• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

O zaman yarın ilk iş aileleri arayın eşinize de alın karşınıza artık bunaldığınızı, böyle ömür geçmeyeceğini, eşinizin en azından tedaviyi kabul etmesini, doğuma kadar düşünme aşamasında olduğunuzu belirtin. Herkes bilsin hem eşiniz hem aileler, siz böyle sustukça çocuktan sonra daha çok boynunuz bükülür, mecbur hissettirirler. Aileler bilirse en azından onlar da konuşur seçim eşinize kalır. Ama lütfen bu söylediğimi bir düşünün, çok üzüldüm sizin adınıza bir de hamilesiniz yazık değil mi size:KK200:
esim le konusacak gibi degiliz .. MaLesef biraz beklemek zorundayim .. Cok tesukkur edrim size ama vakti gelince zaten olmasi gereken olacak ins

Aileler biliyor sabrettigimi de .. Herkesin eli yureginde zaten farkindalar yaxik onlarada aciyorum herkes berbat durumda vakti gelir elbet

Bu kıskançlık değil onu diyeyim. Kizmayin konu sahibi ama esiniz biraz yobaz.
size birsey soyleyimmi esim asiri dindar degil ve bu dindarlikta degil asla..bence o piskolojik hasta..tabiki kizmam

size birsey soyleyimmi esim asiri dindar degil ve bu dindarlikta degil asla..bence o piskolojik hasta..tabiki kizmam
Ibadetlerine duskun olmamasi bu zihniyette yetistigi gercegini degistirmiyor ki kuzum. Benim cevremde koyu dindar kaynıyor ( kimseyi itham etmiyorum) senin ne yaşadığını forumda en iyi anlayacak biri varsa oda benimdir sanırım. Siz yine de görünün psikiyatriye görüsleri degismez ama siniri gecer sanirim.

Son düzenleme:
komşumun kocası böyleydi...yıllarca dünyayı dar etti...düğüne giderken yapılı saçlarını yıkattırmıştır,kaşlarını aldırtmazdı,saçını kestirtmezdi...son yıllarda aldatıyorsun beni diye dövdüğü bile oldu...ne gördün...mesaj...dedikodu... gibi birşey mi duydun dediğimizde...birşey duymadım,görmedim ama birşeyler var lakin puzzel'ı tamamlayamıyorum derdi...yine bir kıskançlık krizi anında kalp krizi geçirdi beynine oksijen gitmediği için bütün akıl fonksiyonlarını yitirdi...şu anda çocuk gibi...kadın ona bakıyor...demem o ki;düzelmez böyle adamlar...yaş ilerledikçe hepten azıtıyorlar...ailelerden yardım al...çekinme...

N
Ibadetlerine duskun olmamasi bu zihniyette yetistigi gercegini degistirmiyor ki kuzum. Benim cevremde koyu dindar kaynıyor ( kimseyi itham etmiyorum) senin ne yaşadığını sanırım forumda en iyi anlayacak biri varsa oda benimdir sanırım. Siz yine de görünün psikiyatriye görüsleri degismez ama siniri gecer sanirim.
Allah hidayet etsin meselr ne dindatrlik ne ateistlik.. İnsanlik ve kafa yapisi

komşumun kocası böyleydi...yıllarca dünyayı dar etti...düğüne giderken yapılı saçlarını yıkattırmıştır,kaşlarını aldırtmazdı,saçını kestirtmezdi...son yıllarda aldatıyorsun beni diye dövdüğü bile oldu...ne gördün...mesaj...dedikodu... gibi birşey mi duydun dediğimizde...birşey duymadım,görmedim ama birşeyler var lakin puzzel'ı tamamlayamıyorum derdi...yine bir kıskançlık krizi anında kalp krizi geçirdi beynine oksijen gitmediği için bütün akıl fonksiyonlarını yitirdi...şu anda çocuk gibi...kadın ona bakıyor...demem o ki;düzelmez böyle adamlar...yaş ilerledikçe hepten azıtıyorlar...ailelerden yardım al...çekinme...
Aman Allahim !:KK57:

Eşiniz ağır hasta sanırım.
Ne yapardınız demişsiniz? Öncelikle böyle biriyle en baştan evlenmezdim zaten. Hayat yeterince zor, bir de hayatı 10 kat daha beter edecek bir ruh hastasına hayatımı harcatamam. Bu adamlar 1 gecede değişmiyor, elbet evlenmeden önce de böyle olduğunu gördünüz, evlendiniz.

Kocanız değişmez. Katlanamayacaksanız boşanmanız lazım. Ama siz çocuğu da yola koymuşsunuz, bilmiyorum bu saatten sonra ne yaparsınız. Keşke adımlarınızı, bir adım sonrasını düşünerek atsaydınız, böyle birini iyice hayatınıza bağlayacağıza... Neyse, kolay gelsin.

Eşiniz ağır hasta sanırım.
Ne yapardınız demişsiniz? Öncelikle böyle biriyle en baştan evlenmezdim zaten. Hayat yeterince zor, bir de hayatı 10 kat daha beter edecek bir ruh hastasına hayatımı harcatamam. Bu adamlar 1 gecede değişmiyor, elbet evlenmeden önce de böyle olduğunu gördünüz, evlendiniz.

Kocanız değişmez. Katlanamayacaksanız boşanmanız lazım. Ama siz çocuğu da yola koymuşsunuz, bilmiyorum bu saatten sonra ne yaparsınız. Keşke adımlarınızı, bir adım sonrasını düşünerek atsaydınız, böyle birini iyice hayatınıza bağlayacağıza... Neyse, kolay gelsin.
biliyor musunuz hayat sandigimizgbi tek duze degil .. Ne desem.inanirsiniz inanir misiniz bilmiyorim ama emin olu. Nisanliyken boyle degildi Allah basiniza vermesin ailesi bile bu bizim oglan ni deyip anlattiklarima sok oluyorlar annesi tanimamis 28 yasinda adami .. Keskr evet boyleydi brn kabul ettim diyebilseydim ..

ayni ev degil yasamaktan korkuyorum:KK43:
Yani her zaman bişey dicek sorun çıkartcak diye yaşamak zorlar insanı. Bide hamileliğin dikkat çekiyor demiş. Yarın öbür gün gözlerin dikkat çekiyor der kapı önüne çıkamazsın evde hapis hayatı yaşarsın. Çocuğunun da böyle hayatı olmasını ister misin

Back
X