Kıskançlık krizindeyim

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
merhaba herkese;
ben 7 aydır evliyim.Allaha şükür eşim her isteğimi yapmaya çalışıyr yanımda oluyr sakin birisi.ama 2 aydan beri birşey dikkatimi çekiyr.eşimle ne zaman çarşıya çıksak yada bir yere gitsek orada dikkat çekici güzel bir bayan olsa eşimin dikkatini çekiyor gibi gelyr bana.tamam güzel bayana ben bile bakıyorum heryerde dikkat çeker eşimin görmesi doğal ama gördükten sonra o kız gidene kadar kısa sürlide olsa bakıyr gibi hissediyrm öle çok uzun süreli hayranlık derecesinde değil,ona söledim ban 'ben hep karşıma bakamamki bi şeye bakarm o yönde kız varsa ben ne yapablrm' dedi.çocuğunun üzerine yemn ediyr yani ben ne düşünüceğimi bilemyrm.evliliği bu kadar yeniyken problemle başlasın istemyrm.bazılarına sordm doğal dedi erkekler görür dedi sen bile fark ediyrsun dedi.sizcede doğalmı yani her evlilikte olur mu benm abartmam mı yoksa haklımıyım?herkese şimdiden teşekkürler...

uzun uzun bakmadıktan sonra problem olmaz bence.
sonuçta insanız ve güzel birşey gördüğümüzde dikkatimizi çeker ve bakarız.
bu bakışlar seni yok sayma derecesinde değilse büyütüyosun demektir.

Kıskabdığını belli ediyorsan belki de seni kıskandırmak için iyice işi abartıyordur.Abartıyorsa da şunu söyle ona:Bana saygısızlık yapıyorsun,ben başka erkeklere baksam sen ne düşünürsün?
Ha bir de evlilik yeniyken bazı problemler olmalı diye düşünüyorum,çünkü evliliğinizin şekillenmesinde ve birbirinizi tanımanızda etkili oluyor,sadece işi kavga boyutuna taşımayın.

kaydirigubbakcemile3 Hihihihhih
benim kocam gördüğü güzelleri bna gösteriyo :roflol:
bak şunun pantolonu çok güzel çok hoş durmuş ondan sanada alalım der
ilk başlarda ifrit olurdum boğasım gelirdi :mymeka:
ama sonra alıştım erkek milleti ne yaparsın açıkta bişi gördülermi bakıyolar

bence çok tkılma onlara sen sonuçta onun karısı sensin kendine güven
gerisi fasa fiso:1hug:

aman cnmm yaa
bu kadar pimpirikli olmaa
yanındayken ki hallerini takarsan
yanında olmadığı anlara hem yazar hem oynarsınn
sen kendine güvenn
gerisini boşverrr
etraf güzel dolu ama
onun olan sensin
benimkide bakar bazen içten içe gıcık olurumm
ama şölee bi silkinirrr
kendimi överim kendimee sırnaşık şey
ama ona aslaaa çaktırmamm :smiley-cool:

aynen yaa ben yazacaktım :)))
gorur bide bana gosterır uyuss oluyodum ilk bas oda bılerek yapıyodu zaten ama artık takmamaya basladım..
Aaa evet güzel kız yada ustundekı yakısmıs dıyıp gecıyorum kaydirigubbakcemile3
normal yanı canım.. bizim dıkkatımızı cekıyor erkeklerin nası dıkaktını cekmesınkı dimi ama a.s.

zaten eşim kızlara bakıyor kıskanıyorum dememişsiniz.
bana bakıyor gibi geliyor diyorsunuz..
bence siz bunu biraz abartıyorsunuz gibi geldi bana..

hee derseniz ki benim yerimde olsan napardın diye; güzele bakmak sevaptır derim ben..
ayaküstü iki sevap işlesin adam ben umursamam hihoyyyt

güzele bakmak sevapsa erkekler cennetin demirbaşı olurdu valla. bence pek çok erkek reflex halinde bakıyor hoş bayanlara.. şayet yiyecek gibi bakıyorsa gözlerini oy tabisengözlerimebaksanab
ama öyle bilinçsiz bakıyorsa zamanla düzelmesini bekleyin.zaten yeni evlisiniz zamanla düzelir umarım

şöyle bir bakıp geçmek var, birde kızı devamlı göz hapsinde tutup, izlemek var..
güzel olunca, bizler bile bakıyoruz kadın olarak, gayri ihtiyari... o yüzden şöyle bir bakıp geçmesi bence sizi rahatsız etmesin...ama bunu abartıp ,dediğim gibi, göz hapsinde tutacak kadar, hatta o kızıda rahatsız edecek kadar işi uzatırsa, o zaman yaptığı yanlış elbette...

ay canım sen benım yerımde olsan cıldırın o zaman
benım eşimin briç klubu var
briç dersleri veriyo ozel turnuvalar fılan
gelen hamınları görsen
ben bıle bakıyorum yanı
cok cok guzel hanımlar gelıyo
hıc dıkkat etmedım bakıyomu dıye
ama bakıyosa
napiyim yanı
:dilcikar:
büyütmüyorum ya baksın
hayatımın merkezı degıl benım:1closedeyes:

Dikkatini çekmesi ayrı şey , bunu abartması ayrı şey ...
Sizin eşinizin dikkatini çekiyor ve kısa süreli bakıyormuş ...Evliliğinizde kavga çıkartacak bir durum değil...
Çocuğunun üzerine yemin eden biri sanmıyorum farklı niyetle baksın , sizce de öyle değil miyerimseniben

çok güzel bi kız görünce kıza bak ne kadar güzel diye
ben eşime gösteririm:) oda benim karım daha güzel der (korkudan güzel diyemez)
sıkma canını sen bile baktığına göre eşinin bakması doğal erkeklerin (içine düşmemek şartıyla)
fıtratında var bu baktı diye seni terk edip ona mı aşık olacak sanıyosun
bende çok dikkat çekici yakışıklı birini görünce gayriihtiyari bakıyorum

canım sonuıçtas insanız güzele bakmayı severiz benim eşimde yapar hatta beni sinir etmek için üff kıza bak felan diye sonra gülümser hiçte bozmam kendimi kıskandı sanmasın diye takma kafana canım bu olan bişey süprizzzzz

evet yani bir bayan görünce hep ona bakıyrm ama sorunca bana ben birşey görüyrm ona bakıyrm orda kız varsa ben ne yapayım diyor yani ben yeni evli olduğum için böle şeyler tuhaf gelyr yanımda olması beni sinir ediyor tabi erkek farklı ama mesela arkadaşımı görmüştük arkadaşım çok güzel yani ben bile inceledim kızı ama eşim sanki ona baktı gibi geldi yani onunda arkadaşları var ama ben hiç bir zaman yakışıklı diye bakmıyorum..

sen hamilemisin ve eşinin sana nazaran çok yakışıklı gösterişli mi olduğunu düşünüyosun

valla canim erkekler bakiyor malesef.yapacak bir sey yok.
ama sukur benimki bakmaz hic

böyle yaparaktan eşinizi kendinizden soğutursunuz...
biz kadınlar bile güzel bi kadın görünce bakmadan duramayız...
hele kaldı ki erkekler bakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…