Kıskançlık

Söyledi canım yengesinin oldgnu açıklamasıda sosyal medyasını onlardayken açmış falan bende dedim neden ananın babanın dogum tarihi degilde onun cevabıda sen normal değilsin pskolojin bozuk diyor
Bu nasil bi yenge sevgisi ya abisi biliyo mu bu durumu abisi kiskanmiyor mu hic

Belki eşinde falan göremeyince durumu ona özel paylaştıgını anlamıştır, yani umarım öyledir çok ilginç çünkü, insan niye yengesinin doğum tarihini şifresi yapar?
Bu yenge hangi akrabanın eşi?

Amcasının karısı cnım.işte şüphelenmese neden işkillensin ben olsam mesela hiç üstüme alınmam geçerim bu nye kendine alındı direk o aklıma yatmıyor.eşimde öyle bir insan değil beraber büyüdük diyor ne bilim ya kafayı yicem zaten neyse arkadaşın konusunuda mesgul ettim hakkını helal etsin bu konuyu ayrıca kendim açacam burada

Bu sevgi değil ki. Bu hastalıklı bir duygu. Çok seviyorum kıskanıyorum gibi bir şey olamaz. Ayrıca sizin geçmişteki travmalarınızın sonucunu bir başkası çekmek zorunda değil. Keşke en başta sorunlarınızı çözmeden evlenmeseydiniz. Gün gelir eşiniz size tahammül edemez duruma gelir ki yazdıklarınıza göre o gün uzak değil.

Eşiniz ne diyor bu duruma

annesi babası ayrılan tek siz değilsiniz bu saçma bahanenin arkasına sığınmayın kendi sağlıksız düşüncelerinizi kabullenin sonra da tedavi yolu arayın

Cidden öyle göndermeli durum yaptınız bir de ona özel yaptınız eşiniz bir şey demedi mi:)) Çünkü çok şey bir şey ya.

Eşinizi karşınıza alın güzellikle kavga etmeden anlatın kıskanıyorum diyin ama bence kıskanacak bir şey yok siz kafanızda kurmayın sizsiz gitmesin ona göre konusun

Söyledi canım yengesinin oldgnu açıklamasıda sosyal medyasını onlardayken açmış falan bende dedim neden ananın babanın dogum tarihi degilde onun cevabıda sen normal değilsin pskolojin bozuk diyor
Valla kendisinin psikolojisi bozuk herhalde. Ne alaka ya yengesinin doğum günüyle şifre koymuş.

Teyzesinde neden kalma ihtiyacı duyuyor birde ortada birşey yokken kiskanmaniz çok saçma degilmi kardeş çocuğu onlar

aşırı kıskançlık bir hastalıktır ve sizinki de öyle bence.
eşim bana böyle bir şey dese zihniyetinden şüphe ederim. kuzen de benim için kardeştir çünkü, biz böyle büyüdük
eğer o teyzemin oğlundan kıskanıyorsa onda öyle duygular olabileceğini düşünürüm.
ne kendinize ne eşinize hayatı zindan etmeyin. zaten öyle zihniyetteyse eşiniz teyze kızlarıyla bir şey yaşayacak olsa sizle evlenmeden yaşayabilirdi

Akraba evliliği yapıyorsa taraflardan biri kıskanması normal. Eşimin yengesinin tarafı akraba evliliği yapıyor sürekli öyle eşimin amcasıyla da karambole evlenmiş akraba değiller. Haliyle çocuklarını teyzelerine de yollamaz teyze kızları da onlara gelmez. Hepsi potansiyel bir eş adayıdır. Bizdeki gibi abi abla kardeş durumu yok onlarda. Bence konu sahibinde de böyle bir durum var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…