Kıskançlık

Herkese merhabalar!

Yakında yeni eltim olacak yani bir ay sonra nişanı var kendisinin. Bu kişi beni gerçekten çok kıskanıyor nerenden anlıyorsun derseniz de gerçekten anlaşılmayacak gibi değil sürekli beni izlerken yakalıyorum bu durum beni korkutuyor çünkü kıskanan bir kadın her şeyi yapabilir. Onu geçtim benim de onu kıskanmam için uğraşıyor artık birçok hareketi oldu şimdiye kadar kayınvalidem ve ailesiyle sürekli fotoğraflar paylaşarak bana değişik mesajlar atarak sanki onu daha çok seviyorlarmış gibi yapıyor. ilk başta çok iyiyken birden aramıza duvar ördü kendisi çok kırılgan ve hassas bir yapıya sahibin gerçekten çok sıkıldım bu durumdan lütfen bana bir yol gösterin.

Yakında da nişanı var sizce nasıl giyinmeliyim? Sade bir abiye düşündüm ama emin olamadım. Sanki çok abartılı giyinsem onu değerli mi kılarım yardım lütfennn
Bakmazsanız görmezsiniz, bakmayın. Siz kendi hayatınızı yaşayın kıskananlar çatlasın 🤣 sosyal medyasına bakmayın mesela neden bakıyorsunuz. Ayrıca bu kız nişanlı kayın aileyle nişanlısıyla fotoğraf paylaşma sebebinin sizi kıskandırmak olma ihtimali bence gayet az. Nişanda sade ve şık bir abiye yeterli, gelinle yarışmayın, aynı renk elbise seçmeyin, düğünde beyaz kınada kırmızı giymeyin. Size yazdığı şeylere de işinize gelmiyorsa cevap vermeyin. O kıskandırmak için uğraşıyor mu bilmem ama siz buluttan nem kapmak için uğraşıyor gibisiniz sanki

valla ben böyle eltim,görümcem beni kıskanıyor,nasıl anladın derseniz bana kötü kötü bakıyor vs vs konularında bir de karşı tarafı dinleme taraftarıyım. hatta böyle konuların hemen daima abartıldığını düşünüyorum. bence size öyle geliyor. ama neyse ben sizin hoşunuza gidecek bir şeyler söyleyeyim.

napacaksın arkadaşım kadın kadının kurdudur, kıskanılmak çok zor :KK43:

Eki Görüntüle 3060802

sizin için elleri gözükeni ekledim hadi yine iyisiniz :KK53:
Katılıyorum, kıskanması yetmiyor bir de konu sahibinin de kendisini kıskanmasını istiyormuş. Gösterişli abiye giysem onu değerli mi kılarım demiş bir de.

Konu sahibi kusura bakmayın ben sizi daha kıskanç buldum. Kayınvalide onun da kayınvalidesi, annesiyle beraber fotoğraf çekilmelerine niye rahatsız oluyorsunuz size ne? Ayrıca devamlı bana bakarken yakalıyorum diyorsunuz da süper güçleriniz falan mı var nasıl yakalıyorsunuz, siz de ona bakıp takip ediyorsunuz besbelli. Yok kırılganmış hassasmış… siz de merhaba merhaba takılın.

Ayrıca bu kaynınızın ve eltinizin nişanı. Yani eltinin çevresi akrabaları arkadaşları gelecek. Sizin ne giyeceğinizi umursayacağını pek sanmam. O kadar telaşın misafirin içinde siz çok önemli bir yer tutmazsınız endişelenmeyin.

Bunu da yeni öğrendim, gösterişli bir kıyafet giyince karşı tarafı değerli kılıyormuşuz. Sade kıyafet giyince değersiz bulduğumuzu belirtiyoruz heralde.

Asıl kıskanan sizsiniz. Buraya bu şekilde konu açanların hepsi aslında kıskanç olan taraf. Kıyafete gelince, nişanda kırmızı, düğünde beyaz giyin. Size yakışır😇:21:

Hevesli dönemlerinde..
Kv ile fotoğraf paylaşma isteği falan çok normal, ilk defa gelin oluyor..
ayrıca sizi velevki izliyor bu da normal yeni bir aileye giriyor, herkesi gözlemleyip kendince çıkarım yapmaya çalışıyor olamaz mı?
Bence siz tahtınız elden gidiyor korkusuyla biraz fazla abartıyorsunuz ve belki de kıskanıyorsunuz..
Ondan muhtemelen yaşça büyüksünüz, bir abla gibi yaklaşıp bu süreçlerinde insanların heyecanını paylaşmak yerine elle tutulmayacak şeyleri bu kadar büyütmeniz hiç normal değil..

Herkese merhabalar!

Yakında yeni eltim olacak yani bir ay sonra nişanı var kendisinin. Bu kişi beni gerçekten çok kıskanıyor nerenden anlıyorsun derseniz de gerçekten anlaşılmayacak gibi değil sürekli beni izlerken yakalıyorum bu durum beni korkutuyor çünkü kıskanan bir kadın her şeyi yapabilir. Onu geçtim benim de onu kıskanmam için uğraşıyor artık birçok hareketi oldu şimdiye kadar kayınvalidem ve ailesiyle sürekli fotoğraflar paylaşarak bana değişik mesajlar atarak sanki onu daha çok seviyorlarmış gibi yapıyor. ilk başta çok iyiyken birden aramıza duvar ördü kendisi çok kırılgan ve hassas bir yapıya sahibin gerçekten çok sıkıldım bu durumdan lütfen bana bir yol gösterin.

Yakında da nişanı var sizce nasıl giyinmeliyim? Sade bir abiye düşündüm ama emin olamadım. Sanki çok abartılı giyinsem onu değerli mi kılarım yardım lütfennn
Bence asıl sorunuz bu durumda nasil bi yol izlemeniz konusunda olmaliydi elbise ile ilgili degil.

Kendini daima kıskanılıyor sanan tipleri görünce bana bir gülme geliyor.

Şimdi fotoğraf çekinip en çok beni seviyor diye paylasamadiginiz kayinvalide sevgisini sonra hep bizde diye güncellenecek gibi geliyor. Evet elti sezonu başlamıştır önümüzdeki konularda buluşuruz:D Dünyayı kendine dar etmek isteyen elti ve görümce derdine düşüyor . Sanırsın hepsi aynı evde iç içe yaşayacaklar

Herkese merhabalar!

Kiskandigini gösteren yazılar nedir. Pek anlayamadım.

Eltilerle ilgili gözlemlediğim ilk evlenen nedense bir tutuşuyor 😂 Bir kayın ailesi olduğunu hatırlayıveriyor birden,sonra yeni gelinin yeni evi, yeni eşyaları dikkatini çekiyor haliyle ve bir zaman sonra bir bakıyorsun kendisi de evini değiştirmeye başlamış ama sorsan yeni gelin onu taklit ediyor der😂 Bir aile takip ediyordum malum video paylaşım sitesinde,yeni gelin geldi diye önce aile apartmanını terk etti gitti sonra da geri gelip tadilatla evi komple değiştirdi,hırsa bak demiştim 😅 Konu sahibi,demem o ki bu tarz durumlar her yerde,sen yaşantına eskisi gibi devam et,alenen sana bir saygısızlığı olmadığı sürece kayınbiraderine nasılsan ona da aynı şekilde ol. Her davranışının altında sana karşı bir tavır,bir trip ararsan hem kendini hem aileyle olan ilişkini yıpratırsın.

Herkese merhabalar!

Kv ile foto paylaşmasını size nispet olarak mı algılıyorsunuz gerçekten? Ne mesajı atıyor? Böyle yazınca sanki biraz siz alınganlık yapmışsınız gibi geldi. Daha açık olursanız daha net yorumlar alabilirsiniz.

Herkese merhabalar!

Nişan elbisesi hangi renk ögren aynısından al giy jest olsun

😂

Tahsin babanın bır sözü vardı elti eltiye savaş açar görümceler bayrak açar 😂

Eee çok iyiymiş. Keşke artık eltim olsa da herkes ona sarsa, kimse beni arayıp sormasa :KK14: Ne çok seviyorsunuz yarış halinde olmayı.

Bendede vardı bi tane yıllarca özverili davrandım o hep kendini yükseklerde görmeye ve bizi kullandığını sanmaya,çok lazımmış gibi tavırlar sergilemeye devam etti...en zor zamanlarında biz olduk yanlarında hepsini görmezden geldi eşi ile birlikte.. 3-4 yıl kadar önsene kadar...çektim kendimi onu egosuyla başbaşa bıraktım...şimdi aile binasında olmamıza rağmen selamlaşmıyoruz bile mecbur kalmadan..dünya varmış...keşke 20 yıl önce koysaydım mesafeyi...giden yıllarıma üzülüyorum.keşke bu kadar alttan alan aramız bozulmasın diye uğraşan kişi ben olmasaymışım...çokta lazım değilmiş hatta olmaması daha iyimiş hayatımda..
Sürekli bir yarış hali,kendini ve eşini üstün görme çabası...ne gereksiz konularmış...
Herkes iyi olsun mutluda olsun ama benden uzak olsun...
Size tavsiyem en baştan koyun mesafenizi ne hali varsa görsün...Az ötede oynasın

Herkese merhabalar!

Cok yazik simdiden parcalandi aile 😂

Eltim 4 yillik evliydi ben esimle ilk tanistigimda'yaslarimiz ayni ama. Neyse beni baya kıskandi her konuda,kendi ile kiyaslayip durdu bbenhicbir zaman üstume alinmadım ama iyi davrandim ona ,hareketleri bana cok ergence geldi karakteri oyle demekki diye dusundum hala da rekabet eder ama aramiz iyi. Bana bu yil ben sizin dugununuzu çok kiskanmiştım falan dedi hatta ben de o şokla bişey diyemedim ama aramiz fena degil. Hicbir ozelimi anlatmam onun disinda sohbet mujabbet etmeyi seviyorum. Hem kayinvalide evinde yaşıt iyi oluyor arada gidince

Back
X