Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?
Kıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.
SaçmalıkkkkkkkkKıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.
Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?
Kıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.
Hayatım konusunda çok destek ve arkamda her konuda. Maddi manevî bana çok iyi geliyor.
Ama bu sorun nasıl aşılır? ayrılma kararı da aldım çok acı çekerek ama senden asla vazgeçmem seni kaybedersem nefes alamam vb. Diyor.
Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz. Bana güvenmiyor ama güvenmesi için yormalı miyim kendimi ? Sorun ben miyim anlamıyorum ki?
Sizin eski eş askerdi değil mi, aldatmıştı hani? Yanlış mı hatırlıyorum?Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?
Hayatım konusunda çok destek ve arkamda her konuda. Maddi manevî bana çok iyi geliyor.
Ama bu sorun nasıl aşılır? ayrılma kararı da aldım çok acı çekerek ama senden asla vazgeçmem seni kaybedersem nefes alamam vb. Diyor.
Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz. Bana güvenmiyor ama güvenmesi için yormalı miyim kendimi ? Sorun ben miyim anlamıyorum ki?
uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?
Aşırı güzelliğimin bedeli bu, benim erkeğim sahiplenici kıskanc demeyip tekmeyi basın.Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?
Hayatı size bir dönem zindan eden biriyle evlendiniz öyle mi?Eşim hayatı bana zindan etmişti evlenene kadar. Ama öyle basit değil çok çok fazla çektim sonra evlendik 2 sene doldu hiçbir sorun yasamadim şimdiye kadar. Tabi sizde aynı mı kalır yoksa değişir mi bilemiyorum. Bu konunun net cevabı yok yaşamadan bilemezsin. Sen karar ver hangi yola gideceğine.
Anladım. Yok ya bağlanamıyorum ki böyle yaptıkça. Seviyorum hoşlanıyorum ama kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlayacak yaştayımÖmrünü zehir edecek kadar çok mu seviyorsun?
Çok seviyorum diyorsan rahat bi ilişki de olmanız için tüm bakımlarınızı elinizin tersiyle itin. Suratınıza bakılmayacak hâlde paspal olun. Beyimizin içi rahat eder. Ha ufak bi hatırlatma böyle olunca o çok sevdiginiz şahsiyette sizden uzaklaşması yakındır.
Bide napiyordun nerdeydin diye soruyorsa o sorduğu sorunun nedeni verdiği cevap değil. Sana güvenmiyorum aldatmaya meyilli şeref yoksunu birisin o yüzden şüphe ediyorum dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?