Kıskançlık krizindeyim

canım herkesin herkese gözü kayabilir... ama bakışmalar uzun sürerse.....
sen zaten direk anlarsınki........ benim kocamın baktığını gösem ben de bozulurum .. hiç denk gelmedim.. ama sadece bozulurum yani... ben baksam o da benii görse direk uyarır valla önüne bak der... sen de onn tepkisine göre hareket et.

allah allah baksın ne olacak yaa yanlış birşeyini görmemişsin bu yüzden kıskançlık krizinemi girilir

yeni evlisin en güzel zamanlarını kuruntularla karartma eşinle hayatın tadını çıkarmaya bak

sende ozaman onun yanında yakışıklılara bak,
bak ki neler hissettiğini anlasın
dinsizin hakkından imansız gelir:jeyyar:

cnm ben nişanlıyım..nişanlımla birlikte bakıyoz :)gerçekten çok hoş bayanlar var hatta ben dürtüyorum nişanlımı şuna baksana nsl güzel demi diyorum:)ama bianlık bşy bunlarrr bi cafede oturuyor ve 2-3 saat bakıyorsa birine güzünü kırpmadan, işin boyutu değişiyor ozman:)

şöyle bi bakıp geçiyorsa normaldir umursamam
ama olay süzmeye ve bakışmaya vardıysa hiç acımam çantayı kafasına yer-tatlicadiarzu-
bu arada siz 2.evliliğimisiniz eşinizin

hayır ikimizinde 1. evliliği

hımm çocuğunun üzerine yemin ediyor dediniz ya o yüzden sordum
o zaman hamilesiniz

hayır değilim sadece ben öle yemin edince inanıyorum ancak

hayır sadece insanların yalan yere yemin edebileceğini düşünüyorum fakat çocuğu olmasa bile bunun üzerine yemin etmenin cesaret istediğini biliyorum o yüzden hiç kimse olmasa bile yalan yere çocuğunun üzerine yemin etmez diye düşünüyorum bu benim fikrim ..

canım bence anne babasının üstüne yada senin üzerine yemin ettir
bence olmayan bir şey için yemin etmek kolaydır insanlar için

annesine ve babasına fazla bağlı değil zaten kendi üzerime ettiriyorum ama çok önmli şeylerde cnm öle herşeyde ettirmiyorum çocuğunun üzerine etmek önemli değilmi

abarttığın şeye bak=) -tatlicadiarzu-

benide eşim kıskanmıyorum diye kıskandırmak için of ne güzel hatun falan diyo ben kaleye almayıncada sinir oluyo.... :roflol:

eşin bi yere bakmıyor mu hiç fark etmiyor mu fark etsen o zamn kızmıcak mısın

hiç de abartmıyorsun bende çok kıskancım annesinin yanına bile otursa kız kardeşine sarılsa kendi kendimi yiyorum oda herkesten kıskandığımı biliyor beni kızdırmak için ah anam ah kardeşim diyor ama şaka değil çok kıskanı yorum annesinde herhalde kaynanayı sevmiyorum ya ondan herhalde

sen eminsen yapmayacağından bi problem yok bence. ama hoş değil bakması bence.
bende sinirlenirim başıma öle bişi gelse

Doğal değil canım, öyle dönüp bakması doğal değil.. Etrafta bir sürü yanına kim gelirse gelsin başını kaldırıp bakmayan erkek var.. Bide başını kaldırıp dönüp bakan erkek var.. Demekki bütün erkekler yapmıyor ozaman doğal değil.

ah bizim kıskanclık huyumuzz..
bence haklısın cnmm ne die bakıo bana baksınn y da erkeğe baksın...
ama çocuk olayını anlamadım cocugu yokta mı yemin edio ...
rahatsız oldugunu söle cnm..cokta kıskanıını belli etme bence şımarmasınn yerimseniben

şimdılık kötu bırşeymiş gibi gelmedı bana...mesela çok aykırı gıyınmış bır erkege de bakıyor muhtemelen. bır dıkkat et bakalım sadece bayanları mı yoksa ılgınç olan herşeye mı bakıyor. sen şimdi kıskançlık yaptıgın için sadece bayanları takıp edıyor olabılırsın. bır de eşine bunu bellı etmen de hiç hoş degıl. özguvensız oldugunu duşunmesını saglayacaksın. ustune bır de yemınler ettırıyorsun, bu çocukça bır hareket. duygularını kontrol altına alıp soğukkanlı davranmalısın tatlım cunku bunlar ılerıde sana döner. şimsı yenı evlısınız yemınler edıyor alttan alıyor ama bu nereye kadar boyle gıdecek sanıyorsun. yıllar ıçınde huysuzlanacaki yorulacak herşey ıçın yemınler etmeye...eeee sıktın ama bıktım gunah keçısı olmaktan ne duşunursen duşun dıyerek senı yalnız bırkacak. çok kötumser oldum sanırım napayım tanıdıgım bırçok ılışkı bu şekılde oldu. senınde uzulmenı ıstemem. bu olaylar cok emınsen konuşulur. bu guzel gunlerın tadını çıkar kafanda buyutme derım.

ayy ben cok kiskancimdir o sevapi eger buker ona yediririm ben valla sizde cok genisiniz be canim esim birine bakacak ve pantolon ne guzel yakisis diyecek bende aa oylemi ne guzel beraberce sevap isledik diyecegim klava:klava:

Not: citdi dusuncem bence esinin yaninda bir baska kadina bakip guzel oldugunu deklare etmesi bir erkegin buyuk kabalikdir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…