- Konu Sahibi yildiztornavida
Arkadaslar, erkek arkadasimla 2 yil öncesinde normal bir arkadasligimiz vardi ve onun da bir kiz arkadasi... onlar arkadaslarken, erkek arkadasim baska kizlara bakar internette baskalariyla konusurdu ve ben sürekli kizardim "yapma etme senin kiz arkadasin var" diye... simdiyse biz birlikteyiz ve ben onun eskiden yaptiklarini unutamiyorum bi türlü... ama simdi yeri geliyo benim yanimda da bi kiza bakip "güzelmis" diyo... bazen "su kiz bana bakti,beni kesti" diyo... ben "yahu utan bee,bari benim yanimda yapma" diyorum... amaaa benim yanimda olmadiginda yaptigini düsününce de deli oluyorum! ama bazen okuyorum da burda filan yanimda yapsin daha iyi diyenler de var..ben de öyle relax olabilmek istiyorum. :1no2: iliskimizin ilk haftalarinda bu yüzden kavga ettik, yeminler etti senden baskasini gözüm görmüyo ben bile kendi halime sasiriyorum diye... ben yapmiyorum ama sen yaptigimi iddia ediyosun, yapayim da seni yalanci cikarmayayim mi dedi benneyaptımki sonralari kendimi dizginlemeye calissam da pek basarili olamadim... bugün yine surat astim kizlara bakmak icin masanin kizlari görebilecegi yerine oturmak istedi diye, halbuki akrabalarindan birileri varmis oturdugumuz yerde ve beni görmesinler diye benim ters oturmami istemis.... yine kiskanclik ve güvensizlik yaptim
ve tabii ki bunu anladigimda is isten coktan gecmis oldu, o kizdi, soguk davraniyo... mesaj yazdim.. Allah var, yanlis anladigimi farkedince özür dilemedim ama konuyu degistirip muhabbet etmeye calistim,olmadi... aradim,napiyon dedim hic dedi..kizgin misin dedim sustu sustu.. tuvalete gitmem gerek dedi kapatti bi daha da aramadi.... senağlama yanlis yaptim,güvenmedim,kiskandim, süphelendim ama artik ayni hata yüzünden özür dilemekten de biktim.... üfffffffffff napacam ben yaaaaaa!! yaparsa yanimda yapsin,bakacaksa benim yanimda baksin diye relax mi olayim yoksa o bakinca kizmayip aa güzel kizmis, aman ne de cirkinmis diye yorum mu yapayim... kiskanip da belli etmeme gibi bi kaabiliyetim de yok... bunu nasil yapabilirim ki :sm_confused: ayrica da sevgilim akrep oldugundan midir nedir böyle kiskanilinca,özgürlügü kisitlaninca daha bi sokuyo insani,yakiyo insanin canini cok yaa!!! senağlama
sastim kaldim yaaa.... yardim ediniz KK hanimlari nolur yaa!!!

CADIARZUfisfisfis

sastim kaldim yaaa.... yardim ediniz KK hanimlari nolur yaa!!!