- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
bende öyle düşünmeye çalışıyorum..dünyanın sonu olmaz ya diyorum..
evet ailemde var aslında babam annemi aldatmış zamanında ve biz bunun yüzünden çok büyük sorunlar yaşadık..çok kavgalı günler geçirdik.. aslında konuyu açarken bunu da yazmalıydım.. sevgilimin babamla karakter olarak uzaktan yakından ilgisi yok aslında..
şimdi anlaşıldı içinizdeki o volkanın sebebi..sevgilinizde biliyorsa o yüzden anlayış gösteriyordur size "sevgilinizde amma sabırlıymış lafımı geri alıyorum" :))..ama napim siz az biraz daha detay verseydiniz bizde o kanıya varmazdık :)) yazdığınız kadardan yola çıkıp yorum yapabiliyoruz anca..sizde yazdıkça açıldınız demekki :)) bence sevgiliniz yapması gerekini yapıyor sizi anlamalı bi travma yaşamışsınız sonuçta bu hale gelmenizde haklı sebepleriniz varmış..
sevgilinizi taktir ettim ne iyi birbirinizin değerini bilin inşallah..
benimde nişanlımın babası annesini aldatmış,onlarda bu yüzden çok sorunlar yaşamış..bazen burda okuyorum babası annesini aldatanların aldatma oranı çok daha yüksektir diye çünkü öğrenilmiş davranış oluyormuş..üzülüyorum bu yüzden bende biraz paranoya yapmıyor değilim ama benim nişanlımında babasıyla uzakdan yakından ilgisi yok..alnımıza ne yazılmışsa odur..bence mutsuzluğu seslememeli mutlu anların tadını çıkarmalı..daha mutsuz olmadan ya mutsuz olursam demek (kendim için diyorum) çok ahmakça..