünkü onlara normal gelir olan sana olur.
Yarın sana eve erkek atıyorsun bile der. Peşine adam takar. Eve kamera koyar. Belki de vardır bunlar.
Çocuğuna göz açtırmaz bakkaldan sakız aldırmaz, sokağa çıkartmaz.
Abartmıyorum inan bana.
Malesef böyle hayat ve evlilik olmaz :(

Back
X