Kıskançlık mı, Güvensizlik mi?

Marin93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
33
2
18
32
Merhaba,

10 aydır düzgün giden bir ilişkim var. Sevgilimle aramızda büyük diyebileceğim hiç bir problem yok aksine her şey yolunda. Bana karşı bir yalanını yakalamadım ya da gizli kapaklı bir iş çevirdiği hissine kapılmadım.
Mesaj gelse yanımda açar telefonu hep ortadadır, ne zaman arasa ulaşabilirim. Evet biliyorum bunlar kriter değil ancak sonuç olarak bende kötü bir izlenim bırakmadı.
O iş yerinde yönetici konumunda ve yanında çalışan personelleri var. Zaman zaman bayan personelleri ile
odasında konuşuyor. Bugün ben regl dönemimdeyim bununla da alakalı olabilir ancak bugün odasında yine bir bayan personelini gördüm ve inanılmaz kıskandım. Kıskançlık mı kızgınlık mı bilemiyorum aslında ama beni rahatsız etti. İçime doğan soru şu: "Zamanla o kıza ilgisi kayar mı?"
Neden böyle hissediyorum? Ona mı güvenmiyorum, kendime mi bu yaşadığım kıskançlık mı?
Haftasonunu beraber geçirecektik ama içimdeki bu duygudan dolayı ters davranıyorum. O bana özlediğini söylüyor ben ona görüşmek istemiyorum regl dönemimdeyim diyorum.

Tabiki sen bilirsin ama seni özlemiştim diye cevap aldım. Saçma duygularla ilişkimi bitirmek istemiyorum ancak sağlam dediğim bir ilişkide de aklıma bu soruların gelmesi normal mi?

Teşekkürler,

Canım bak etrafına bak çirkin kızların hep kendilerine deli gibi bağlı erkek arkadaşları vardır neden biliyomusun özgüvenleri tavan yapmıştır ondan.erkekler özgüvenli kadınları severler.hiç böyle şeylere takılma.konusu geçince yaparsan kendine yaparsın bana bişey olmaz de geç.üstüne gitme boşyere çocuğun kaçırırsın valla.

hem kıskançlık hem güvensizlik. adamın işi gereği bu durumlarla sürekli karşılaşacağınıza göre kendinizi yatıştırmayı öğrenşn. odasında kadın çalışanını gördünüz diye hafta sonu buluşmayalım noktasına gelirseniz siz kaybedersiniz.

Ikisi bir arada..
kiskandiginizin temelinde bir guvensizlik yatiyor olabilir..
ancak bunu karsi tarafa yansitirsaniz bir süre sonra kemdinizi li cikartirsiniz.

Canım bak etrafına bak çirkin kızların hep kendilerine deli gibi bağlı erkek arkadaşları vardır neden biliyomusun özgüvenleri tavan yapmıştır ondan.erkekler özgüvenli kadınları severler.hiç böyle şeylere takılma.konusu geçince yaparsan kendine yaparsın bana bişey olmaz de geç.üstüne gitme boşyere çocuğun kaçırırsın valla.
Peki bu duygularımı ona söylemeli miyim?
Böyle düşündüğümü yada hissettiklerimi?
Hayır gördüğüm kız öyle çok güzel bir kız da değil ama işte...

kıskançlığın temelinde güvensizlik yatar zaten.. ama sizin başlıkta yazdığınız değil özgüvensizlik ..
sırf odasında çalışan kızlardan birini gördünüz diye hafta sonu buluşmayalım noktasına gelmenin başka açıklaması yok..

kıskançlığın temelinde güvensizlik yatar zaten.. ama sizin başlıkta yazdığınız değil özgüvensizlik ..
sırf odasında çalışan kızlardan birini gördünüz diye hafta sonu buluşmayalım noktasına gelmenin başka açıklaması yok..
Haklısınız benim özgüven problemim var ve yanında kimi görsem sanki benden güzel bulucak gibi hissediyorum...

Merhaba,

10 aydır düzgün giden bir ilişkim var. Sevgilimle aramızda büyük diyebileceğim hiç bir problem yok aksine her şey yolunda. Bana karşı bir yalanını yakalamadım ya da gizli kapaklı bir iş çevirdiği hissine kapılmadım.
Mesaj gelse yanımda açar telefonu hep ortadadır, ne zaman arasa ulaşabilirim. Evet biliyorum bunlar kriter değil ancak sonuç olarak bende kötü bir izlenim bırakmadı.
O iş yerinde yönetici konumunda ve yanında çalışan personelleri var. Zaman zaman bayan personelleri ile
odasında konuşuyor. Bugün ben regl dönemimdeyim bununla da alakalı olabilir ancak bugün odasında yine bir bayan personelini gördüm ve inanılmaz kıskandım. Kıskançlık mı kızgınlık mı bilemiyorum aslında ama beni rahatsız etti. İçime doğan soru şu: "Zamanla o kıza ilgisi kayar mı?"
Neden böyle hissediyorum? Ona mı güvenmiyorum, kendime mi bu yaşadığım kıskançlık mı?
Haftasonunu beraber geçirecektik ama içimdeki bu duygudan dolayı ters davranıyorum. O bana özlediğini söylüyor ben ona görüşmek istemiyorum regl dönemimdeyim diyorum.

Tabiki sen bilirsin ama seni özlemiştim diye cevap aldım. Saçma duygularla ilişkimi bitirmek istemiyorum ancak sağlam dediğim bir ilişkide de aklıma bu soruların gelmesi normal mi?

Teşekkürler,

Saçmalamanın dibine vurmuşsunuz resmen.

Kıskançlığın temeli güvensizliktir ve bu ne zaman ortaya çıksa ilişkilerde çatırdamalara yol açar. Yapmayın kendinize bunu.

burcunuz balık yahut yengeç mi. kendi kendine kurup oynarlar. sonra kurduklarına kendilerini inandırırlar. sevdiklerinin çevresinde sinek uçsa hem sinekten hem sevdiklerinden soğurlar. sevgi arsızı mı olurlar desem bir başka yabancıya zerre (gerçek anlamıyla kullanılmıştır) tahammülleri yoktur mu desem. ı ıh. doğru yol değil. her erkeğin ve her kızın çevresinde karşı cins dolanacak. çözüm bu değil. burcun bu ikisi değilse yükselenin bunlardan biri olmalı :KK69:

burcunuz balık yahut yengeç mi. kendi kendine kurup oynarlar. sonra kurduklarına kendilerini inandırırlar. sevdiklerinin çevresinde sinek uçsa hem sinekten hem sevdiklerinden soğurlar. sevgi arsızı mı olurlar desem bir başka yabancıya zerre (gerçek anlamıyla kullanılmıştır) tahammülleri yoktur mu desem. ı ıh. doğru yol değil. her erkeğin ve her kızın çevresinde karşı cins dolanacak. çözüm bu değil. burcun bu ikisi değilse yükselenin bunlardan biri olmalı :KK69:

Hayır değil :) haha çok güldüm yorumunuza teşekkürler :)

Merhaba,

Teşekkürler,
ona da kıskançlık yapıpda eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme

kıza bakışları bile değişir bak sana deyim,

Özgüvenden başka hiç birşeyin bağlayıcılığı yoktur.Kıskançlık mı güvensizlik mi ben onun ayrımını yapabilenlerden değilim pek.Ama öyle olur mu böyle olur mu diye düşünerek çok yıpranırsınız ve bu çok yersiz olur.Şüpheye düşmenize sebep olucak şeyler dışında hiç birşeyi kafanızda yazıp oynamayın.İlişkinizi boş yere hırpalamaktan başka bişey değil.

Peki bu duygularımı ona söylemeli miyim?
Böyle düşündüğümü yada hissettiklerimi?
Hayır gördüğüm kız öyle çok güzel bir kız da değil ama işte...
Eğer erkek arkadaşının yüzde yüz hatası olduğunu görürsen öyle söyle.onun dışında kıskandığını belli edersen erkeklerin biyerleri kalkıyo.ama umrunda değil gibi davranırsan sen kazanırsın herzaman

Merhaba,

Teşekkürler,
seninki kıskançlık ve güvensizlik değil kıskançlık ve özgüvensizlik.. böyle devam edersen çekmez ve özgüveni yüksek birine kapılıp gider.. erkek milleti böyledir.
sen kendini ben bir numarayım diye göreceksin. sen öyle görürsen o da seni öyle görür ve önünden çıplak kadın geçse niyetini bozmaz..
tecrübe ile sabittir.

Back
X