Kıskançlık sorunu aşılabilir mi?

Iki tanidigim erkekte cok kiskancti biri evlenince degisti digeri kac yasinda adam ayni.Seninki zaten degismem demis bence yol yakinken don.Asiri kiskanclik sevdigi anlamina felanda gelmiyor cok zor karsi taraf icin.Benim hic kiskan erkek arkadasim olmadi zaten bastanda kimseye izin vermedim tahammul edemem gereksiz kiskancliklara.

sen kendini kisitladikca o kendini hakli görüp daha fazla ister. evlenince ona ait bi cisimmisin gibi tavir almaz ins.

ama bunun bu hastalik olup tedaviye ok derse bi umut vardir derim ben.

birbirinizi seviyorsaniz o bu sekilde cikislar yaptigi zaman onu uyarin. aciklamasini yapin ve hosunuza gitmedigini soyleyin. eger size deger veriyorsa düzeltmeye calisir.

Bi arkadasim vardi. Sevgilisi cok kiskancti. Kiz hic kendini ezdirmedi bu yüzden hep direndi. Beni sıkacak sekilde kiskanirsan bana sınır koyarsan senden ayrilirim gibi konustu herzaman ve dozu kactigi zaman da ayrildi.. bikac seyler daha yapti sonunda sevgilisinin kiskancligini feci sekilde azaltti.

Merhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
10 yil duzelmedi aksine psikolojik rahatsizlar olmayani olmus gostermeler iftiralar vs vs şuuut ve gool oldu malesef:işsiz::KK76:

Merhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Aşılamıyor ben artık sinir krizlerine girmeye başladım aşamadım defalarca tartıştık yok olmuyor kendime engel olamıyorum..

Ne gibi şeyler mesela?
Orasini hatirlamiyorum. Bunlar akraba olduklari icin cocukluk askinda diyebiliriz. Kizi is gezisine bile göndermiyordu düsün. Ama ne yapti ne etti artik kocasi kendini geri planda tutabiliyor..
gecmis zaman malesef o arkadasla görüsmüyorum artik

Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.

E adam değişmeyeceğini söylemiş zaten. Biz değişir desek neye yarar?

Böyle insanlar değişmez ve hasta olduklarını kabul etmeyip sorunun sizde olduğuna inandırırlar sizi. Onun istediği yola gelirseniz her şeyin toz pembe olacağı bir gelecek hayali. Üzgünüm ama öyle bir dünya yok. Bir adamın emrine girecekseniz siz artık siz olmayacaksınız ve mutlu da olmayacaksınız. Sizi istediği kalıba soktuktan sonra emin olun kendi kalıplarına hiç uymayan birini bulacaktır.
Taviz tavizi doğurur her zaman.

Evet istemsizce hatta bugün geçmişte kıskandığım bir kızı hatırladım aynı konu tekrar açıldı ve tekrar sinir krizleri kavgalar vs başladı. Geçmiyor.. Asla.
Aynen böyle benim unuttuğum aklıma bile gelmeyen şeyler ansızın hatırlanıyor. Tekrar sorun olabiliyor.

E adam değişmeyeceğini söylemiş zaten. Biz değişir desek neye yarar?

Böyle insanlar değişmez ve hasta olduklarını kabul etmeyip sorunun sizde olduğuna inandırırlar sizi. Onun istediği yola gelirseniz her şeyin toz pembe olacağı bir gelecek hayali. Üzgünüm ama öyle bir dünya yok. Bir adamın emrine girecekseniz siz artık siz olmayacaksınız ve mutlu da olmayacaksınız. Sizi istediği kalıba soktuktan sonra emin olun kendi kalıplarına hiç uymayan birini bulacaktır.
Taviz tavizi doğurur her zaman.
Cok haklısnız

Back
X