sorun ne anlamadım ki?? kıskanmak doğal bır duygu sonuçta..çok üzerınde durmak,buyutmek,hırçınlaşmak anormaldır..sıkılma arkadaşım..sevdiğin uzakta,onun duygusallığı düşündürür boyle..takılma hıç..
saol cnm ya uzakta olunca tahammul edemıorum bole seylere asırı kıskanır oldum herseyı kızla aynı ortamdalar sonucta bu tesekkur etme fln ya uzarsa ya selamlasmalar fln baslar ne bilim aklıma getırıorum bole seylerı oda ıster ıstemez rahatsız oluyo ama sakın olamıorum aklımdan cıkmıo bana dert oluyo takmamaya calısıcam :)
Sevgilin niye anlatıyor ki bunu sana
bu duyguyu abartıp guvenmıyor hıssı verme arkadaşım..ilişkiyı olumsuza göturuyor bakış açısı olarak..şu an sana anlattıklarını anlatmamasını göze alabılıyor musun?? banada AŞKIM anlatır..kıskansamda abartmam..guvenmıyor hıssı çok ağırına gıder kımın olsa..böyle düşün..
sonra çık işin işinden çıkabılırsen
bızde 2,5 yıldır kılometrelerle mücadele edıyoruz..o nedenle ayrı yerlerde olup hep bışeyler paylaşamamak ona buna kafa takmaya neden oluyor..duygularını abartmakı o da sana gununu rahat anlatabılsın..bak ne guzel paylaşıyor..
Rahat ol arkadaşım,zindan ediyorsunuz hayatınızı böyle yaparak ne ilk olacak bu durumlar ne son sakin olmaya sakin olmayı öğrenmeye çalışmalısın.
içimi rahatlattın cnm ya valla cok sagol bızımde aramızda kılometre cok var cok dogru guzel bı an oluyo ama yanında yok ıster ıstemez uzuluosun takıosun ama takmamak en iyisi doğru soluyosun herseyı paylasır ıyı veya kotu kızayım yada kzmayım bu huyu hosuma gıdıo anlatmaması dedıgın gıbı daha kotu olurdu tkrr saol cnm
dozunda kıskan ,hopla zıpla oyna..uzakta olupta ılışkı yurutmek çok zordur..yakındakı bırını değil senı seçmiş,hergunde tekmıl verıp anlatıyor..kıymetını bıl bu davranışın
Niye anlatıyor ki sana...Dürüstlük ayrı bir şeydir yaniii.Bu bir dürüstlük örneği değil.
aslında kıskançlık güzel birşey ama abartısı çok kötü senin ki baya bir abartı olmuş.bu tür kıskançlıklarda erkek arkadaşının aklında yokken bile etrafında ki insanlara yöneltebilirsin o yüzden daha kendine güvenen olmalısın sonuçta başkasıyla olmak isteseydi çoktan senden ayrılırdı ve başkasıyla olurdu sen bence az relax olmalısın canım(nacizane fikrim)...
sıkma kendini yapma
yeme beynini yok yere, aferin ama sevgiline senden birşey saklamıyor
aklını karıştıracak bir durum yok, insanlık değil mi bu olabilir.
Kendini düşün düşecekken bir erkek gelip tutsa seni,
rezil olup bir tarafını kırmadığına dua ederdin
aklın çocuga kaymazdı değil mi :)
bu yüzden rahat ol uzatma :)
ama biz kadınlar hemen çemkiririz bırak düşsün kırsın ağzını yüzünü sanane diye biliyorum biliyorum
o yüzden duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin
en iyisi en iyisi rahat ol kıskançlığa gerek yok o senin başkasının değil
doğru soyluosun cnm en iyisi sakın olmaya calısmak mutlu olmaya bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?