• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

Bi zahmet çalışan kadının da önü bu şekilde kapatılmasın selamlaştı bir çay içti die geniş olmuyor . Kıskanc olabilirsiniz ama kıskançlık bu değil sapkınca düşünmenin adını kıskançlık koymayın .

Gizli hayranınız falan değilim denk geldi konuda son yorum olunca sizin yine o hakaret içeren yorumunuz .
Calisan bir kadin olarak kimsenin önünü kesmem

Her iliskinin farkli dinamigi vardir hanimefendi memnun degilse ayrilir olur biter

Calisan bir kadin olarak kimsenin önünü kesmem

Her iliskinin farkli dinamigi vardir hanimefendi memnun degilse ayrilir olur biter
Siz suan kendı söylediğinizi yok sayıp çarpıtıyorsunuz .sarılmak bir tık ileri olabilir ama sevgilisinin hödhüd davranmasına hak sunmaz .

konu sahibine kulübeye tıkılıp gibi bir üsluble yazdığınız ıcın tepki verdim ben size .

Siz suan kendı söylediğinizi yok sayıp çarpıtıyorsunuz .sarılmak bir tık ileri olabilir ama sevgilisinin hödhüd davranmasına hak sunmaz .

konu sahibine kulübeye tıkılıp gibi bir üsluble yazdığınız ıcın tepki verdim ben size .
Yo söylediklerimin arkasindayim ve hic bir yorumumda calisan kadin bilmem ne yazmadim siz konuyu calisan kadina bagladiniz

Sevgilisini de hakli bulmadim ama adam diger arkadasi tanimiyor önyargili olmasi normal elbetteki cocukca davranmis bana sarilma git ona saril bilmem ne

Ayrilsin cok mu zor o neyapiyor askim askim haklisin diyor bence bana degil konu sahibine sarin

Klübe olayinda da dediklerimin arkasindayim elbette orda flörtlesmediler ama sevgilisinin tanimadigi birisiyle basbasa konusmasi kiskandirmis belli ki konu sahibi bile haklisin demis ya da alltan almak istemis
Bilmem

İnsanlarla iletişim şeklimizi hayatımızdaki adamın tanıyıp tanımaması belirlemez, bizim tanımamız yeterlidir. Ben birine sarılmak istiyorsam sarılırım, çay içmek istiyorsam içerim. Sevgilim/eşim rahatsız olur mu diye düşünmem. Sevgilim dediğim adam bana güvenmek ve saygı duymak zorunda bu tip konularda. Çocuk değiliz, kiminle nasıl iletişim kuracağımızı bize birileri öğretemez.

Klübe olayinda da dediklerimin arkasindayim elbette orda flörtlesmediler ama sevgilisinin tanimadigi birisiyle basbasa konusmasi kiskandirmis belli ki konu sahibi bile haklisin demis ya da alltan almak istemis
Bilmem
Konu sahıbı uzatmasın iş yerinde die haklısın demiş konusunda da belirtmiş . zaten burasıda çok yanlış davranış iş yerinde , konuda birsürü yanlış var eyvallah ama

daha yıllardır kendı de görmediği bi arkadaşıyla tesedüfen karşılaşmış
Yeni sevgılı olduğu birisiyle nasıl tanıştıracak ki ? Hadi geçelim burayı da sarılmayla kötü sonuca gitmiş diyelim

Tanımıyor da olabilirdi şantiyeye gidilmiş ofis olarak kullanılan konteyner da çay içilmiş buraya kadar ne yanlış yani kadının işi belli ki şantiyeyle alakalı bi iş . diyelim ki şef bu kadın Napacak her iş görüşmesi öncesi sevgilisiyle tanışma töreni mi yapacaklar iş yaptıkları karşı taraf için , bu yüzden çalışan kadına bu şekil davranışa destek vermeyin diyorum . bu kadar anlatabiliyorum size artık

Taze bebelerim uyandılar suan onlarla ilgilenmem gerekiyor iyi günler.

Konu sahıbı uzatmasın iş yerinde die haklısın demiş konusunda da belirtmiş . zaten burasıda çok yanlış davranış iş yerinde , konuda birsürü yanlış var eyvallah ama

daha yıllardır kendı de görmediği bi arkadaşıyla tesedüfen karşılaşmış
Yeni sevgılı olduğu birisiyle nasıl tanıştıracak ki ? Hadi geçelim burayı da sarılmayla kötü sonuca gitmiş diyelim

Tanımıyor da olabilirdi şantiyeye gidilmiş ofis olarak kullanılan konteyner da çay içilmiş buraya kadar ne yanlış yani kadının işi belli ki şantiyeyle alakalı bi iş . diyelim ki şef bu kadın Napacak her iş görüşmesi öncesi sevgilisiyle tanışma töreni mi yapacaklar iş yaptıkları karşı taraf için , bu yüzden çalışan kadına bu şekil davranışa destek vermeyin diyorum . bu kadar anlatabiliyorum size artık

Taze bebelerim uyandılar suan onlarla ilgilenmem gerekiyor iyi günler.
Ben de ise gidiyorum kib By

Takıldığım 2 nokta var. Kontrole gidip siz oturup çay içtiniz sevgiliniz kontrol yaptı? Yani öyle anladım. Siz niye gittiniz o zaman?
2.si yıllardır görmediğiniz arkadaşınız size neden gelmedin diye neden sorsun ve buna takıldınız?
Kıskançlık dozunda güzel bir şey ama bende sarılmayı gereksiz buluyorum. Kimine göre doğrudur kimine göre yanlış. Karşılıklı problem var bence.

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bugün bir inşaat kontrolüne gitmemiz lazımdı aslında sadece o gitse de olurdu ama bende gitmek istedim onunla ve şefimiz de izin verince gittim. Cuma vaktine denk geliyordu inşaatın yakınındaki bi camiye gitti bende arabada onu bekledim. İnşaatın şefi ve teknikeri de camideymiş çıkışta onlar da geldi tekniker de benim liseden arkadaşım ama sevgilim bilmiyordu biz arabada tanışıklık verince öğrendi. Bu tekniker arkadaş da lisede çok samimi değildik ama 11-12 giderken aynı sınıfta olunca tabii bi ortak espriler falan olsun öyle arabada samimiyet kazandık, ama ben sevgilimin rahatsız olacağını düşünmedim yani niye olsun sonuçta çocukla sadece konuşup gülüyoruz hatta bilmedikleri için şefe ve sevgilime de anlatıyoruz konuları. Neyse inşaata gittik sevgilim ölçüm için teknikeri çağırdı bende konteynır da oturmuşum çay içiyorum onların işi bitince tekniker yanıma geldi oturduk beraber konuştuk. Ama sevgilim hala dışarda kontrol yapıyor, bizim içerde olduğumuzu biliyor ama maks camdan falan baksa görebilir ne yaptığımızı. Onun da işi bitmiş geldi yanıma bi görün hat hut sinirli sinirli hadi kalk gidiyoruz bitti falan dedi bende görüşürüz dedim arkadaşa böyle bir kere sarıldım kalktım. Arabada burrrnumdan getirdi içtiğim çayı bir görün varya ben niye ona sarılıyormuşum o kimmiş ki kaç yıldır görmemişim şimdi mi değerli oldu benim karşımda niye elalemin çocuğuna sarılıyorsun falan diyor şok oldum bu kadar tepki göstermesine çünkü normalde sakin, uyumlu, eğlenceli birisi hatta çocuğu o da sevdi sandım kıskanacağı hiçbir şey olmadı aramızda. Bende normal arkadaşça el sıkışıp sarıldım aşkım abartma dedim, kudurdu bu iyice bende sustum ve sakinleştirmek için uğraştım, ofise geldik ofiste bir görün sanki yüzyılın kavgasını etmişiz gibi benimle konuşmadı kontrol kağıtlarını imzalatmaya geliyo bir şey demiyor masama bırakıp gidiyor falan şok etti beni. Yine sustum mutfakta denk düşürdüm bunu tuttum elinden aşkım gel diyorum hala iyi yaklaşıyorum ona mutfaktan çıkınca otopark kapısı var ordan otoparka çıkardım bunu. Zaten otoparka girer girmez bıraktı elimi sgra içmeye başladı bende diyorum ki biraz şebeklik yapayım belki soğuğu geçer sarıldım ona bana sarılmadı?? dedim ki ali bak abartıyorsun sanki çocukla ne yaptım normal görüşürüz sarılması yaptım yani bana diyo ki bana sarılma git ona sarıl o sıra bi sinirden kahkaha attım komik yani dediği şey ahahshshsh gül sen gül sana komik geliyor beni anlamıyorsun sen dedi uzaklaştı benden. Anlat anlayayım o zaman dedim dediği şey de şu, o bir erkekmiş ve benim sevgilim olduğu için ona samimi davranmamam gerekirmiş bir de sevgilimi niye hiç düşünmeden ona sarılıyormuşum ben liseden beri tanıyor olabilirmişim ama o daha yeni tanışmış nasıl bir düşünce yapısında olduğunu bilmiyormuş falan, düşününce biraz haklı geldi ama yani abartıyordu bence hala. Bende konu daha da uzamasın diye evet haklıymışsın ben böyle düşünceğini bilemedim falan dedim kapattık konuyu. Ama ben haklı değil miyim yani ? O kadar abarttı ki bir de kesin diğer kontrollere beni götürmeyecek e bende düşünüyorum ki tekniker ya beni ona sorarsa ya da benimle iletişime geçerse “niye gelmedin gibisinden”ne yapıcam?
Yani o bi kıza sarılsa ne hissederdiniz? Tokalasip cikcaydiniz keşke. Ben de eşimin bi arkadaşına sarıldığıni görsem muhtemelen sinir olurum. Hemde yıllardır görülmeyen bi arkadaş samimide değil

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bugün bir inşaat kontrolüne gitmemiz lazımdı aslında sadece o gitse de olurdu ama bende gitmek istedim onunla ve şefimiz de izin verince gittim. Cuma vaktine denk geliyordu inşaatın yakınındaki bi camiye gitti bende arabada onu bekledim. İnşaatın şefi ve teknikeri de camideymiş çıkışta onlar da geldi tekniker de benim liseden arkadaşım ama sevgilim bilmiyordu biz arabada tanışıklık verince öğrendi. Bu tekniker arkadaş da lisede çok samimi değildik ama 11-12 giderken aynı sınıfta olunca tabii bi ortak espriler falan olsun öyle arabada samimiyet kazandık, ama ben sevgilimin rahatsız olacağını düşünmedim yani niye olsun sonuçta çocukla sadece konuşup gülüyoruz hatta bilmedikleri için şefe ve sevgilime de anlatıyoruz konuları. Neyse inşaata gittik sevgilim ölçüm için teknikeri çağırdı bende konteynır da oturmuşum çay içiyorum onların işi bitince tekniker yanıma geldi oturduk beraber konuştuk. Ama sevgilim hala dışarda kontrol yapıyor, bizim içerde olduğumuzu biliyor ama maks camdan falan baksa görebilir ne yaptığımızı. Onun da işi bitmiş geldi yanıma bi görün hat hut sinirli sinirli hadi kalk gidiyoruz bitti falan dedi bende görüşürüz dedim arkadaşa böyle bir kere sarıldım kalktım. Arabada burrrnumdan getirdi içtiğim çayı bir görün varya ben niye ona sarılıyormuşum o kimmiş ki kaç yıldır görmemişim şimdi mi değerli oldu benim karşımda niye elalemin çocuğuna sarılıyorsun falan diyor şok oldum bu kadar tepki göstermesine çünkü normalde sakin, uyumlu, eğlenceli birisi hatta çocuğu o da sevdi sandım kıskanacağı hiçbir şey olmadı aramızda. Bende normal arkadaşça el sıkışıp sarıldım aşkım abartma dedim, kudurdu bu iyice bende sustum ve sakinleştirmek için uğraştım, ofise geldik ofiste bir görün sanki yüzyılın kavgasını etmişiz gibi benimle konuşmadı kontrol kağıtlarını imzalatmaya geliyo bir şey demiyor masama bırakıp gidiyor falan şok etti beni. Yine sustum mutfakta denk düşürdüm bunu tuttum elinden aşkım gel diyorum hala iyi yaklaşıyorum ona mutfaktan çıkınca otopark kapısı var ordan otoparka çıkardım bunu. Zaten otoparka girer girmez bıraktı elimi sgra içmeye başladı bende diyorum ki biraz şebeklik yapayım belki soğuğu geçer sarıldım ona bana sarılmadı?? dedim ki ali bak abartıyorsun sanki çocukla ne yaptım normal görüşürüz sarılması yaptım yani bana diyo ki bana sarılma git ona sarıl o sıra bi sinirden kahkaha attım komik yani dediği şey ahahshshsh gül sen gül sana komik geliyor beni anlamıyorsun sen dedi uzaklaştı benden. Anlat anlayayım o zaman dedim dediği şey de şu, o bir erkekmiş ve benim sevgilim olduğu için ona samimi davranmamam gerekirmiş bir de sevgilimi niye hiç düşünmeden ona sarılıyormuşum ben liseden beri tanıyor olabilirmişim ama o daha yeni tanışmış nasıl bir düşünce yapısında olduğunu bilmiyormuş falan, düşününce biraz haklı geldi ama yani abartıyordu bence hala. Bende konu daha da uzamasın diye evet haklıymışsın ben böyle düşünceğini bilemedim falan dedim kapattık konuyu. Ama ben haklı değil miyim yani ? O kadar abarttı ki bir de kesin diğer kontrollere beni götürmeyecek e bende düşünüyorum ki tekniker ya beni ona sorarsa ya da benimle iletişime geçerse “niye gelmedin gibisinden”ne yapıcam?
Çocukluk diyip basite indirgeyemem tanımadığım bir adam sarılmam yani. Sevgiliniz haklı, aynı durumda sevgiliniz olsa ?????

Konuşmanız sohbet etmeniz normal ama liseden arkadaşımla sarılmak bana göre değil.ben yabancı hiçbir erkeğe sarilmiyorum o yüzden o kısım bana abartı geldi.sevgiliniz sarılma konusu dışındaki şeylerde hatali

Takıldığım 2 nokta var. Kontrole gidip siz oturup çay içtiniz sevgiliniz kontrol yaptı? Yani öyle anladım. Siz niye gittiniz o zaman?
2.si yıllardır görmediğiniz arkadaşınız size neden gelmedin diye neden sorsun ve buna takıldınız?
Kıskançlık dozunda güzel bir şey ama bende sarılmayı gereksiz buluyorum. Kimine göre doğrudur kimine göre yanlış. Karşılıklı problem var bence.
kontrol mühendisi sevgilim o yüzden benim bir şey yapmam yasak. Zaten düşündüğümde o da liseden bi arkadaşına böyle şantiyeye gittiğimizde karşılaşsa oturup konuşsalar ben orda çalışırken bende sinir olurdum. Düşünme sebebim de ilk kontroldü biz otururken sonraki kontrollere de gelirsin vb. bi konuşma geçmişti aramızda.

O nasıl işyeri yahu işiniz yok tumgun gidiyorsunuz orada çaylarnarabada beklemeler. Sanki sevgiliniz şantiyeye çocugunu götürmüş gibi. Dönünce mutfakta barışmaya çalışmalar çıkarken Elele tutusmalar yiknelinincekmeler. Lise bir meslek lisesi tadında bir ilişki ve işyerinde. Aşkım aşkım diye mi hitap ediyorsunuz işyerinde. Evrak getiriyor Tripoli veriyor siz aşkım aşkım diye noldu diyirsunuz.

Diğer olay zaten saçma kıskanır da ağlayarak günlüğüne yazsın.
Ama isyerindeki ilişkiniz bana çok saçma geldi ,
İş yerinde tabii ki aşkım aşkım peşinden gezmiyorum. Otoparktaydık ve bizden başka kimse yoktu. İnşaat ofislerini bilmiyor olabilirsiniz o yüzden ortamı anlatmak istiyorum 14 personeliz ve gün içinde rahat 10 kişi kontrole gidiyor, ofiste kalan kişiler müdür ve şef onların da zaten ayrı odaları var. İnşaata iki mühendis giderse kontrolde ismi yazanın yapması lazım bende yazmam gereken yazıları bitirdiğimden ofiste boş boş sıkılmayayım diye onunla araziye gittim. Ofiste bizim çok bir işimiz olmaz yani herkes araziye çıkınca ofis boş kalıyor o sırada da istediğim gibi sesleniyorum ama temas vb. şeyleri ofis ortamında asla yapmam.

Yani bi tık alışkanlık meselesi ama ben yanımda partnerim varken başka bir erkeğe sarılmam. Tokalaşırım geçerim. Partneriminde sarılmasını hoş karşılamam
ya bilmiyorum düşününce benimki bi kız arkadaşıma sarılsa bende sorun çıkarırım o an boşluğa mı düştüm ne alaka sarıldım bende anlamadım o yüzden böyle düşününce sevgilime haklısın diyip konuyu kapattım

Erkek arkadaşının tepkisini abartılı buldum. Önünü almazsan ileride daha büyük tartışmalar çıkartır ve seni kısıtlar. Bir de iş ortamında ikili kavgalar, tartışmalar çok hoş karşılanmaz. İş başka aşk başka. Dikkatli olun bekleyin gerekirse iş çıkışında konuşursunuz.

Erkeğe haklı da olsa haklısın demeyin. Sonra hiç haksız olmuyorlar🤣 Ha sarılma konusunda haklı ama siz yine de haklısın demeden haklı olduğunu kabul edin bir dahakine ona göre davranırsınız olur biter.

Patronunuza nasıl ben de gidebilir miyim dediniz ilkokul çocuğu gibi 😅

Biz de böyleydik internken bir kanı almaya 3 kişi giderdik hey gidi günler… 🤣

Haklısın demeniz dışında bir sıkıntı göremedim.Size normal gelen şeyler ona gelmiyorsa sizin değişmeniz ya da onun değişmesi lazım.Yoksa sıkıntı.

Sarılmak biraz abartı olmuş lisede samimiyetiniz bile yokmuş ona istinaden yorumluyorum.
Tabi bu demek değil ipleri tamamen sevgilinin eline ver o da abartmış doğrusu.

Back
X