- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi cennetyarim
ayyyyyyyyyyy ne igrenc mesajdi oyle yahu insan tabikide dusunur:26: benim yanimda esim mutsuz ablasiyla yasamak istiyor diye hatta allah korusun oyle msj gorsem bosanirdim bile ablanla mutlu ol diye:18: esini o yetisdir diye boyle davranmasi sacma sanki senin sucu esini onun yetistirmesi benimde oglum var 3 yasina kadar gece gunduz ne agladi beni goren herkes kaciyordu slm bile vermeye esim bile 1 saat bakmazdi sinirli bir anne olsam zarar verirdim kesin o kadar sakindim beni bile cildirtiyordu allahim neler cektim rabbim kimse yardim bile etmedi simdi bile cok yaramaz ama evlenecek esine sitemmi edecem bak neler cektim oglumu baktimmi diyecegim dersem yuh olsun bana anneyim benim gorevin evlatlarima bakmak evlensin yavrum mutlu olsun daha ne isterim bence abla burda hasta ruhlu bakmasaymis bakti diye esin bir omur onun dediginimi yapacak iyilikde bu kadar insanin kafasina kakilmazki hayret birsey oz ablasi ona benziyor diyorsun canim bak benim dedemin yasak askdan oglu varmis rahmetli anneannem olunce evlenecem diye tutturdu bayani ve oglunu getirdi herkes soooooooooooookkkkk ben ayni dayim hihhhhhhhhhh demis burnumdan dusmusum herkes dusunmeye basladi oz kardesimizmi yoksa kadinin baska erkekden mi diye sonra dedem acikladi kardesiniz benim oglum diye hic kimse tepki vermedi cunku ben ona benzedigim icin hazirlikliydilar sende iyice arastir uvey falan olmasin