- Konu Sahibi denizinan10
-
nappcaz biz böyle yaa... sürekli aklımda bii şüphe şeklinde yaşıorum ... bundan kurtulmanın yolu yokmu...
ama asigimkralime yi dinleyip artık umursamicam ...
bir hafta dayansam bunada şükür bakalım napcak guclubacismile
aynen hep şüpheyle yaşıyorum çok zor bir durum
buarada o dediğin kitap mı konusu neymiş
bende okuyayım
delikafadulden hehe yok cnm yukarda yazan arkadaşın ismi
cidden bende çok güldüm bunaaaakaydirigubbakcemile3yanlış anlama konusunda üstüme tanımam ama sende benimle yarışırsın yaniayy şaka gibiyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızı roman yaptım
Benimkide başta hep kıskanırdı facete ki yazışmaları bahane ederek erkek arkadaşlarımı sildirtti arkadaşlarımla görüşmemi yasakladı ama ben onu kıskanınca kıyametleri koparttı sonrasında umursamaz oldu hatta kıskançlığı bahane edip faceten bile sildi ki orda kim ne yazmış okuyup hesap sormayım diye ve sonrasında da hiç ekleme talebimi kabul etmedi benim kurallarım var diye.
Başta neler olacağını görmek için kıskanıyorlar sonrasında da çok umursamama göstergesi oluyor.Bence sen kendinle alakalı olan kısmını çözmelisin neden bu kadar kıskançlığın azı karar da çoğu zarar
Nevzat Tarhan'ın sitesine girip ordaki yazıları okuyup videoları izlemenizi tavsiye ederim
meraba arkadaşlar... beniim derdim çok kıskanç olmam ve bnun yanında da sevgilimin hiç kıskanç olmaması...
başlarda hiç öle deildi... nereye gitsem sorardı. herkesi sorgulardı makul ölçülerde...ben hiç sallamazdım onu...ne yapmış ne etmiş...
ilişki iyice ilerleyince herşeyden kuşkulanır oldum.. her yaptığını sorar oldum.. herşeyden şüpe ediorum yaaaarada da mesafe var ve çok zor oluo 2 3 belki 4 ayda bir görüşüyoruz..
benden fırsat kalmadıığı için oda bana kıskançlık bile yapamıo...
sizce ne yapmalıyımda kendi kıskançlığımdan kurtulup onu kıskandırmalıyım??
bide örnek verim... face de nerden baksanız 3 4 günde bir birinden bana msj gelio her hafta onlarca ekleme talebi alıorum... bunları kıskandığını biliorum hatta sinir oluo... ama belli ettmio bile... eskiden belli ediodu... şimdi fırsatta bulamıo benim yüzümden
bense geçen gün ilk defa bi kızdan ona tanışalımmı die bi msj geldiğini duydum... ve sinir krizleri geçirdim ...
söyleyin ben ne yapmalıyım eyvahedigeldismile
oooo kızım boşver kıskanmasın keyfine bak sen.benim eşim bir kıskançtır anlatsam inanamazsın.sanki dünyadaki tek kadın benim.tüm tartışmalarımız o sebepten çıkıyo.9 aylık hamileydim.22 kilo almışım.yüzük parmağıma olmuyo diye gitmiş bana kocaman yüzük almış.nan hamileyim işte.hamile kadının nesini kıskanıyon.
ah ah sakın rahatını bozma canım.erkeğin kıskançlığı çok zalim oluyo...
Ben neden hiç kıskanamıyorum diyorum bende mi bi gariplik var 3 sene çıktık 1 kere bile kıskanamadım yani bazı arkadaşlarımı görüyorum nefes aldırmıyorlar sevgililerine ama bende tam aksine çıksın gezsin sosyal olsun istiyorum.
Ama karşımdaki çok kıskançtı hatta feci kıskançtı nefes alırken bile hesap soruodu tabiri caizse ama ben onu çok seviyorum 3 aydır ayrıyız ama biliyorum barışcaz Allah tekrar birleştirecek bizi inanıyorum bunaa
aynen hep şüpheyle yaşıyorum çok zor bir durum
buarada o dediğin kitap mı konusu neymiş
bende okuyayım
delikafadulden hehe yok cnm yukarda yazan arkadaşın ismi
ayy şaka gibiyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızı roman yaptım
ay kızlar gerçekten güldürdünüz beni yani. delikafadulden Herkese nasip olamz roman olmak bak ben oldum sayanizde alkisalkisalkis süpersiniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?