• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskanclik ya da ... :-(

yildiztornavida

Bos Gezenin Bos Kalfasi:(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
109
0
96
Eskişehir
Arkadaslar, erkek arkadasimla 2 yil öncesinde normal bir arkadasligimiz vardi ve onun da bir kiz arkadasi... onlar arkadaslarken, erkek arkadasim baska kizlara bakar internette baskalariyla konusurdu ve ben sürekli kizardim "yapma etme senin kiz arkadasin var" diye... simdiyse biz birlikteyiz ve ben onun eskiden yaptiklarini unutamiyorum bi türlü... ama simdi yeri geliyo benim yanimda da bi kiza bakip "güzelmis" diyo... bazen "su kiz bana bakti,beni kesti" diyo... ben "yahu utan bee,bari benim yanimda yapma" diyorum... amaaa benim yanimda olmadiginda yaptigini düsününce de deli oluyorum! ama bazen okuyorum da burda filan yanimda yapsin daha iyi diyenler de var..ben de öyle relax olabilmek istiyorum. :1no2: iliskimizin ilk haftalarinda bu yüzden kavga ettik, yeminler etti senden baskasini gözüm görmüyo ben bile kendi halime sasiriyorum diye... ben yapmiyorum ama sen yaptigimi iddia ediyosun, yapayim da seni yalanci cikarmayayim mi dedi benneyaptımki sonralari kendimi dizginlemeye calissam da pek basarili olamadim... bugün yine surat astim kizlara bakmak icin masanin kizlari görebilecegi yerine oturmak istedi diye, halbuki akrabalarindan birileri varmis oturdugumuz yerde ve beni görmesinler diye benim ters oturmami istemis.... yine kiskanclik ve güvensizlik yaptim :delphin: ve tabii ki bunu anladigimda is isten coktan gecmis oldu, o kizdi, soguk davraniyo... mesaj yazdim.. Allah var, yanlis anladigimi farkedince özür dilemedim ama konuyu degistirip muhabbet etmeye calistim,olmadi... aradim,napiyon dedim hic dedi..kizgin misin dedim sustu sustu.. tuvalete gitmem gerek dedi kapatti bi daha da aramadi.... senağlama yanlis yaptim,güvenmedim,kiskandim, süphelendim ama artik ayni hata yüzünden özür dilemekten de biktim.... üfffffffffff napacam ben yaaaaaa!! yaparsa yanimda yapsin,bakacaksa benim yanimda baksin diye relax mi olayim yoksa o bakinca kizmayip aa güzel kizmis, aman ne de cirkinmis diye yorum mu yapayim... kiskanip da belli etmeme gibi bi kaabiliyetim de yok... bunu nasil yapabilirim ki :sm_confused: ayrica da sevgilim akrep oldugundan midir nedir böyle kiskanilinca,özgürlügü kisitlaninca daha bi sokuyo insani,yakiyo insanin canini cok yaa!!! senağlama
sastim kaldim yaaa.... yardim ediniz KK hanimlari nolur yaa!!!
:delphin::delphin:CADIARZUfisfisfis

Merhaba canım seni inan cok iyi anlıyorum bende bir akrep erkeğiyle evliyim. biz 4 sene birliktelikten sonra evlendik baslarda bizlerde böyle seyler yasamıstık mesela ünversite dönemlerimde bende cok kıskanırdım kocamı kimse bakmasın isterdim ama senin ilişkinde sanırım daha önce olan seyleri gördüğünden içinde bir korku yer almıs bunda haklısın ama sen bir kere ona sans vermelisin aynı hatayı sanada yaparsa zaten elbet bir gün ortaya cıkıcaktır ve o zamanda değişmemiş oldugunu anlayacaksın simdi kendne mukayet ol bu tür sacma seylerden sevdiğin adamı ve ilişkini yargılama.bir seylrden şüphe ediyosanda emin olmadan patlak verme sonuc kötü olur benden demesi...

cok fena sokuyor... sabahtan beri ariyorum acmiyor,mesaj atiyorum canim sikkin ondan acmiyorum diyor.... aradim aradim defalarca aradim! noldu? yine sert bi msj... neymis efendim, o bana oturdugum yerden kalk diyosa ben kalkarmisim,kalkmazsam ordakilerin bize bakiyor olmasi filan umrunda olmazmis sonucta o beni kaldirirmis ordan! o buymus, maskesi yokmus... maskesi olanlar da (beni kastetti herhalde :S) bedelini ödermis!
üüüüüüüüüfffffff üüüüüffffffff!!!

seni iyi anlayabiliyorum.. benim nişanlım akrep burcu ben de akrep burcuyum yerimseniben
dinsizin hakkından imansız gelir derler..
o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmalısın. o kızlara bakıp "güzel" diyorsa sende erkeklere bakıp "ne kadar yakışıklı" diyebilirsin o zaman anlar senin ne hissettiğini yerimseniben
hem kaçan kovalanır bilirsin arkadaşım çok üstüne gitme o senin peşinden koşsun..

ben de akrep burcuyum.........biz akrep burçları olarak belki de 12 burcun en kıskanç burcuyuz ama biz kıskançlıklarımızı ortada yaşamayız.....şüpheleniriz, içten içe yaşarız, karşımızdakini sıkmayız.....zaten ortada kıskanılması bariz bir konu varsa işte o zaman can yakarız....

(eşim aslan burcu) eşim çok ama çok kıskanç, hem de aşırı kıskanç...ama o asla kıskanç olduğunu kabul etmiyor....beni en çok yıpratan özelliğidir bu kıskançlık meselesi....ayrıca bana çok karışır, bunu yapma, şunu söyleme, dikkat çekme, bunu giyme gibi.....bazen boğulduğumu hissediyorum ama eğer ben beni oluşturan özelliklerimi yapmazsam ben olamam.....akrep burçları kendine çok saygı duyar, onun özel bir alanı vardır....alanına girilmesinden hoşlanmaz...nasıl bir akrep tehlikeyi hissettiğinde kendini ya da düşmanı sokarsa biz de aynı öyleyiz.....

diğer bir konuda senin onu yanlış anlamanla ilgili, sen orda haklısın.....güvenin sarsıldığı için herşeyi yanlış anlaman normal.............

çok enteresan bid urum he...
o seni sokuyosa sende onu sok arama bakalım ne olacak.

Ben burçlardan anlamam..
Ama adamın zaten sicili pek parlak değilmiş..:delphin:
Siz de bile bile bu ilişkiye başlamışsınız..
Şimdi yapılabilecek pek bir şey kalmamış ki..
Ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız..kaydirigubbakcemile4

aramayacagim bakalim, o kadar aradim ya insan insanlik namina acip noldu der... ölsem kalacak olsam heeeec umrunda degil miyim yani simdi...sonucta ben yalniz yasiyorum,ya basima bisey geldiyse! simdi onu düsündüm bi de... yuh yani amma gailesiz haa!! neyse aramiycam iste aramiycam.... :dilcikar:
cadi25 walla sizin gibi (ve bizim gibi) böyle kiskanclikla vs. kavga edenlerin evlendiklerini,mutlu olduklarini duyunca umutsuzlugum gidiyo.... insallah Allah bizim sonumuzu da hayir etsin...
camasirsuyu ben de aslanim :( ve senin esinle sen nasilsaniz biz de sevgilimle öyleyiz sanirim...
neyse...
aramiycam
aramiycam
aramiycam...........
:(((((

canim onu değiştirebilecegine inanmiyorumm.çünkü daha bir ilişkiniz yokken bile kendini belli etmiş... Balik baştan kokar hesabi..
O tarz bir erkeği çekmek inan çok zor...
O yüzden baskici olsan bile senin yaninda yapmasa inan sen yokkende yapar...

bir insanın öncesini biliyorsan sürekli yine aynı şeyi yapar diye düşünüp güvenemiyorsun
seni çok iyi anlıyorum canım
benim erkek arkadaşımda öyleydiÇok üzgünüm çoook
kıskançlıkla çıkan her tartışmamızda kabahat sana öncesini anlatanda derdi
sende aynı şekilde onun geçmişini bildiğin için sürekli şüpheleniyor güvenmiyorsun anladığım kadarıyla
çok ilerletmediyseniz senginden ve onun sevgisinden tam emin değilsen bence uzatma kendini yıpratma sen biraz elini çek umursamaz davran
yoksa zamanla sana daha çok zarar verir
sürekli şüphe ve güvensizlikle mutlu olmazsın bunu yaşamış biri olarak söylüyorum
ben çok zarar gördüm :çok üzgünüm:

hayir sevgisinden eminim, o beni seviyor... sevmese yanimda dakika bile durmaz bunu cok iyi biliyorum.. birlikteyken cok güzel anlarimiz da oluyor... ama bu meseleden o da cok sikildi ben de cok sikildim artik... bende onu cok seviyorum... evlilik planlari yapiyoruz... dünki kavgamiz da inanir misiniz ev esyalari baktiktan sonra kahve icmek icin oturdugumuz yerde cikti.... bazen ben de abartiyorum ama elimde olmuyor Üzgünüm
o ben ne dersem bi sebebi vardir sen de bunu yap, ben sen ne dersen yapiyorum diyor... ikimiz de direnince de kavga cikiyor.. dün kalk dedi kalkmadim böyle oldu...
neyse umarim hakkimizda hayirlisi olur... aramiycam.... (durabilirsem....) gelismelerden haberdar ederim kizlar.. cok sagolun!!

kıskançlık en çok size zarar verir sadece, bence öncelikle bu huyunuzu törpülemeye çalışın. dozunda olursa bir zararını görmezsiniz.
eskiden yaptıkları kişiliği hakkında az çok bilgi verir ama insanlar değişebilir de. yani eskiden gözü çok açtır, zamanla doymuş olabilir. siz devamlı bu şekilde imalarda bulunmayın. adamın aklında yoksa da aklına sokacaksınız.
başka kızlara bakınca da; ben başka erkeklere baksam hoşlanır mısın? deyin. empati kurmasını sağlayın.
iyi bir gözlemci olun, ama çaktırmayın. bir hatasını yakalarsanız , o zaman üstüne gidersiniz. emin olmadan tartışma başlatmayın.
bir de artık aramayın. siz üstüne düştükçe kendini iyice haklı görecek. sizi yeterince seviyorsa; kızgınlığı geçince o size dönecektir,emin olun.

Eskiden normal olan şimdi ise birlikteliğinizin olduğu adamın geçmişte neler yaptığına zaten şahit olmuşsunuz. Şimdi böyle biriyle birliktelik yaşıyorsanız her türlü canbazlığınada katlanacaksınız. Çünkü huylu huyunu bırakmaz.
Ayrıca burçlara işi bağlamanın bir anlamı olacağını sanmıyorum.

birde mesela bir yere oturdunuz sen oturacağınız masanın etrafına bir bakın, etrafta onun bakabileceği kızlar filan varsa onlar göremeyeceği bir açıyla oturt niye ben buraya oturuyorum derse e ben mi oturuym sırtım açılıyo falan gibi yalanalar uydur. örneğin kenar masaları tecih edip ona herkese arkasını döndürebilirsin. böylece yalanın da sağlam temellere dayanır. en azından bir süre etrafa bakmaz rahat edersin

zaten tecrübe edilmiş şeylermiş bunlar.
ilşkiye bilerek başlamışsınız.o zamam
bitirin bu ilişkiyi ya da kabullenin.
çünkü bu adam değişmez bence.

bastan bellı bır ılıskıye gırmısın canım..
artık bu onun huyu olmus zor vazgecer..senıde cok uzer..
ya bu ılıskıyı kabullenıp ...devam edıceksın yada bır an once vaz gecıceksın
yapacak bır sey yokkı...karar senın

onun nasil bir karakter oldugunu biliyormussun zaten.. evlilik dusunuyoruz diyorsun ki dusunmesen bu iliskiyi surdurmeye kalkmassin fakat evlilikleri bu kadar basitlestirmeyelim lutfen insanlar ne icin evlenir seviyoruz laylaylom...evlilik karsilikli anlayis,saygi,guven bekler.. yanlizca sevmekle olmaz.:sm_confused:
birde su var kendinizi bu kadar caresiz gosterip kiskanclik krizleriyle onun gururunu oksamayin erkekler kiskanilinca kendilerini zafer kazanmis sanirlar.. birakin o sizle ugrassin siz onla degil

insanlar değişmez diyen arkadaşlara katılmıyorum!!!
ben de bu durumun tersini yaşamıştım lise dönemi biraz ayran gönüllü bi kızdım sürekli başkasına aşık olurdum başkalarının duygularını pek önemsemezdim.benimde aynen 3 senelik bir arkadaşım vardı bütün aşk hikayelerimi onla paylaşırdım.onunsa hep düzgün ilişkileri olurdu. neyse zamanla biz birbirimize aşık olduk. 2,5 senelik ilşkisini benim için bitirdi. ama o anlayışlı tatlı arkadaşım gitmişti yerine kıskanç,kuruntulu bi adam gelmişti hiç bişeyime inanmazdı sürekli bana geçmiştekileri hatırlatırdı.. bigün benim başıma da onlar gelcek biliyorum derdi. oysa lafından bile çıkmazdım akşam 9dan sonra evden cıkma derdi çıkmazdm. görüşmediğimiz zamanı onla telefonda gecirirdim. ama onun icin okula gittiğim zamanlar bile 1 saat msj atıp aramadığım zamanlar bile aldatmayla aynıydı. zamanla bana bu şüpheleri kuruntuları yüzünden o kadar kötü davranmaya başladı ki dayanamadım tekrar arkadaş kalalım biz seni günden güne kaybediyorum bu da beni üzüyor demiştim. o naptı hayatımdan tamamen cıktı. sonra duydum ki eski kız arkadaşıyla barışmış. çok acı çektim ama unuttum. demem o ki yargılama canım sen de onun hatasını sen de yapma inan gözüm ondan baskasını görmedi onlayken. ondan beridir de gercek aşkın kıymetini biliorm ah almamaya dikkat ediyorum. yürekten sevmeyi sonradan da olsa öğrenmiştim yani değişmiştim ben o da değişmiştir emin ol çok iyi anlayabliyorum.

insanın sevdiği birini kıskanması cehennem azabı gibi bişeydir.bundan kurtulmaya bak cnm,içini kemiren o duygu diğer bütün güzel duyguları yaşamana engel olacak.yapamıyorsan enazından içinde tut fazla belli etme.hem bu sefer erkek arkadaşının gönlünü iyice büyütüyorsun.kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak.ama güvensizlikten kaynaklanan kıskançlıklarda sana değil ona çok iş düşüyor.güvenini kazanması gerek.ancak abi biraz çapkın galiba.sen biraz arama bakalım.öyle dayanamam falan deme.bakalım tepkisi ne olcak.

güven duymuyorsun.
bazı erkekler kız arkadaşlarını kıskandırmaya bayılırlar. tüm kızların ona bakmasını ve kız arladaşlarının bunun farkında olmasını isterler.

sahiplenirler ve ne isterlerse yapılmasını isterler.itirazsız.

seninkinde bunların ikisi de var. güvensizliğin devam ederse onu katbedersin.

sonuçta senle evlenmeyi seçmiş.

Back
X