Kıskançlık mı ?Yoksa haklı mıyım?

acemiprenses15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
42
0
86
31
Rize
sevgili ablalarım!ben onu çok seviyorum o da beni çok şükür bir sorunumuz da yok.Ama onun çok yakın bir kız arkadaşı var çok uzun zamandan beri arkadaşlarmış.Bu kızın bana bakışlarını bana karşı tavırlarını hiç beyenmiyorum.Mesala bir keresinde arkadaşlarımızla konuşurken birden bir kız bana onun eskiden sevgilisi varmıydı diye sordu.O yakın arkadaşı olacak kız da hemen atıldı vardı canım ona bakmayan ölsün dedi.Bana karşı bir bakışı vardı ki tarif edemiyorum.ya tamam benim de kankam kardeşim dediğim erkek arkadaşlarım var.Ama sevdiğime asla böyle davranmazlardı.O kız bana öyle davrandıkça ben yanlış anlıyorum acaba eskiden onu mu seviyordu diye.Arkadaşlarıma dayanamayıp bu konuyu açtığımda onlar ilkokuldan beri arkadaşlar sana öyle gelmiştir biraz kıskanıyorsun galiba dediler.Ama gerçekten o kızdan hoşlanmıyorum çeksin o anlamlı bakışlarını üzerimden ya

kızlar bir derdim var
8 aylık evliyim. eşim bu sabah cüzdanını evde unutmuş bende alıp işe getirdim burdan alır die sonra şeytan dürttü içine baktım bir de ne göreyim gizli bölmede seni seviyorum notu ve üzerinde rujla öpücük izi bugibi üç tane daha not vardı kağıtlara yazılmış bir anda elim ayağım boşandı..
eski kız arkadaşından kalma olduğunu düşünüyorum ama saklamış hemde cüzdanında elinin altında çok canım sıkıldı ne yapmalıyım

Insan sadece sevgilisini esini degil sevdigi insani yani arkadasini dostunuda kiskanabilir...

Belkide o kiz seni kiskaniyordur yada kiskandirmaya calisiyordur, buna firsat vermemelisin cünkü o zaman onun istedigni yapmis oluyorsun...helede erkek arkadasinla ayni ortamda iken sakin belli etme bozuldugnu falan...

Sevgilinin arkadasi oldugu icin mecbur ister istemez bazen ayni ortamda bulunmak zorunda olucaksin o yüzden bence aranda sorun yaratmak yerine aksine hic umursamiyor gibi bir hava ver, sen öyle yaptikca oda bir süre sonra vazgececektir seni huzursuz etmekten.:teselli:

Canim kendine ayit bir konu acsan daha iyi olur bence....:teselli:
Bu konu baska arkadas tarafindan acildişutarafagitti

CANIM KENDİNE AYRI KONU AÇ..YARDIMCI OLUR ARKADAŞLAR..bana göre eskikız arkadaşıysa fazla kızma..atmasını söyle..bence bir araştır.ve konuş.içine atma.saklı tutma

CANIM KENDİNE AYRI KONU AÇ..YARDIMCI OLUR ARKADAŞLAR..bana göre eskikız arkadaşıysa fazla kızma..atmasını söyle..bence bir araştır.ve konuş.içine atma.saklı tutma

ya kızlar özür dilerim yeniyim kulupte bi araştırayım konu açmayı birde ilk konuyu açan arkadaştan da ayrıca özür dilerim . cvp lar içinde teşekkürler

bence haklı olabilirsin, sevgiline açılmamış ama ona karşı bişiyler hissediyo olabilir.
ama sen yine de erkek arkadaşına bişiy deme kendin alt etmeye çalış onu.
sevgilinle aranızın ne kadar iyi olduğunu gözüne gözüne sokacak davranışlarda ve hitaplarda gösterebşirsin.
ama alalade biz çok iyi anlaşıyoruz aşığız deme inandırıcı olmayabilir

aynı durum benm başımdada wardı canm..ben kıza ona bozulduğumu hiç belli etmedim..ama onu alt etmeye çalıştım..aynı ortamlarda daha şık daha güsel oldum we bak biz sewgilimle çok mutluyuz sana ne oluo imajı werdim..ve ben öle dawrandıkca sewgilimde daha samimi dawrandı..kız ise bütün ümitlerini kaybetti we artık aynı ortamda dahi bulunmuor...

Ya zaten hissetse nolur hiss etmese nolur. Öle olsa çocuklukdan beraberdi sevgilin istese bakardi demi demek ki arkadas olarak görüyor bu kadar basit.Sizin iliski salamsa boshver kafaya takma takdikca takilirsin donup durup ayni noktaya gelirsin. ısan olu soradan kurdukca kafanda kurarsın sorun cikar durduk yere. Belkide sana ole geliodur. Boshver sen aşık olmanın keyfini sür canım ok.))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…