art niyetli düşünse sana hiç söylemezdi nerden hberin olcakki ? ayrıca düşüp kızın bi yerlerini kırması inciltmesi daha mı iyiydi insanlık yapmış iyide yapmış bnun için kıskançlık yapıp basit sebeplerden ilişkini yaralama derim canm ..
benmkide herşeyi anlatıyo bana kızcagımı bilsede
art niyetli düşünse sana hiç söylemezdi nerden hberin olcakki ? ayrıca düşüp kızın bi yerlerini kırması inciltmesi daha mı iyiydi insanlık yapmış iyide yapmış bnun için kıskançlık yapıp basit sebeplerden ilişkini yaralama derim canm ..
benmkide herşeyi anlatıyo bana kızcagımı bilsede
dogru anlatmasaydı haberım olmazdı ztn uzagız çok ama iyiki anlatıo bastan sınır oluorum ama sonra haklı buluorum bı anlık sınır anlatsınlar anlatsınlar en guzeli
ya kıskanman çoooook doğal.
ama şunu unutuyorsun sevgilin demek ki o kadar dürüst ki kızıcak olsan bile anlatıyor sana.
benim sevgilim de öyledir. hep abuk subuk şeyler onun başına gelir kızsam da söyler ki kızarım ama asla ona olan güvenimden şüphe duymam. ona da güvenmiyor gibi olacak hiç bir kelime kullanmamaya dikkat ederim. kıskanmak çok doğal ama
Anlıyamadığım erkek arkadaşın neden böyle birşeyi anlatma gereği duyuyor
Tamam belinden tutmuş anladıkta
Aklı ordamı kalmış , etkilenmiş filanmı ki
Çok önemli bir olaymış gibi gelip sana anlatıyor.?
Anlıyamadığım erkek arkadaşın neden böyle birşeyi anlatma gereği duyuyor
Tamam belinden tutmuş anladıkta
Aklı ordamı kalmış , etkilenmiş filanmı ki
Çok önemli bir olaymış gibi gelip sana anlatıyor.?
sevgılım her zaman anlatır onemlıde olsa onemlı olmasada ben ondan detay ıstedım o bele ben cok taktım tamamen bnm kıskanclıgım benım takıntım suanda herseyı anlattıgı ıcın kendımı sanslı sayıyorum bı sorun yok