• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

M
Yani her zaman bişey dicek sorun çıkartcak diye yaşamak zorlar insanı. Bide hamileliğin dikkat çekiyor demiş. Yarın öbür gün gözlerin dikkat çekiyor der kapı önüne çıkamazsın evde hapis hayatı yaşarsın. Çocuğunun da böyle hayatı olmasını ister misin
merak etme kardesim olmiyacak sey zorlanmaz amabir sans donemindeyiz.. Benum kaldiramadigimi cocuguma yasatmam ins

Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz
Ortalama olarak 8-10 yil sonra düzelir.

Eşiniz ruh hastası sizide sonunda hasta eder bu adam.ne demek karnın büyümüş dikkat çekiyor hamile bırakmasaydın ozaman.üstelik çarşaflısınız gözüken bi yerinizde yokki neyin kıskançlıgı bu.gitsin tedavi olsun elin kızı mecburmu onun kahrını çekmeye hamile haliyle.ne insanlar var ya

Eşiniz ruh hastası sizide sonunda hasta eder bu adam.ne demek karnın büyümüş dikkat çekiyor hamile bırakmasaydın ozaman.üstelik çarşaflısınız gözüken bi yerinizde yokki neyin kıskançlıgı bu.gitsin tedavi olsun elin kızı mecburmu onun kahrını çekmeye hamile haliyle.ne insanlar var ya
malesef derdi yok demekki bosluktan hep bunlar .. Saolsun

samimi yoruminuz icin tesekkur ederim katiliyorum gule oynaya evlendik hic bilmedigim yonleri cikti saka gibi kimse kiskanilmaya ozenmesin ins hasta olmam

Teyzemin eşi boyleydi malesef yillarca neler cekti :( simdi duzeldi ama neye yarar cocuklari boylari kadar oldu..

Allah yardimciniz olsun

Hayir degil.
Böyle bir kac tanidigim var. Eslerini kapiya yalniz cikarmayan. Perdeleri sıkı sıkı kapattiran. Bu arkadaşların anlatigina göre cocuk okula baslayip ilgilenme zamani gelince erkek yerisemiyirsa ve artik kiskanclik duygusu korelmisse ozgurluklerine kavusuyorlar.
Bir tanidik bunca yil sonra yalniz basima gezio dolasiyorum inanamıyorum demisti. Ama icinde gecen onca yilin acisi kalmis tabi. Bunlar yüzünden yasadigi hastaliklar sıkıntılar. Simdi aklina geldikçe cektigi derin bir ahhh keskeker
Bunlar duydugum ve gördüğüm ornekler.

Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz
Düzelmez. Kesin söylüyorum düzelmez zerre düzelmez. Nerden mi biliyorum ? Eşimden.
Sen korka korka ya psikolojni bozacaksn ya da bi yerde patlayacaksın.
Allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni

Düzelmez. Kesin söylüyorum düzelmez zerre düzelmez. Nerden mi biliyorum ? Eşimden.
Sen korka korka ya psikolojni bozacaksn ya da bi yerde patlayacaksın.
Allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni
tesekkur ederim .. Simdi.nasilsiniz esinizle

tesekkur ederim .. Simdi.nasilsiniz esinizle
Kıskançlık konusunda değişen hiç birşey yok. Ortamlardan soyutlanıyorsn mesela akrabalık ilişkileri rayında olmuyor. Kız kardeşim mesela bana abla çay koy sana geliyorz diye gelemez. Eşinden kıskanır. Kardeşimle bz görüşürüz.
Çok erkekli oturmalarmz olmaz.
Biyerden sonra yalan söylemeler başlıyor zaten kim vardı orda kadın kadınaydk kmse yoktu diyorum.
Otobüse minibüse binmemi istemez binsem de söylemiyorum.
Az çok huyunu öğrendim tabi halime hareketme de dikkt ediyorm.
Sokağa çıksam erkelerin yüzüne bakmam.
Başımı eğer konuşurum alışverişte filan.
Yemeğe çıksak yanımda yöremde kim var bilmem.
Karşmda erkek olabilecek manzaralara dalıp gitmem.
Sesli gülmem.
Başka yöne çekilebilecek lafları söylememeye dikkat ederim.
Yemekte yüzümün kimsenin olmadığı tarafa geleceği şekilde otururm.
Kalabalık misafirliklerde erkeklerin çok olduğu alana servis yapmam.
Misafirlikte erkeklerin çay servisini yapmam eşleri kızları yapar.
Kıyafetlerim hatlarımı belli etmicek şekilde bol hep.
Sevmediği insanlara hogeldin beş gittin bile dedirtmez. Muhattap etmez.
Kendisi gelmeyecekse annemlerde filan namahrem varsa diye gitmemi istemez. Ha ben yok der giderm orası ayrı.
Araba kullandrmaz araba kullanmama izin vermez çalışmama izin vermez
Futbol maçı seyretmk istemez yanımda uzun süre ekranda bi erkeğe bakmama sinir olur bakmam da zaten biliyorm huyunu kafamı çevirirm hemen
Yazarken çok boğucu ama sanırım artk alıştım.
6 yıldır evliyiz 1 çocuğum var. Çocuk olunca değişir dediler değişmedi hala aynı.
Bakışlarımı takip eder sürekli.

Kıskançlık konusunda değişen hiç birşey yok. Ortamlardan soyutlanıyorsn mesela akrabalık ilişkileri rayında olmuyor. Kız kardeşim mesela bana abla çay koy sana geliyorz diye gelemez. Eşinden kıskanır. Kardeşimle bz görüşürüz.
Çok erkekli oturmalarmz olmaz.
Biyerden sonra yalan söylemeler başlıyor zaten kim vardı orda kadın kadınaydk kmse yoktu diyorum.
Otobüse minibüse binmemi istemez binsem de söylemiyorum.
Az çok huyunu öğrendim tabi halime hareketme de dikkt ediyorm.
Sokağa çıksam erkelerin yüzüne bakmam.
Başımı eğer konuşurum alışverişte filan.
Yemeğe çıksak yanımda yöremde kim var bilmem.
Karşmda erkek olabilecek manzaralara dalıp gitmem.
Sesli gülmem.
Başka yöne çekilebilecek lafları söylememeye dikkat ederim.
Yemekte yüzümün kimsenin olmadığı tarafa geleceği şekilde otururm.
Kalabalık misafirliklerde erkeklerin çok olduğu alana servis yapmam.
Misafirlikte erkeklerin çay servisini yapmam eşleri kızları yapar.
Kıyafetlerim hatlarımı belli etmicek şekilde bol hep.
Sevmediği insanlara hogeldin beş gittin bile dedirtmez. Muhattap etmez.
Kendisi gelmeyecekse annemlerde filan namahrem varsa diye gitmemi istemez. Ha ben yok der giderm orası ayrı.
Araba kullandrmaz araba kullanmama izin vermez çalışmama izin vermez
Futbol maçı seyretmk istemez yanımda uzun süre ekranda bi erkeğe bakmama sinir olur bakmam da zaten biliyorm huyunu kafamı çevirirm hemen
Yazarken çok boğucu ama sanırım artk alıştım.
6 yıldır evliyiz 1 çocuğum var. Çocuk olunca değişir dediler değişmedi hala aynı.
Bakışlarımı takip eder sürekli.
tıpa tıp aynıyız :KK57:

tıpa tıp aynıyız :KK57:
Zaten kardeşimdeyim çok tedirginim yazmışsn geçmişimi gördüm o an. Biz de çok kavgalar ettik çok kötü günler geçirdik hastalık bu tedavi ol dedik boşanma aşamasına geldik sözler verildi edildi ama nafile. O değişmedi bn huyunu aldm. Sorun çıkmasn diye ekstra dikkat eder oldum. Şuan çok kıskançlık kavgamz yok çünkü ortamı çok olmuyor olsa yine kavgalar başlar.
Kalabalıkta bacağım kaşınsa mesela kaşıyamam.
Mesela misafirlikten dönerken dış kıyaftmi erkeğin görmeyeceği şekilde giyerşm ne o öyle göğsünü gere gere giyiyosn demişti çünkü.
İnsanlara ismiyle hitap etme abi amca de sadece diyordu.
Topuklu giymeme makyaj yapmama eşarp rengine herşye karışır.
Karalar bağladım:))

Zaten kardeşimdeyim çok tedirginim yazmışsn geçmişimi gördüm o an. Biz de çok kavgalar ettik çok kötü günler geçirdik hastalık bu tedavi ol dedik boşanma aşamasına geldik sözler verildi edildi ama nafile. O değişmedi bn huyunu aldm. Sorun çıkmasn diye ekstra dikkat eder oldum. Şuan çok kıskançlık kavgamz yok çünkü ortamı çok olmuyor olsa yine kavgalar başlar.
Kalabalıkta bacağım kaşınsa mesela kaşıyamam.
Mesela misafirlikten dönerken dış kıyaftmi erkeğin görmeyeceği şekilde giyerşm ne o öyle göğsünü gere gere giyiyosn demişti çünkü.
İnsanlara ismiyle hitap etme abi amca de sadece diyordu.
Topuklu giymeme makyaj yapmama eşarp rengine herşye karışır.
Karalar bağladım:))
bemde bakkala bıle abı dıcekmısım ne scma .. Bwn sizli bizli konusurum oyle olmazmos kendısı herkese abla der . Ben cok skldoö m bu cok tepki verıyor boyle devam edeöeö

bemde bakkala bıle abı dıcekmısım ne scma .. Bwn sizli bizli konusurum oyle olmazmos kendısı herkese abla der . Ben cok skldoö m bu cok tepki verıyor boyle devam edeöeö
Evet eşim de kendinden küçük olsa bile abla der öyle alışveriş zamanlarında.
Devam edemezsen tek çare ondan uzak olman. Boşanman yani. Evliyken bi çözümü yok gibi. Olursa çözüm haberim olsn bana da ilaç olur belki :/

Cocuk benım hedıyem onu gerı gonderemem demı?kocaman bebek

Back
X