Neden kıskanıyorsun belli bir sebebi var mı?Merhabalar hanimlar ozellikle uye oldum buraya belki bana kizacaksiniz ama bu konu yillardir beni dert sahibi yapti ben 10 yillik evliyim esimle hic bir sorunum yok hic bir anlamda ama onun akrabalarindan ozellikle teyze kizlarindan cok kiskaniyorum kizlarin hicbir yanlisi yok esiminde yok onlara karşı ama ben yokken teyzesinde gidip kalmasina tahammul edemiyorum ve bu konu hic bir problem yokken evliligimde bizi her dafesinda kavga edecek duruma getiriyo sinirden herseye catiyorum yardim edin sizce abartiyomuyum ne yapmaliyim bu arada bu konuyu kiskandigim kisilerde hissediyo ayni yaslarda oldugumiz icin bu yuzden soguk davraniyorum onlarada
Neden guvenmedigim konusu su aslinda ben anne ve babasi ayri bir bayanım cok küçükken ayrildilar ben esimi o kadar cok seviyorumki benden baska biri yani yasit biri kuzen yigen kim olursa dokunmasina dahi tahammul edemiyorum ama ben eşimin beni nasil sevdigini biliyorum biz cok seylerden gectik beraber o bana cok soyledi onlar benim kardesim ben onlarin abileriyim diye yeri geldi insan gibi anlatti yeri geldi kavga ettik bu konuda ama yinede her defasinda senede bir gorusmemize ragmen onlarla tahammul edemiyorum benNeden kıskanıyorsun belli bir sebebi var mı?
Özgüven kaybı mı var?
Eşinize mi güvenmiyorsunuz?
Onlar kuzen bence abartılı ve sağlıksız tepkiler bunlar.
Evet abartıyorsunuz. Peki bu kıskançlığınız çevreniz tarafından biliniyor mu?Merhabalar hanimlar ozellikle uye oldum buraya belki bana kizacaksiniz ama bu konu yillardir beni dert sahibi yapti ben 10 yillik evliyim esimle hic bir sorunum yok hic bir anlamda ama onun akrabalarindan ozellikle teyze kizlarindan cok kiskaniyorum kizlarin hicbir yanlisi yok esiminde yok onlara karşı ama ben yokken teyzesinde gidip kalmasina tahammul edemiyorum ve bu konu hic bir problem yokken evliligimde bizi her dafesinda kavga edecek duruma getiriyo sinirden herseye catiyorum yardim edin sizce abartiyomuyum ne yapmaliyim bu arada bu konuyu kiskandigim kisilerde hissediyo ayni yaslarda oldugumiz icin bu yuzden soguk davraniyorum onlarada
Anlıyorum ama yaşadığınız durum sağlıklı değil.Neden guvenmedigim konusu su aslinda ben anne ve babasi ayri bir bayanım cok küçükken ayrildilar ben esimi o kadar cok seviyorumki benden baska biri yani yasit biri kuzen yigen kim olursa dokunmasina dahi tahammul edemiyorum ama ben eşimin beni nasil sevdigini biliyorum biz cok seylerden gectik beraber o bana cok soyledi onlar benim kardesim ben onlarin abileriyim diye yeri geldi insan gibi anlatti yeri geldi kavga ettik bu konuda ama yinede her defasinda senede bir gorusmemize ragmen onlarla tahammul edemiyorum ben
Bu da mantıksız bir cevap.Senden önce onlar vardı tuhafsınız gerçekten
Doğum tarihleri ve son iki harfi mi yoksa doğum tarihlerinin son iki harfi mieşimin sosyal medya şifreleri yengesiyle kendinin dogum tarihlerinin son iki harfi ben bunun farkına vardım ve delirdim resmen
8578 eşim 1985 dıgumlu yengesi 1978Doğum tarihleri ve son iki harfi mi yoksa doğum tarihlerinin son iki harfi mi
Bide dikkatimi bişey daha çekti ben whatsaptan durum paylaştım sadece yengesine görünür yaptım .Allah herkesin yuvasını kötü kadınlardan korusun dye .kendisi hemen üzerine alınmış .tahmin etmiş Yani kendisine yazdgmı beni engellemiş o gündem beri konşmuyorm kendyle ve ben buna sen neden kendi üstüne alındım dedigimde ise hiç bişe diyemediDoğum tarihleri ve son iki harfi mi yoksa doğum tarihlerinin son iki harfi mi
8578 eşim 1985 dıgumlu yengesi 1978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?