Ne yapıyorsun peki bunu degiştirmesinden için yani öyle oturup kıskanmaya devam ediyorsan hayatında hiç bir şey degişmeyecekInsanlarin hayatlarini kiskaniyorum istedigim hicbir sey olmuyor mutlu degilim
Oyle mi konu actim mi hatirlamiyorumKK'yi bırak terapi al rainy seni başka bi şey, başka birisi kurtaramaz. Haftada 1 kıskançlığına dair konu açmaya başladın.
Böyle biri daha var forumda ismi lazım değil baş harfi FInsanlarin hayatlarini kiskaniyorum istedigim hicbir sey olmuyor mutlu degilim
Insanlarin hayatlarini kiskaniyorum istedigim hicbir sey olmuyor mutlu degilim
Elimde degil kiKiskanmamayi dene o zaman.
Böyle biri daha var forumda ismi lazım değil baş harfi Felele tutuşup terapiste gidin
Dalga gecer sekilde soylemis gormuyo musunRainy neden begenmedin attin dogru soyledigi icin mi? Senin ihtiyacin olan tavsiyeyi verdigi icin mi?
İnsanların hayatını kıskanmak normal de benim yorumum mu anormal? Bakıp kıskandığın hayatlar kim bilir kıskandığın şeyleri elde edebilmek için neler yaşamıştır.Dalga gecer sekilde soylemis gormuyo musun
Sen benim ne yasadigimi biliyor musunda konusuyorsun ben de sikinti cekiyorum cabaliyorum ama bazen olmuyor isteİnsanların hayatını kıskanmak normal de benim yorumum mu anormal? Bakıp kıskandığın hayatlar kim bilir kıskandığın şeyleri elde edebilmek için neler yaşamıştır.
E ne yapalım yani olmayan her şey için olanlarınkini kıskanıp kendimizi mi yiyip bitirelim? Asla sağlıklı bir düşünce değil.Sen benim ne yasadigimi biliyor musunda konusuyorsun ben de sikinti cekiyorum cabaliyorum ama bazen olmuyor iste
Oturup mutluluğun size gelmesini beklemeyin kalkın çabalayın ve ayrıca herkesin hayatı dışardan gözüktüğü gibi 4/4 lük değil herkesin kendine göre büyük küçük sıkıntısı varInsanlarin hayatlarini kiskaniyorum istedigim hicbir sey olmuyor mutlu degilim
Mesela neyi kıskanıuorsunuzInsanlarin hayatlarini kiskaniyorum istedigim hicbir sey olmuyor mutlu degilim
Sanki herkesin her çabaladığı oluyorSen benim ne yasadigimi biliyor musunda konusuyorsun ben de sikinti cekiyorum cabaliyorum ama bazen olmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?