Kıskançlık krizlerimden kurtulmak istiyorum

bende öyle düşünmeye çalışıyorum..dünyanın sonu olmaz ya diyorum..

evet ailemde var aslında babam annemi aldatmış zamanında ve biz bunun yüzünden çok büyük sorunlar yaşadık..çok kavgalı günler geçirdik.. aslında konuyu açarken bunu da yazmalıydım.. sevgilimin babamla karakter olarak uzaktan yakından ilgisi yok aslında..

şimdi anlaşıldı içinizdeki o volkanın sebebi..sevgilinizde biliyorsa o yüzden anlayış gösteriyordur size "sevgilinizde amma sabırlıymış lafımı geri alıyorum" :))..ama napim siz az biraz daha detay verseydiniz bizde o kanıya varmazdık :)) yazdığınız kadardan yola çıkıp yorum yapabiliyoruz anca..sizde yazdıkça açıldınız demekki :)) bence sevgiliniz yapması gerekini yapıyor sizi anlamalı bi travma yaşamışsınız sonuçta bu hale gelmenizde haklı sebepleriniz varmış..

sevgilinizi taktir ettim ne iyi birbirinizin değerini bilin inşallah..

benimde nişanlımın babası annesini aldatmış,onlarda bu yüzden çok sorunlar yaşamış..bazen burda okuyorum babası annesini aldatanların aldatma oranı çok daha yüksektir diye çünkü öğrenilmiş davranış oluyormuş..üzülüyorum bu yüzden bende biraz paranoya yapmıyor değilim ama benim nişanlımında babasıyla uzakdan yakından ilgisi yok..alnımıza ne yazılmışsa odur..bence mutsuzluğu seslememeli mutlu anların tadını çıkarmalı..daha mutsuz olmadan ya mutsuz olursam demek (kendim için diyorum) çok ahmakça..

böyle birinden yakamı öyle zor kurtardım ki... sevgiline de zarar verir canım, kıymetini bil, psikoloğa git, iyi gelecektirrr :)

Bakırköy ruh ve sinir hastanesinde çalışan arkadaşım çoğunluk vakkaların kıskançlık krizinden olduğunu söylemişti.Aman diyim.
kendinizi düşünün :26: karşı tarafada biraz korku vermek lazım:47:

bende aynı prblemı yasıyorum ama tek nedenı cevremdekı ınsanlar buqune kadar kıme abı dedıysem bana teklıf ettı kıme kanka dedıysem sevqılımı elımden aldı kıme en yakın dostum dedıysem ben senı sevıyorum kardesın olmak ıstemıyorum dedı hele en cok koyan da 2yıllık delı qıbı sevdıqımın asla yanlıs yapmaz ewlncz dedımın benı 3kez aldtması ve cevremdekı adamlar arkdsma qıdıyorum babasıyla annesyle cok samımı oluyorum adam arkdsmın babası benı qece 12de aramaya baslıyo mesjlar atıyo dusunebılıyomusn ya bunu 50yasnda adam yapıyo he ben sımdı nasıl quvenıyım kı sevqılıme bunu nasıl tedvı ettrıcem nasıl qecıcek bılmıyorum ama lutfen banada yardım edın :S

şimdi anlaşıldı içinizdeki o volkanın sebebi..sevgilinizde biliyorsa o yüzden anlayış gösteriyordur size "sevgilinizde amma sabırlıymış lafımı geri alıyorum" :))..ama napim siz az biraz daha detay verseydiniz bizde o kanıya varmazdık :)) yazdığınız kadardan yola çıkıp yorum yapabiliyoruz anca..sizde yazdıkça açıldınız demekki :)) bence sevgiliniz yapması gerekini yapıyor sizi anlamalı bi travma yaşamışsınız sonuçta bu hale gelmenizde haklı sebepleriniz varmış..

sevgilinizi taktir ettim ne iyi birbirinizin değerini bilin inşallah..

benimde nişanlımın babası annesini aldatmış,onlarda bu yüzden çok sorunlar yaşamış..bazen burda okuyorum babası annesini aldatanların aldatma oranı çok daha yüksektir diye çünkü öğrenilmiş davranış oluyormuş..üzülüyorum bu yüzden bende biraz paranoya yapmıyor değilim ama benim nişanlımında babasıyla uzakdan yakından ilgisi yok..alnımıza ne yazılmışsa odur..bence mutsuzluğu seslememeli mutlu anların tadını çıkarmalı..daha mutsuz olmadan ya mutsuz olursam demek (kendim için diyorum) çok ahmakça..

inşallah .. çok sağol güzel desteğin için.. dünden beri henüz herhangi birşey yapmadım.. umarım bundan sonrada yapmam. kendimi tutmaya çalışıyorum.. o da her defasında yaptığı gibi yeni bir başlangıç yaptığımın farkında. umarım bu defa da onu hayal kırıklığına uğratmam.

Burda yaşananları okuduktan sonra sanırım erkek arkadaşım olsa ben de güvenemem, ama kıskançlık krizlerine girip de 2 kişiye de hayatı zehir etmezdim. Şüphelerimi gizlice kanıtlamaya çalışırdım eğer kanıtlayamıyorsam da ona inanırdım sanırım.

Erkek arkadaşınız gerçekten güvenilir biriyse (bunu en iyi siz bilirsiniz) hayatı daha fazla zehir etmeyin ona güvenin, elimde değil tutamıyorum kendimi diyorsanız da ayrılın belki başka bir insanla daha mutlu olacaksınız.

bencede bir uzmana danış çünkü bu kadarı normal değil.. kendinde diyorsun adamın bişi yaptığı yok ben zehir ediyorum diye.. bile bile ilişkinin sonunu getirme bence..

bu paronoya bendede var malesef ama kendimi frenliyorumm yada frenlemeye çalışıyorum
bende düşünüyorum psikolğa gitmeyii istiyorum ama bilemiyorum işte
hakkımızda hayırlısını versin rabbimmmm......

Back
X