Kıskançlık mı yaptım yoksa haklımıyım

masumbayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
8
3
1
merhabalar
Kızlar tarafsız kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce çok mu kıskancım yoksa haklımıyım sız ne yapardınız. öncelikle nişanlımla 2 yıldır tanısıyoruz ve tam bir evlenılecek adam çok değer verir sever korur Ama son zamanlarda işini büyütmek için çok çalışıyordu gece gündüz, hedefleri vardı evlendıgımızde rahat edebilmek için ve sonunda istediği hedefe ulaştı iyi bir iş buldu buna vesile olan kişi yakın bir akrabası bayan ve boşanmış aynı yaşıtlar çocukları var aylardır iş için konuşuyorlardı ve ben hiç kıskanmadım ama nişanlım onun yanında işe başlayınca işler değişti kızla tanıstım ve giyim tarzı, tavrı hosuma gitmedi nişanlıma dıle getirdim dikkat edecegını söyledı ama kızı birkaç kez evine bıraktı sonrasında mesajlarına bakmaya başladım ve sürekli iş ile alakalı konuşuyorlar tabiki iş dışında napıyosunlar vs vs nişanlım kıza minnet duyuyor ve yardımcı olmak istiyor iş öğretiyor akıl veriyor ama kız sürekli günaydın mesajı atıyor ne yemek yapsam diye soruyor ehlıyet sınav sonucunu atıyor bırde gece arayıp evlı sevgılısıyle sorunlarını anlatmıs aylardır iki sevgili gibi hep konusmuslar geneli iş ama işten sonra normal konularda konusulmuş birkaç defa yanımdayken aradıgına boş muhabbet yaptıgına şahit oldum nişanlımda ben mesajlara bakıp tartışmaya başlayınca mesajları silmeye başladı sürekli nişanlımla fotograf cekınıp atıyordu ve kızın giyimi beni rahatsız ediyordu aynı masada beraber çalısıyorlardı ve sonunda olanlar oldu ben dayanamadım ve ayrıldım tabiki çok farklı seyler oldu ama uzatmak ıstemedım kısacası ayrıldık sizce abartmışmıyım sonucta yakın akrabası normal mı bunlar

Giyim tarzi hosuma gitmiyordu kadin kadina giyimiyle sözümona namussuz yaftası yapıştırıyor hala daha... neydi yani mini etek mi giyiyordu göğüs dekoltesi mi veriyordu? Birakin kadinlarin ne giydiğini de kocaniza nisanliniza guvenmiyorsaniz ayrılın.

Bırak sımdı giyim tarzını, salın su kadınları istedikleri gibi gıyısınler Allah askına.
Gunaydın diyorlar birbirlerine, ne yemek yapsam diye fikir soruyor kadın nisanlına? Bak onemlı kısmı burası. Yakında nisanlının afiyet olsununa karsılık gel beraber olsun der ve beraber afiyet olur sen buraya dikkat et.

Haklısın. Ben olsam ben de bu duyguları yaşardım. Hadi iş için konuşmak tamam ama iş dışında çok fazla sohbete girmek ne kadar minnet duyulur duyulsun yanlış. Hoş değil

Haklısın. Ben olsam ben de bu duyguları yaşardım. Hadi iş için konuşmak tamam ama iş dışında çok fazla sohbete girmek ne kadar minnet duyulur duyulsun yanlış. Hoş değil
kesinlikle öyle bayanı yargılamıyorum bende açık giyinen biriyim ama yınede erkek bu benım bile gözüm kayıyor kızı sevemedım bir türlü ama nişanlım beni anlamıyor iş için konuştum diyor deliricem

Bence üzerine gitme bi müddet oluruna bırak bak mesajları siliyormuş sen görme kızma diye kurcalama bakalım bi müddet eğer seni aldatacak bir adamsa bunun önüne geçemezsin zaten zaman göstericek

Bence üzerine gitme bi müddet oluruna bırak bak mesajları siliyormuş sen görme kızma diye kurcalama bakalım bi müddet eğer seni aldatacak bir adamsa bunun önüne geçemezsin zaten zaman göstericek
çok teşekkür ederim bende umursamaz gibi davranıyorum ama ah bi dayanabilsem

Giyim konusunda sözlerinize katılmıyorum. Hatta yakışıksız buluyorum. Eşim yıllardır kurumsal firmada ve sektör itibariyle bir çoook insanla muhatap oluyor, sizin gibi düşünseydim adamı eve kapatmam gerekirdi inanın. Telefon mevzusunda haklısınız. Günaydınları, ne yemek yapsamları hoş karşılamam. Bence o da karşılamazdı zaten.

Son derece haklısın.İcinde sevgi,pismanlik vardır ama baştan böyle olduysa sonrası seni daha cok yorardi

-Aynı yaştalar
- boşanmış
-açık giyiniyor
Hımm tam erkek avcısı tipi var kadında. Nişanlınıza kancayı takmış meğerse

Abla iyi misin sen. Bunlardan dolayı kadına nasıl sıfatlar yakıştırıyorsunuz siz. Giyim tarzından eleştirmek mi valla harikasınız devam edin bu yolda

Peki kadınla akrabalık derecesi nedir? Kuzeni filan mı?

Dehle gitsin ya daha evlenmeden oynaşan adamdan hayır mı gelir yeni kısmetlere sağlık sakın yas tutayım deme erkekler böyle işte amaaaan sinir oldum gece gece

Şu kadın milleti üçüncü kişileri rahat bırakıp karşısındaki partnere odaklansa tüm sorun çözülecek aslında. Yazım dilinizden bile belli sevgilinizi masumlaştırıp, bütün suçu kadına atmışsınız, erkek arkadaşınız masum ürkek ceylan kadını da erkek arkadaşınızı avlamaya çalışan avcı gibi görmekten vazgeçin.
Gözünüzü açın artık hiçbir kadın yüz bulmadığı adama sizin anlattığınız şekilde davranamaz, gecenin bir yarısı arayamaz, demek ki erkek arkadaşınız yüz veriyor, ayrıca bir kişiye minnet duymak farklı şeydir, onunla en mahremi hakkında konuşacak kadar yüz vermek farklı.Demek ki erkek arkadaşınızında hoşuna gidiyor ki karşılık veriyor. Ne yaparsınız bilmem ama bence öncelikle kendinizin kandırmayın.

Biraz abartmışsınız. Nişanlısınız. Hayat arkadaşı olarak birbirinizi seçmişsiniz. Karşısındaki akrabası diyorsunuz. Nasıl giyinirse giyinsin. Rahatsız olabilirsiniz ama dile getirmeniz hoş değil. Ayrıca geleceğiniz için çalışıyor nişanlınız. Bunları kafaniza takmayın. Mesajlaşmalarda takılacak birşey göremedim. Nişanlınızın falsolu hicbir tavrını göremedim. Siz sevdiği insansiniz, o da akrabası. Velev ki dostu, kankasi, samimi arkadaşı olsun. Benim de çok samimi erkek arkadaşlarım var. Yemeği de sorarım, dert de yanarım, sorunlarımı da anlatırım. Burada nişanlınızın size verdiği güven ve karakteridir asıl olan. Bu arada siz benim yerimde olsanız rahatsızlık duyar mısınız deseydiniz, evet belki de duyardım. Ama asla tavrımı bozup konuyu gündem yapmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…