Kıskançlık krizindeyim

cnm bi kere mi bakıo peki? hani ole goz goze gelmeye çalişan kesişme modunda surekli bakıosa bence cok ters bi durum.bi kez gorukten sonra ozellikle bakmaması lazım dikkatli olması lazm.bende cok dikkat ediyorum etrafımdaki insanlara sırf estetik olarak değerlendiriyorum kadın erkek herkesi incelerim ama alah şukur erkek arkadaşim 4 yıldır hiç bakmadı:nazar:.ben bakıyorum o bakmıo-tatlicadiarzu-.çok takdir ediyorum ne yalan soylim

Son düzenleme:
çocuğunun üzerine yemn ediyr

aaaaaaaaaa bu ne tehlikeli bir yemindir böyle bu yemin dudaklardan nasıl dökülür ya anlayamadım çocuğunun üzerine yemin etmekte neymiş anlam veremedim bu işler çok tehlikelidir lütfen

sorun edilecek bir yanda göremedim şahsen

Konuyu açan arkadaşa ve hak verenlere soruyorum. Böyle kıskançlıkların hayatı kendinize ve eşinize zehir etmekten başka bir yararı var mı? Bir de yeminler ettirilmesine inanamıyorum artık. Çok sabırlı eşleriniz varmış. Bir de kendinizi onun yerine koyun. Bana eşim ona baktın mı buna baktın mı yok uzun süre baktın mı fln dese ben bir yerde patlarım herhalde aklımı oynatırım. Kendinize ve eşinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. Sizi seçmiş ona buna bakmakla ne beklentisi olabilir ki? :kahve:

valla bn kadinlari erkeklerden daha fazla taciz ediyorum bence.. guzel bi kadin gordum mu mutlaka bakarim.. bakilir yni ne bileyim saci kasi giyimi derken bi bakarim kadinin dikkatini cekmisim bile..
hatta sevgilim siz bizden de sapiksiniz der.. de tatlim yani sen de bunu farkettiginde konusarak esini kendine cek dikkatini dagit bilerek yapar yapmaz bisi bilemeyiz neticede ama sen o sirada onunla konusarak aaa suna bak diyerek dikkatini dagitabilirsin.. aliskanlik edinmisse bi davranisi zamanla ezberini bozabilirsin..
moralini bozma tatlim..

yanlız yanlış anlaşılmasın dönüp bakmıyr bir kız karşımıza geçince veya yolda önümüzde bir kız yürürken sanki arada bir ona gözü kayıyr gibi gelyr tamam yolda bir kere görür ona bişi demem ben bile bakıyrm ama daha sonra tekrar bakıyor mu bakmıyor mu anlayamıyrm çok kötü bi durum yani her evlilikte yaşanıyor mu arkadaşlar ben bunu merak ediyorum??

Çocuğunun üzerinemi yemin ediyor.. Gerek yok ki buna
Siz 7 aydır evlisiniz çocuk var?
Sanırım eşinizi ilk evliliğinden olsa gerek
:uhm:

yok hayır ilk evliliğimiz ikimizinde.ben ancak birisi çocuğunun üzerine yemin edince inanıyorum doğmamış bile olsa hiç kimse yalan yere böle bir yemin etmeye cesaret edemez diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın ikimizde 4 yıl arkadaşlık yaptık 7 ay öncede evlendik.

merhaba herkese;
ben 7 aydır evliyim.Allaha şükür eşim her isteğimi yapmaya çalışıyr yanımda oluyr sakin birisi.ama 2 aydan beri birşey dikkatimi çekiyr.eşimle ne zaman çarşıya çıksak yada bir yere gitsek orada dikkat çekici güzel bir bayan olsa eşimin dikkatini çekiyor gibi gelyr bana.tamam güzel bayana ben bile bakıyorum heryerde dikkat çeker eşimin görmesi doğal ama gördükten sonra o kız gidene kadar kısa sürlide olsa bakıyr gibi hissediyrm öle çok uzun süreli hayranlık derecesinde değil,ona söledim ban 'ben hep karşıma bakamamki bi şeye bakarm o yönde kız varsa ben ne yapablrm' dedi.çocuğunun üzerine yemn ediyr yani ben ne düşünüceğimi bilemyrm.evliliği bu kadar yeniyken problemle başlasın istemyrm.bazılarına sordm doğal dedi erkekler görür dedi sen bile fark ediyrsun dedi.sizcede doğalmı yani her evlilikte olur mu benm abartmam mı yoksa haklımıyım?herkese şimdiden teşekkürler...

bız bıle ılgımızı ceken bır sey oldugunda bakıyoruz..ama abartmadan tabıkı bence fazla onemseme..:emir_bebek:

bende başlarda takıyodum ama biz bile bakıyoruz kaldı ki erkekler bakıp kafasını çevirip tekrar bakarsa kıyamet kopar ama geçerken dikkatini çekip bakıp geçiyosa sorun yok bence daha sonra bakıcağı yoksada sen kıskan diye inadına bakıyolar erkeklerde kıskanılmaktan hoşlanır eğer ki eşini seviyosa tabii:asigim:sengözlerimebaksanabkötükedihüso

kendinde belirttiğin gibi sadece bir kıskançlık krizi arkadaşında dediği gibi uzun süreli bir bakış ve karşıdan yapılan bir hareket yoksa sorun yok demektir kafana takma...

Evli veya bekar erkeklerin yapısı bizden farklıdır. Ne kadar baskı yaparsan o tarafa o kadar itersin. Ben eşime bak bak ne güzel kız demem ama bakarsa da hatta uzun uzun incelese de ilgilenmem. Bana böyle kıskançlıklar gereksiz gelir. Ama örn: beni birileriyle karşılaştırsa, başka bir kadınla el şakası yapsa veya bir toplulukta benimle ilgilenmeyip başka bir kadınla ilgilense ( çok şükür böyle şeyler olmadı da) :nazar:buna çok kızarım ve derhal vazgeçmesi için uyarırdım. Bu benim ölçüm bazıları da bunları normal karşılayabilir ve ne var bunda diyebilir. herkesin ölçüsü farklı ama sürekli bunaltmak da evliliği yıpratır. Karşı tarafta birikim yapar.a.s

merak ettim. "abartıyorsun, bir kadına bakmasında birşey yok" diyen arkadaşların tam olarak ne demek istediğini şu sorumla anlayacağım galiba.
1- peki kocanız internetten güzel kadınları incelerse, sayfaları açıp milletin orasına burasına seksi pozlarına bakarsa da kıskanmıyor musunuz?
2- "SENCE dünyanın en güzel kadını mıyım?" diye sorduğunuzda "güzellik kavramı kişiden kişiye değişir" gibi yuvarlak bir cevap verirse ve akabinden güzel olduğunuza ya da sizi beğendiğine dair hiçbir davranışta bulunmazsa ne hissedersiniz?

bu soruyu sordum çünkü o kadar makyaj ve fotomontajla güzelleştirilmiş kadını inceleyip kocanızın sizi güzel bulmaması ne hissettiriyor merak ettim.

bana gelince
ÇILDIRIYORUMMMMMM!!!!
delikafadulden

akpak, internette kadınlara bakmasının ne sakıncası olabilir ki. Ben de bunu anlayamıyorum. Ben hiçbir zaman ben güzel miyim veya beni seviyor musun gibi sorular sormadım. Böyle soruları da yanlış bulurum. Bunları kendinin söylemesini beklerim. Hep söyler ama söylemeseydi de sormazdım. Bu sadece benim fikrim. Kıskanç olmadığımdan dolayı memnunum. Kıskanılmadığım için de kendimle gurur duyuyorum.:kahve:

yeniay96. bu ilk cümleni en azından "aman ne yapayım" gibisinden bile söylemeyi çok isterdim. ama yapamıyorum.
benimkine de genellikle ben söyletirim, kendi içinden geçtiğini ama illaki benimle paylaşması gerekmediğini düşünür. ama kocam tarafından güzel bulunduğumu bilmek benim de hakkım benneyaptımki
o beni pek kıskanmaz, ben çok kıskanırım..

yeniay96. bu ilk cümleni en azından "aman ne yapayım" gibisinden bile söylemeyi çok isterdim. ama yapamıyorum.
benimkine de genellikle ben söyletirim, kendi içinden geçtiğini ama illaki benimle paylaşması gerekmediğini düşünür. ama kocam tarafından güzel bulunduğumu bilmek benim de hakkım benneyaptımki
o beni pek kıskanmaz, ben çok kıskanırım..

arkadasım senın sözlerıne çok katılıyorum bende kıskanclık delısı bı bayanım arkadas konuyu acmıs çok ılgımı cektı aynı ben 1 kere bıle baksa dıkkatlı bı sekılde sankı yanında ben yokmusum gıbı baksa aklım gıdıyor ama su hamıle olduktan sonra dunya yansa umrumda değil zaten oda bana bebek gıbı bakıyor kendı yemez gıymez bana yedırıır gıydırır neyse lafı uzattım ama anacım fıtrat yapısı ne yapalım sevıyorum hemde çok ama bı kıza baktığını gorunce boğazına sarılıp olduresım gwlıyor:kızgın:

bence çok abartıyorsun öyle dikaktlice süzmediği müddetçe sorun yok.

bu konuda çok açık ve nettir tavrım bende kıskancımdır..bazen çıldırtıcak noktasına ble gelirim ama bu konuda bende abarttığını düsünüyorum...bazen gerçekten çok dikkat çekici bayanlar oluyor bakıyolar ama sende demissin öle hayranlık derecesine getirmesin sana saygısızlık yapmasın yeterlidir...ayrıca benim birsey dikkatimi çekti ne o daha doğmadan çocuğun üstüne yemin ettirmeler filan bu hiç hos diil yemin ettirirsin ama daha doğmamıs çocuğun üstüne yemin ettirilmez nedemek ben biri çocuğun üstüne yemin ettirmeden inanmam inanmaya çalısın ama böle çocukları ortaya sokmayın lütfen...

Back
X