kıskanclik yuzunden hergunum zehır oluyor

papatyamesilammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
24
0
36
Balıkesir
kızlar daha once yazmıstım eltımde kıskanclık hat safada
o bende 6 yas büyük koyde oturuyordu esımse merkezde bende okulım bıttı geldım esımın yanına 7 senelık
evıyım 3 yasında kızım var neyse hep kıskanclık yok o sehırde ben burda bokun ıcınde durmam demeye
ıyı guzel halbuku kayınpederımın durumu cok cok ıyı koyde ıstedıgı hersey koylu deesınız her ay dıp boyası yaptırır
her hafta 3 kere kuafore gıder oyle yanı eksıgı yok vazlası var ıyı hadı bunlar cocugu bahane ettıler okutcaz dıye kaynın eltım 2 cocuk geldıler ben ozaman daha 1hafta oluyor gelelı kocamın yanına yurtdısında master okudugum ıcın evlilıgımın 3 senesı yurtdısında gectı ıyı gel dedı ıyı nıyetle etmedıgını bırakmadı hamıe kaldım onu bıle kıskandı kocamın elımı tutması onu rahatsız edıyor bana ıyı davranası rahatsız edıyor anlamadım neyse ben 5 aylık hamıleyım bana defol gıt demeye basladı ev kayınvalıdenın ya o oturcakıs bende tamırını yaptım mobılyayı koydum olurmu olmaz vs kavga dovus neler neler ınanmasın ız cıktılar bunlar 6ay kaldıktan sonra kayınpederımde onlara kızdıgından maddı destegıde kestı eltıme
aa yok kadın anlamıyo takmıs durumda aradan seneler gectı hala kıskanc gecen hafta dugun var dıye kayınvalıdem baba para verdı salvar dıktır kendıne koye gelceksınız dıye ıyı hatrını kırmadım 2tane dıktırdım ggıydım ona da almıs 1tane
oda kızdı nıye ona 2 tane bana 1tane dıye habuku 7 senelik evlıyım bana kayınvalıdem ilk defa alıyor ona 12senedır
cocuklarını gıydırı esını gıydırır butun masraflarını kırasını dogalgazını oder bana ilk defa yaptı ama kayınvalıdemınde burnundan geldı benımde yırtım attım bende ben maddı destegı kendı ailemden aliyorum benım cocuguma aılem baktı yanı oyle oldugu halde bız cocugumuza hıc bır masraf yaptırmadı benım aılem cocugum 3yasında hala aynı kayınvalıde kayınpederde korkuyor ondan seslenemıyorlar esımle aramızı devamlı acıyor ben eve bırsey yapmaya kalksam yok olmaz
alma sonta pısan olursun bımem ne ne ıstıyor anlamadfım esıle devamı tartısak zorunda kalıyorum kayınvalıdemle aramı acıyor dolduruyor en kotusu yalan soyluyor napmalıyım bıktım artı bır salvar buyudu dun gene kayınvalıdem bana kızdı yırtınmı dıye yırtım dedım bende kendı pARAMla aldım dedım halbukı durumu cok ıyı ama eltıın korkusuna bıze veremez cocugumda 1corapları yok o derece napıyım uzakda durmuyo

nasil bir gelinmis herkesi korkutmus.. uzulmeyin,takmayin ve o yokmus gibi davranin..sizin hayatiniza mudahele ettirmeye devam ederseniz zamanla eltinizden korkanlarin arasina girersiniz..

Sizi incitmek istemiyorum ama yazdıklarınızı okuyamıyorum. Hiçbir zaman bu konuda yorum yapmam,eğer yurtdışında master yaptım v.s demeseydiniz yine değinmeyecektim, hem yazış şekliniz hem istişare biçiminiz bunun zıttını yansıtıyor.

Biraz önceki konuyuda düşününce tam kafam karıştı.

Sizi incitmek istemiyorum ama yazdıklarınızı okuyamıyorum. Hiçbir zaman bu konuda yorum yapmam,eğer yurtdışında master yaptım v.s demeseydiniz yine değinmeyecektim, hem yazış şekliniz hem istişare biçiminiz bunun zıttını yansıtıyor.

Biraz önceki konuyuda düşününce tam kafam karıştı.

ARKADAŞA KESİNLİKLE KATILIYORUM

Okuyamadım.

Düşük cümlelereinizi düzeltseniz ve noktalama işaretlerini kullansanız, yazınızı paragraflara ayırsanız daha çok kişi okuyup yorum yapabilir.

konuya yorum yapmayacaktım ama dayanamadım.
az çok mürekkep yalamış bir insan en azından 'nokta' koymayı bilir.siz yurt dışında masterdan falan bahsetmişsiniz.hayret doğrusu...

bu kadar okuduğunuza göre iş güç sahibi insanlarsınızdır muhakkak,nedir bu ailemden maddi destek,kayınvalidemlerden maddi destek hesapları?okuduğumdan bir şey anlamadım aslında ama birilerinin evinde oturmak,çocuk için destek görmek gibi ifadeler çarptı gözüme.

kendi kendinizi geçindirin,eltiniz kim oluyor Allah aşkına,bunu da hiç anlamıyorum,ona da dönün sırtınızı olsun bitsin.

bir şalvar davası da bu kadar uzatılmaz ki!

Master degree... Konuyu sadelestirip ve Turkcelestirip tekrar yazar misin? Ne yazdigin belli degil..

Son düzenleme:
Eltinizin kulvarı ayrı sizin ayrı, ben elti konusuna takılanları hayretle dinliyorum ne alaka herkesin evi ayrı yaşantısı tarzı farklı, aynı evde yaşamadıktan sonra koyarsın baştan tavrını, ne samimi ne küs. Muatap almassın muatapta olmassın. Heleki maddi konuları konuşanlara çok takılıyorum.Hiç bir anne baba çocuğunu diğerinden ayırmak istemez, zaten aile büyüklrinden maddi destek beklenmesinede çok karşıyım. Maddi anlamda kimseye gebe kalmassan kimseninde sana söz söylemeye hakkı olmaz. Ben hayatta hiç kimseden bir çift çorap bile görmedim, kimseyede hesp vermedim. Master yapan birisi nasıl olurda takılır bir şalvar davasına böyle küçük meselelere anlayamadım doğrusu.

Back
X