Kıskançlık

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Bir erkeğin, sırf kadın iki gün üst üste uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?

Kıskançlık sebebi olarak, " aşırı güzelsin ve safsın, kendimi kontrol edemiyorum " u gösteriyor.

Hayatım konusunda çok destek ve arkamda her konuda. Maddi manevî bana çok iyi geliyor.

Ama bu sorun nasıl aşılır? ayrılma kararı da aldım çok acı çekerek ama senden asla vazgeçmem seni kaybedersem nefes alamam vb. Diyor.

Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz. Bana güvenmiyor ama güvenmesi için yormalı miyim kendimi ? Sorun ben miyim anlamıyorum ki?

Ömrünü zehir edecek kadar çok mu seviyorsun?
Çok seviyorum diyorsan rahat bi ilişki de olmanız için tüm bakımlarınızı elinizin tersiyle itin. Suratınıza bakılmayacak hâlde paspal olun. Beyimizin içi rahat eder. Ha ufak bi hatırlatma böyle olunca o çok sevdiginiz şahsiyette sizden uzaklaşması yakındır.
Bide napiyordun nerdeydin diye soruyorsa o sorduğu sorunun nedeni verdiği cevap değil. Sana güvenmiyorum aldatmaya meyilli şeref yoksunu birisin o yüzden şüphe ediyorum dur.

Tabi ki öyle bir hakkı yok. Saçmalık resmen. Sunduğu sebep ise siz afallayıp tepki vermeyin diye söylenmiş bir sebep. Ne yani güzel olduğunuz için aldatmaya daha mı meyilli oluyorsunuz? Güzelliğiniz ve saflığınız size güvenmemesi için bir sebep mi yani? Ayrıca güzellik ve saflık ile güven arasında nasıl bir ilişki kurmuş beyefendi? İnşallah sorduğunuz sorunun ve içinde olduğunuz durumun saçmalığının farkına varırsınız.

kaç kurtar kendini bu adamdan, safsın ne demek ya

Sizin eski eş askerdi değil mi, aldatmıştı hani? Yanlış mı hatırlıyorum?

Eşim hayatı bana zindan etmişti evlenene kadar. Ama öyle basit değil çok çok fazla çektim sonra evlendik 2 sene doldu hiçbir sorun yasamadim şimdiye kadar. Tabi sizde aynı mı kalır yoksa değişir mi bilemiyorum. Bu konunun net cevabı yok yaşamadan bilemezsin. Sen karar ver hangi yola gideceğine.

uyuyakaldığı ve iyi geceler mesajı yazamadığı için ortalığı karıştırıp sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla diye çıkışmaya hakkı var mı?

ben genç kızımla bile şu üslupla konuşmam, konuşturmaz, konuşulmaz.
konularınızı hatırlıyorum, kendinize böyle adamları musallat etmeyin.
sorun güzellik saflık falan değil, zihniyet. ne demek aşırı güzelsin safsın. ee nolmuş güzelsem, sokakta bebek gibi kızlar var, hepsinin başında senin gibi bir musallat mı var. kendilerini koruyamıyorlar mı.
sizi neyle itham ettiğinin farkındasınız değil mi?
ruhunuz tükenir.

Aşırı güzelliğimin bedeli bu, benim erkeğim sahiplenici kıskanc demeyip tekmeyi basın.
İnsanlar biribiri darlamaya değil hoş vakit geçirmek için sevgili olur. Size güvenmeyen birini gözünüzde büyütmeyin kimse aşırı güzel olup böyle kısıtlamalara girmez

Hayatı size bir dönem zindan eden biriyle evlendiniz öyle mi?

Anladım. Yok ya bağlanamıyorum ki böyle yaptıkça. Seviyorum hoşlanıyorum ama kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlayacak yaştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…