Kıskançlık

Aşırı güzelliğimin bedeli bu, benim erkeğim sahiplenici kıskanc demeyip tekmeyi basın.
İnsanlar biribiri darlamaya değil hoş vakit geçirmek için sevgili olur. Size güvenmeyen birini gözünüzde büyütmeyin kimse aşırı güzel olup böyle kısıtlamalara girmez
Ya öyle güzel falan da değilim savunması bu. Egomu şişirip kendini mi haklı çıkarmaya çalışıyor anlamıyorum ki. Ama bana güvenmediği net yani

ben genç kızımla bile şu üslupla konuşmam, konuşturmaz, konuşulmaz.
konularınızı hatırlıyorum, kendinize böyle adamları musallat etmeyin.
sorun güzellik saflık falan değil, zihniyet. ne demek aşırı güzelsin safsın. ee nolmuş güzelsem, sokakta bebek gibi kızlar var, hepsinin başında senin gibi bir musallat mı var. kendilerini koruyamıyorlar mı.
sizi neyle itham ettiğinin farkındasınız değil mi?
ruhunuz tükenir.

Bahane di mi güzellik saflık bilmem ne. Başlarda iyiydi de ilişki ilerledikçe tedirgin olmaya başladım. Kendimi koruyamaz miyim sanki di mi ? Korunmak için birine ihtiyacım yok aynen öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Eşim hayatı bana zindan etmişti evlenene kadar. Ama öyle basit değil çok çok fazla çektim sonra evlendik 2 sene doldu hiçbir sorun yasamadim şimdiye kadar. Tabi sizde aynı mı kalır yoksa değişir mi bilemiyorum. Bu konunun net cevabı yok yaşamadan bilemezsin. Sen karar ver hangi yola gideceğine.

Yaaa kıskanç miydi nasıl aştınız ? Eğer aşabilirsem ikinci evliliğim olacak benim de

Tabi ki öyle bir hakkı yok. Saçmalık resmen. Sunduğu sebep ise siz afallayıp tepki vermeyin diye söylenmiş bir sebep. Ne yani güzel olduğunuz için aldatmaya daha mı meyilli oluyorsunuz? Güzelliğiniz ve saflığınız size güvenmemesi için bir sebep mi yani? Ayrıca güzellik ve saflık ile güven arasında nasıl bir ilişki kurmuş beyefendi? İnşallah sorduğunuz sorunun ve içinde olduğunuz durumun saçmalığının farkına varırsınız.
Evet aynen bu cevabi almak için açtım bu konuyu. Teşekkür ederim. Şimdi gidip aynen bunları söyleyeceğim. Ne alakası var diyeceğim. Kavga etmeyi de bilmiyorum ki. Laf yetiştiremiyorum beyefendiye

Ay o kadar mi vahim durum yaa düzelmez mi

benim kaldırabileceğim bir itham değil.
hele de ispatla nedir sen kimsin ki sana kendimi ispatlamak zorundayım. kendi çabamla kendi ispatımla mı yanımda duracak.
ve anladığım kadarıyla da bu laf evlenip boşanmış olmanızdan.. bence kafası cidden leş.

Yaaa nerden çıktı şimdi bu. Hoşlanmıyorum bu sıfattan. Yapıştı kaldı üstüme

Size saçma salak ve terbiyesizce imada bulunup ispatla diyen varlıkta hala iyi bir taraf arayip "acaba bende mi sorun" diyorsanız safsınız demektir hem de en önde bayrak taşıyanı... ispatla dediğinde "hoşt ne diyon sen denyo" demeniz gerekiyor du ... iyi ayrılma kararı almışsınız o güzel ama kafanızda acaba kalması saçma... hiç pişman olmayın ,acaba demeyin kurtulduğunuzu bakın... ben eve geç geldiğim de yada tel açmadığım da babam bile nerdeydin ispatla demez diyemez ... offf sinirlenmişim bak çok uzun yazıp uzatmışım :) yani işin özü saflık yapıp bu adamda olur yan aramayın saldım gitti deyin

Kıskançlık çok tehlikeli bir hastalık. Hastalık diyorum bu kadar net. Ölüm gibi zulüm gibi bir şey. Yarın öbür gün evlendin, alışverişten yarım saat geç döndün. Belki trafik vardı belki biseye takıldın. Bu seferde neredeydin ispatla diyecek. Kapıyı duymadın iki dakika geç açtın. Ne işler karıştıyordun diyecek. Şuraya gidelim diyeceksin. Gitmek istemeyecek azıcık ısrar edince ne var orda biriyle mi sözleştin diyecek. Ya da aradığında telefonun meşgul çalacak eve geldiğinde arama kayıtlarını kontrol edecek. Ben bu saydıklarımı farazi yazmıyorum. Can ciğer dostum vardı ve sırf eşi böyle diye görüşemiyoruz bile. Çünkü eşimden kıskanıyor. İyi düşün bence...

Back
X