• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskanclik ya da ... :-(

güven duymuyorsun.
bazı erkekler kız arkadaşlarını kıskandırmaya bayılırlar. tüm kızların ona bakmasını ve kız arladaşlarının bunun farkında olmasını isterler.

sahiplenirler ve ne isterlerse yapılmasını isterler.itirazsız.

seninkinde bunların ikisi de var. güvensizliğin devam ederse onu katbedersin.

sonuçta senle evlenmeyi seçmiş.

inanir misin ayni dedigin gibi, hem sahiplenmis hem ne istiyosa yapmami istiyo... herseyi... ve tamamen dedigin gibi ITIRAZSIZ! bense gurur yapiyorum bazen, ne diye koyun gibi her dedigini yapiyorum diye.. ama ben ondan bisey istesem, aninda yapiyor.. sorgu sual etmeden.. neden demeden....
icimi ferahlattin sagol canim! güvenmeliyim biliyorum.... deniycem...yapmadigim zaman cok fena cezalandiriyo cünkü... ve ben artik bunu kaldiramiycagim icin yapicam, güvenicem.. yoksa sevdigimden ve beni sevenden sogumaktan korkuyorum.....
(dünden beri hic aramadi, aksama dogru dayanamayip ve de en cok da iyi mi ki diye merakimdan aradim... acmadi... baska arkadastan aradim uzun calmalardan sonra acti, beni niye acmadin dedim... isim var dedi, mac sesleri geliyodu:dilcikar: isim bitince ararim ben seni dedi... hala ses yok! :dilcikar: )
neyse.... böyle...:çok üzgünüm:

insanlar değişmez diyen arkadaşlara katılmıyorum!!!
ben de bu durumun tersini yaşamıştım lise dönemi biraz ayran gönüllü bi kızdım sürekli başkasına aşık olurdum başkalarının duygularını pek önemsemezdim.benimde aynen 3 senelik bir arkadaşım vardı bütün aşk hikayelerimi onla paylaşırdım.onunsa hep düzgün ilişkileri olurdu. neyse zamanla biz birbirimize aşık olduk. 2,5 senelik ilşkisini benim için bitirdi. ama o anlayışlı tatlı arkadaşım gitmişti yerine kıskanç,kuruntulu bi adam gelmişti hiç bişeyime inanmazdı sürekli bana geçmiştekileri hatırlatırdı.. bigün benim başıma da onlar gelcek biliyorum derdi. oysa lafından bile çıkmazdım akşam 9dan sonra evden cıkma derdi çıkmazdm. görüşmediğimiz zamanı onla telefonda gecirirdim. ama onun icin okula gittiğim zamanlar bile 1 saat msj atıp aramadığım zamanlar bile aldatmayla aynıydı. zamanla bana bu şüpheleri kuruntuları yüzünden o kadar kötü davranmaya başladı ki dayanamadım tekrar arkadaş kalalım biz seni günden güne kaybediyorum bu da beni üzüyor demiştim. o naptı hayatımdan tamamen cıktı. sonra duydum ki eski kız arkadaşıyla barışmış. çok acı çektim ama unuttum. demem o ki yargılama canım sen de onun hatasını sen de yapma inan gözüm ondan baskasını görmedi onlayken. ondan beridir de gercek aşkın kıymetini biliorm ah almamaya dikkat ediyorum. yürekten sevmeyi sonradan da olsa öğrenmiştim yani değişmiştim ben o da değişmiştir emin ol çok iyi anlayabliyorum.

caniiimm cok sagol.... :1hug:a.s.Şenizinsallah degismistir... bi türlü bunu ondan haber alamadigim zamanlarda ya da böyle zamanlarda aklimdan cikaramadim.... ama ayrangönüllülük yapmayacagina, sevdigine inandim... aksi takdirde ne o yanimda dururdu ne ben dayanabilirdim.... insallah hakkimizda hayirlisi olur.... ve mutlu oluruz sende... ben de....

bende aynı seyı yasıyorum benımkısı terazi burcu ama özgürlüğüne cok duskun ve sıcılı pek parlak degıl gecmısınde bır çözümünü bulursan banada soyle.Kafayı yemek uzereyım cunku.

:1hug:
hayir sevgisinden eminim, o beni seviyor... sevmese yanimda dakika bile durmaz bunu cok iyi biliyorum.. birlikteyken cok güzel anlarimiz da oluyor... ama bu meseleden o da cok sikildi ben de cok sikildim artik... bende onu cok seviyorum... evlilik planlari yapiyoruz... dünki kavgamiz da inanir misiniz ev esyalari baktiktan sonra kahve icmek icin oturdugumuz yerde cikti.... bazen ben de abartiyorum ama elimde olmuyor Üzgünüm
o ben ne dersem bi sebebi vardir sen de bunu yap, ben sen ne dersen yapiyorum diyor... ikimiz de direnince de kavga cikiyor.. dün kalk dedi kalkmadim böyle oldu...
neyse umarim hakkimizda hayirlisi olur... aramiycam.... (durabilirsem....) gelismelerden haberdar ederim kizlar.. cok sagolun!!

bn seni çok kısa bir süre olmasına rağmen az da olsa tanıdım ve sen çok güçlü bir bayansın sakın arama demiyorum sana çünkü senin bunu yapmayacağından eminim.
denenmiş bir daha denenmez!
eğer en başında bunlardan dolayı sen üzülüyorsan ileride kendini psikiyatristlerde bulursun cnm lütfen kendine yazık etme senin o güzel kalbini güzel kalbi olan birisi ile birleştireceğinden eminim...
arama demiyorum aramayacağını biliyorum!

ben de konunun yarısında tam okruken burcunu sorucaktım sana naniknanik

akrep dedın kırmızı dugmeye bastın, sevgılın sen cıkmadan evvelkı gıbı baskalarıyla da sohbet edıyor olması yuzdelerı cok yuksekten de yuksek kuvvetle muhtemel :delphin: aç bak ıstersen akrep burcuna ben demıyorum astrologlar dıyor.. üzgünüm.

sihirsensin caniiim... inan ben güclüydüm, cok güclüydüm... ailemden ayri kaldim yillardir onlardan ayri yasiyorum... dayandim... onlarin yaninda degilken,onlar kötü günler yasarlarken bile yanlarinda olamadim, acimi kendim yasadim... arkadaslarim arkamdan vurdular dayandim.... cok seye gögüs gerdim... ama bakiyorum da sevgilim benden daha güclü... cünkü tüm gücümü aliyor benden.... dayanamiyorum... yukarda da yazdim, sen aramayacagimi biliyordun ben de öyle saniyordum.. ama sadece acaba iyi mi ki diye merak ettigimden aradim dün aksama dogru... ben seni ararim isim bitince dedi... daha da ses yok... kirildim... cok kirildim.... ama o hala aramayarak tüm gücümü benden almaya devam ediyor.... zor geliyor biliyor musun, cok zor geliyor... nasilsa beni birakamaz diye düsünüp böyle yaptigini anlamak cok dokunuyor...
dua ediyorum sadece, hakkimda hayirlisi olsun diye..... sen de öyle yap benim icin....:(((((((((((

bende aynı seyı yasıyorum benımkısı terazi burcu ama özgürlüğüne cok duskun ve sıcılı pek parlak degıl gecmısınde bır çözümünü bulursan banada soyle.Kafayı yemek uzereyım cunku.
olur canim bi yol bulursam söylerim, sen de tecrübelerini ve ona karsi kazandigin zaferleri yaz bana....

huyunu suyunu bildiğin halde ilişkiye başladığına hayret ediyorum :delphin:
bilmiyor muydun böyle olacağını ? biliyordun..:kahve:

Back
X