Kıskançlık huyları başına dert açan bayanlar, buyrun..

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Herkes biraz kıskançtır. Fakat kimileri vardır ki ellerinde olmadan haddinden fazla kıskanırlar sevgililerini. Ve sonrasında ellerinde kalan koca bir HİÇtir. Bu başlıkta kıskançlıklarımızın getirdiği sorunlarla ilgili konuşabilir ve birbirimizden yardım alabiliriz.

Son düzenleme:
vallahi canım ne alaka o zaman diyeceksin ama ben hiç kıskanç değilim :)

Benimde kıskançlıklarım ve bunaltmalarım sonucunda 2 yıllık bi ilişkime dün son verildi O'nun tarafından. Pişmanım ve ne yapacağımı bilmiyorum. İnanın kıskançlık çok kötü bi alışkanlık.

ben kıskançlıkta master oldum :) kediden bile kıskandm arkadaşlar sahilde kayalıkarda oturyorduk almıştı kucağına seviyodu onu böyle delirdm o an resmen. çaktırmadım da bu manyaklığımı. düşünün hal böyleyken gitse gelse baksa görse herşeyden kıskanıyorum. bu beni de onu da çok yoruyor. ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum. tek kavga sebebimiz benim kıskançlığım. (bol bol kavga da ediyoruz) terkedilmeden bi çözümünü bulabilsem keşke

Canım beniiim çok üzüldüm snei çok iyi anlıyorum bizimde 2.5 yıldır bu derdimiz var ama ben biraz azalttım, o da alıştı artık huyumu biliyo :) En güzeli ona çaktırmamak Umarım düzelirsiniz tatlım ........

hahahahah sen aynı bensin ! sanırım yakında bende terkediliciiiiim :/

Senin ki hastalık derecesine gelmiş ama. Bak benim gibi olmadan bir an önce vazgeç bu huyundan. Yoksa çok geç olabilir herşey için canım.

İşte çaktırmamak elimde değil. İllaki belli ediyorum. Oda sabretti sabretti ve patladı artık. Dün ayrıldık.. Konuşuyoruz hala ama istemiyor. Geleceğimiz yok diyor bi yandanda hala ne kadar cok seveceğini söylüyor. Yorgunum epey..

tatlım seven insan katlanırdı açıkçası, gerçi yanlış anlama ben burda oturduğum yerden ahkam kesiyor gibi hissettim kendimi ama, diyeceim o ki, onun gidesi varmış. seven insan sabreder. sonuçta kötü bişey mi ki sanki.. nekadar abartılı olursa olsun sevdiğin için kıskanıyorsn sonuçta.. onun hayatından bişeyleri feda edip seni rahat tutması gerekiyordu. yapmadıysa boşver gitsin. yapanı bulursun dert etme. senin mutluluğun çok daha önemli. kıskançlığın çok zor bi duygu olduğunu biliyorum. hergün hergün seni kıskançlık tribine sokan bi adamla yaşayamazsın zaten. bırak gitsn.

2 yıl boyunca katlandı zaten. Ve inan hayatı boyunca asla sıkıya gelemeyen bi insan. Benim için çok şeyden vazgeçti. Ve bi müddet sonra canına tak etti belkide bilemem. Sevgisinden şüphem yok. Onada hak veriyorum. Aslında benim yapmam gereni o yaptı, bitirdi. Ama ben üstesinden gelebilceğimize inandığım ve aşık olduğum için dayanamıyorum geri gelsin istiyorum..

Bende katılıyorum .. Ben sevdiğine eminim yoksa gerçekten ben olsam kendme katlanmazdım ... Simdi hiç takma onu kıskanmıyor gibi yap kıskanılmanın değerini anlasın ben arada öyle yapıyorum .. Yavrum yazık her türlü oyunuma katlanıyor ama çok seviyorum napim kaybetmemek için minnak oyunlara ihtiyaç oluyor bazen :)

canım aşk bile bile tutsaklıktır ama. vazgeçmek, pes etmek olur mu öyle.. gerçi ne derecede abarttın kıskaçlığı orası da önemli bi detay :) en son ne yaptın? neden çıktı sorun?

offf bu sorun bende de var. ama ben hep böyleyim. sevdiğim kişileri başkalarından kıskanırım. mesela annem babamı sık bogaz etmez ben ederim. kaç tane bayan arkadaşına evimize misafir geldiğine pişman etmişimdir
düşünün artık sevgilime neler yapıyorum.

canım aşk bile bile tutsaklıktır ama. vazgeçmek, pes etmek olur mu öyle.. gerçi ne derecede abarttın kıskaçlığı orası da önemli bi detay :) en son ne yaptın? neden çıktı sorun?

Aslında hastalık derecesi bişeyim yoktu. Kendisi fazla sıkıya gelemediği için gitti işte. Hepsi bir araya gelince. Bitti artık yani. Konusmuyoruz dahada. Yapabilcek bişeyim kalmadı.

Aslında hastalık derecesi bişeyim yoktu. Kendisi fazla sıkıya gelemediği için gitti işte. Hepsi bir araya gelince. Bitti artık yani. Konusmuyoruz dahada. Yapabilcek bişeyim kalmadı.

üzme kendini sen.. bırak madem katlanamıyor, o zaman gitsin. sende seni mutlu edick birilerini bekle. bi ilişki acı çekmek için yaşanmaz sonuçta. senin sıkıntılarını bi şekild geçirip seni huzurlu yapabilecek birine değer verip sevmeye bak. bırak, giden gitmiştir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…