Kıskançlık mı bu yaptığı ..

halasına neden görüştüğüm biri var diyemiyor ki? bence ondan büyük sorunlarınız var sizin. şimdiden böyleyse evlenince kimseye karşı korumaz seni

Sen de haklısın. Halana de dedm bi ara ama. Simdi benim okul var iş güç derken bayağı zaman alacak bide korkuyorum halasi ne diye bekliyosunuz o kadar deyip işimize karışacak diye.

Ayy aynı benim sevgilim geçmişte ona bahsettiğinde kiskanmis içine oturmuş ondan öyle yapmıştır çok büyük bi sorun değil aslında kıskanmis bir daha aynı şeyi yaparsa geçmişle ilgili öyle konuşmamasini uygun bi şekilde söylemelisin

Sen de haklısın. Halana de dedm bi ara ama. Simdi benim okul var iş güç derken bayağı zaman alacak bide korkuyorum halasi ne diye bekliyosunuz o kadar deyip işimize karışacak diye.

ailesine söylesin neden söylemiyor? hem hala kim oluyor ki kendi kendine kız bakıyormuş . sen sıkıştır biraz söylesin ailesine

Senin halasının yanında kız hakkında nasıl davranması gerektiği konusunda uyarmana bile gerek yok.Bu konuyu senin bilmene gerek olmadığı gibi,senin twiterdaki kişiyle ilgili konunu onun bilmesine gerek yoktu.Yani birbirinizi kıkandırmak için anlatılmış şeyler.

Haklısın aslında ben bu yüzden yaptm :)
Ama işin saçma sapan yönlere kayacagıni düşünmedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…