Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese;
ben 7 aydır evliyim.Allaha şükür eşim her isteğimi yapmaya çalışıyr yanımda oluyr sakin birisi.ama 2 aydan beri birşey dikkatimi çekiyr.eşimle ne zaman çarşıya çıksak yada bir yere gitsek orada dikkat çekici güzel bir bayan olsa eşimin dikkatini çekiyor gibi gelyr bana.tamam güzel bayana ben bile bakıyorum heryerde dikkat çeker eşimin görmesi doğal ama gördükten sonra o kız gidene kadar kısa sürlide olsa bakıyr gibi hissediyrm öle çok uzun süreli hayranlık derecesinde değil,ona söledim ban 'ben hep karşıma bakamamki bi şeye bakarm o yönde kız varsa ben ne yapablrm' dedi.çocuğunun üzerine yemn ediyr yani ben ne düşünüceğimi bilemyrm.evliliği bu kadar yeniyken problemle başlasın istemyrm.bazılarına sordm doğal dedi erkekler görür dedi sen bile fark ediyrsun dedi.sizcede doğalmı yani her evlilikte olur mu benm abartmam mı yoksa haklımıyım?herkese şimdiden teşekkürler...
yeniay96. bu ilk cümleni en azından "aman ne yapayım" gibisinden bile söylemeyi çok isterdim. ama yapamıyorum.
benimkine de genellikle ben söyletirim, kendi içinden geçtiğini ama illaki benimle paylaşması gerekmediğini düşünür. ama kocam tarafından güzel bulunduğumu bilmek benim de hakkım benneyaptımki
o beni pek kıskanmaz, ben çok kıskanırım..