kıskançlık ve kıskanılmamak :(

arkadaşlar biliyomusunuz ben bu savaşı kazandım.
başta o beni deli gibi kıskanırdı.ben kıskanmazdım.zamanla ona bağlandıkça ben çok kıskanç oldum o çok rahat oldu.hatta bi kere gece arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktı ben hmmm dışarı çıkıyosun demek demiştim manalı bir şekilde.verdiği cevap şu hemde sert bir şekilde ; gezicem tabi gencim eğlenicem gezicem ..
Dedim hadi bakalım öyle olsun.bidahamı sorarım ben sana.çok sinir oldum.aradan zaman geçti ben dışarı çıktım haber verdim ben dışardayım diye.geç kalma çok gezme kimlesin fln dedi.bende gencim gezicem tabi dedim aynen onun dediği gibi.o da ne diyeceğini bilemedi..

onu çok kıskanç sanmayın sakın çok kıskanç değildi.ben deliler gibi kıskanıyordum onu baktım kendimi kaybetmeye başladım kalp çarpıntısı oluyodu yok dışarda kızlara bakıyomu bilmem ne... onun bu rahat davranışları bana ders oldu.
artık şunu yapıyorum kızlar.dışarı mı çıkıyor.iyi eğlenceler diyorum çıkma vs yok.ben onu hayatımın merkezi yapmıştım artık öyle değil.bende rahatım artık.ben bile bunu yapabildiysem siz kesin yaparsınız.artık eskisi kadar kıskanmıyorum.beynimde öldürdüm olayı.
hatta ona şöyle dedim kızlar tavsiye ederim.ben artık seni eskisi kadar kıskanmıyorum.bana hep rahat ol derdin ya rahatım şimdi.bende rahatım sende rahatlarsın dedim.dediği şey şu ;eee tabi iyide arada kıskanman iyi olurdu ama..kaydirigubbakcemile3

bu huyundan vazgeçmelisin. bi süre sonra bu davranışlar erkekleri soğutuyo biliyosun. o kadar kıskançlık yapıyosun uzaktasınız ve hala birliktesiniz demekki bu çocuk sana gerçekten çok değer veriyo kıskanclık krizlerini aza indirgemeye calıs. yada ona belli etme en azından hepsini :)

kızlar kıskançlık durduk yere olmaz. bence ben neden kıskanıyorum diye düşünmeden önce o ne yapıyor ki bende güvensizlik oluşturuyor diye düşünün.

[QUOTE=doc;15065383]kızlar kıskançlık durduk yere olmaz. bence ben neden kıskanıyorum diye düşünmeden önce o ne yapıyor ki bende güvensizlik oluşturuyor diye düşünün.[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum... kimse durup dururken kıskanmaz ki... ii bsy deil farkındayım burda kendı kendımı yıyorum ama işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…