Sizin eski eş askerdi değil mi, aldatmıştı hani? Yanlış mı hatırlıyorum?
Evet öyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin eski eş askerdi değil mi, aldatmıştı hani? Yanlış mı hatırlıyorum?
Ya öyle güzel falan da değilim savunması bu. Egomu şişirip kendini mi haklı çıkarmaya çalışıyor anlamıyorum ki. Ama bana güvenmediği net yaniAşırı güzelliğimin bedeli bu, benim erkeğim sahiplenici kıskanc demeyip tekmeyi basın.
İnsanlar biribiri darlamaya değil hoş vakit geçirmek için sevgili olur. Size güvenmeyen birini gözünüzde büyütmeyin kimse aşırı güzel olup böyle kısıtlamalara girmez
sen nerdeydin ne yapıyordun ispatla
Peki hayat konusunda tecrübelisinEvet öyle oldu
ben genç kızımla bile şu üslupla konuşmam, konuşturmaz, konuşulmaz.
konularınızı hatırlıyorum, kendinize böyle adamları musallat etmeyin.
sorun güzellik saflık falan değil, zihniyet. ne demek aşırı güzelsin safsın. ee nolmuş güzelsem, sokakta bebek gibi kızlar var, hepsinin başında senin gibi bir musallat mı var. kendilerini koruyamıyorlar mı.
sizi neyle itham ettiğinin farkındasınız değil mi?
ruhunuz tükenir.
Eşim hayatı bana zindan etmişti evlenene kadar. Ama öyle basit değil çok çok fazla çektim sonra evlendik 2 sene doldu hiçbir sorun yasamadim şimdiye kadar. Tabi sizde aynı mı kalır yoksa değişir mi bilemiyorum. Bu konunun net cevabı yok yaşamadan bilemezsin. Sen karar ver hangi yola gideceğine.
Bunlar kücük işaretler ilerde yaşayacağiniz psikolojik belkide fiziksel şiddettin sinyalleri bana göre.
Saplantılı bir hal almaz umarım karşı taraf için
yeni mi bu bahsettiği acabaSizin eski eş askerdi değil mi, aldatmıştı hani? Yanlış mı hatırlıyorum?
Yaaa nerden çıktı şimdi bu. Hoşlanmıyorum bu sıfattan. Yapıştı kaldı üstümeSafsın derken haklıymış ama bak![]()
Ay yok o sayfa kapandı bitti gitti mazi oldu. Bu yeniyeni mi bu bahsettiği acaba
Bende sizin giib hatirliyorum
Aşırı güzelsiniz demek.
bence daha temkinli olunuzAy yok o sayfa kapandı bitti gitti mazi oldu. Bu yeni
Evet aynen bu cevabi almak için açtım bu konuyu. Teşekkür ederim. Şimdi gidip aynen bunları söyleyeceğim. Ne alakası var diyeceğim. Kavga etmeyi de bilmiyorum ki. Laf yetiştiremiyorum beyefendiyeTabi ki öyle bir hakkı yok. Saçmalık resmen. Sunduğu sebep ise siz afallayıp tepki vermeyin diye söylenmiş bir sebep. Ne yani güzel olduğunuz için aldatmaya daha mı meyilli oluyorsunuz? Güzelliğiniz ve saflığınız size güvenmemesi için bir sebep mi yani? Ayrıca güzellik ve saflık ile güven arasında nasıl bir ilişki kurmuş beyefendi? İnşallah sorduğunuz sorunun ve içinde olduğunuz durumun saçmalığının farkına varırsınız.
Ay o kadar mi vahim durum yaa düzelmez mileş kafalı.
Ay o kadar mi vahim durum yaa düzelmez mi
Yaaa nerden çıktı şimdi bu. Hoşlanmıyorum bu sıfattan. Yapıştı kaldı üstüme
Saf derken de size aptal demek istiyor yani
Kandırılırsınız kolayca demek istiyor