• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

aynısının daha agırını dedım aglamak istemiyotum suan .. Dustım ateşin içine..

Ben de daha agirini dusundum de uzgunsunuz zaten diye soylemedim...
Ama buyuklerin mudahalesi sart gibi, anladigim kadariyle esinizin ailesi sizin yaninizda, bu durumu avantaja cevirin.

Bakin benim kayinvalidem gencecik, cıvıl cıvıl bir genc kizken kayinpederimle evlenmis, kayinpeder de cocuk daha 17 yaşında, kayinpederimin anne babasi, kayinvalidemi yillarca kapiya cikartmamislar, bir kere esiyle gizlice carsiya gitti diye eve gelince kaynanasindan dayak yemis, baska bir kez teravihe gitti diye.
Boyle boyle sinmis kadin, su an 65 yasinda, agzi var dili yok, gidip sak diye kafasina vursan dönüp niye vurdun diyemez. Bu tipler insana yavas yavas ozguvenini, benligini kaybettirip surekli suclu, tedirgin hissetmesine neden oluyorlar, kendinizi harcatmayin.

Bu kıskançlık değil hastalık ve yaş ilerledikçe artıyor...benim dedem her akşam kapı önüne un dökermiş,gece biri geliyorsa ayak izini görsün diye düşün yani...babam da ölümünden üç yıl önce başladı ve resmen çocuğu olarak nefret etmeye başlamıştım ondan...o yüzden doğacak çocuğuna da yazık
merak etmeyın ona gucu yetemez kızımı ezdırmem olmuyorsa da olmaz benım annem babamda ayrıldı ayrılık zor olsada ölüm degil.

Ben de daha agirini dusundum de uzgunsunuz zaten diye soylemedim...
Ama buyuklerin mudahalesi sart gibi, anladigim kadariyle esinizin ailesi sizin yaninizda, bu durumu avantaja cevirin.

Bakin benim kayinvalidem gencecik, cıvıl cıvıl bir genc kizken kayinpederimle evlenmis, kayinpeder de cocuk daha 17 yaşında, kayinpederimin anne babasi, kayinvalidemi yillarca kapiya cikartmamislar, bir kere esiyle gizlice carsiya gitti diye eve gelince kaynanasindan dayak yemis, baska bir kez teravihe gitti diye.
Boyle boyle sinmis kadin, su an 65 yasinda, agzi var dili yok, gidip sak diye kafasina vursan dönüp niye vurdun diyemez. Bu tipler insana yavas yavas ozguvenini, benligini kaybettirip surekli suclu, tedirgin hissetmesine neden oluyorlar, kendinizi harcatmayin.
cok haklısınız yazık kaynanaya ,:( benım annemde oyle karssnda bırı bagırsa en fazla aglar.. Babam saolsun dedem saolsun.. Ben cok kavga edıyorum bana kızıyor kaynanam agır konusuyorsun dıye ama soyleyın nasıl basederom kı ben on a uyarsam ezık pasif mutsuz biri olacagım..oncwden telime gelen isimsiz numaraları kaydeder aklına onu arastırırdı sımdı daha hafıfledı ıste .. Yıne zor o ayrı .. Sımdo ben sussam bu adam bana guvenecekmı sızce ? Yoksa aaa bak susuyor demekki haksız mı dıcek ?

Kaynanam kocaya bagrılmaz dıyor kufur etse susacaksın gbısımden. Kufur etmez esım ama ben salak mısın vs derım pıskopat derım cok damaroma dokunursa sayarom .kaynanam kızar kayınbabam ona bagırsa kedı gbı susar ben yapamıyorum cunku eşim haksızlık yapıyor bana

cok haklısınız yazık kaynanaya ,:KK43: benım annemde oyle karssnda bırı bagırsa en fazla aglar.. Babam saolsun dedem saolsun.. Ben cok kavga edıyorum bana kızıyor kaynanam agır konusuyorsun dıye ama soyleyın nasıl basederom kı ben on a uyarsam ezık pasif mutsuz biri olacagım..oncwden telime gelen isimsiz numaraları kaydeder aklına onu arastırırdı sımdı daha hafıfledı ıste .. Yıne zor o ayrı .. Sımdo ben sussam bu adam bana guvenecekmı sızce ? Yoksa aaa bak susuyor demekki haksız mı dıcek ?
Sakın susma

cok haklısınız yazık kaynanaya ,:KK43: benım annemde oyle karssnda bırı bagırsa en fazla aglar.. Babam saolsun dedem saolsun.. Ben cok kavga edıyorum bana kızıyor kaynanam agır konusuyorsun dıye ama soyleyın nasıl basederom kı ben on a uyarsam ezık pasif mutsuz biri olacagım..oncwden telime gelen isimsiz numaraları kaydeder aklına onu arastırırdı sımdı daha hafıfledı ıste .. Yıne zor o ayrı .. Sımdo ben sussam bu adam bana guvenecekmı sızce ? Yoksa aaa bak susuyor demekki haksız mı dıcek ?

Iki cesit insan susar; suclu oldugu icin yapacak aciklamasi/bahanesi olmayanlar.
Bi de her seyden vazgecmisler.
Ikisi de degilsiniz o yuzden kendinzii savunmaya devam edin.

Kaynanam kocaya bagrılmaz dıyor kufur etse susacaksın gbısımden. Kufur etmez esım ama ben salak mısın vs derım pıskopat derım cok damaroma dokunursa sayarom .kaynanam kızar kayınbabam ona bagırsa kedı gbı susar ben yapamıyorum cunku eşim haksızlık yapıyor bana
susmıyorum dıye ben haksız cıkıyorım biliyor musumnz
Susarsan da suçlu çıkacaksın. Ruhunun ezilmesini söylemiyorum bile. Susmayın ama sakin ve ağır olun. Ezdirmemek ille bağırmakla olmuyor.

Sakin susmayin sakin ne demek kocaya konusulmaz sahibiniz mi o sizin?
Nasil zihniyetler var ya inanilir gibi degil

Kendi zihniyeti bozuk büyük ihtimal. Herkesi kendi gibi sanıyor.
Allah yardımcınız olsun,umarım duzelir de hayat size ve evladiniza zehir olmaz. Bebeğiniz erkektir inşAllah. Kız çocuk hiç katlanamaz böyle babaya.

Bana kafayı cok tkıyor sızce ne yapabılırım ? Nasıl davranmalıyım

Back
X