• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık(;

yok cnm daha neler abisi şu an nişanlı ama kıskanmıyorum çünkü ben sevgilime güveniyorum öyle bi ........lik yapmaz dünyada yapacağı ne son şey olur herhalde bi tek şeyden kıskanıyorum halasının kızları çok onlardan kıskanıyorum ama tabi yarısı sevgilimden büyük ve evliler ama bekkarlar var onlarda sevgilimden bi kaç yaş küçükler sevgilim hiç bi zaman ailesinden birine o gözle bakmaz ama yinede arada kıskanmıyor değilim

canım söz konusu olan güven değil,bende nişanlıma güvenirim ama karşımdaki kadına güvenemiyorummm

kıskançlığınızın sebebi daha çok kendinize olan güvenle ilgili, nişanlınızla ilgili değil. kendinize yeterince güvenmedğiniz için nişanlınızı fazla kıskanıyorsunuz

bi yerde okumustum paylasmak ıstedım....Kıskançlık eşinizi baskı altında tutarak çözümleyebileceğiniz bir sorun değildir
Kıskançlık kendi içinizde çözüme ulaşmamış bir durumun sonucudur. Kendinize güveniniz yoksa, içinizde kaybetme yada başkası ile değiştirilme korkunuz varsa kıskançlık duygusu yaşarsınız. Bu duygular eşinizi baskı altında tutarak yok olmaz. Bu duyguların nereden geldiğini, nasıl sizi etki altına aldığını çözümlemeniz ve ilişkinize zarar vermeyecek şekilde kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekir. Aksi takdirde eşinizin en masum davranışlarına bile gereksiz tepkiler vermeye başlayabilir ve bir süre sonra eşinizin sizden uzaklaşmaya başlamasına yol açabilirsiniz.

Bende eşini kıskanan biri olarak...Bu durumun eşimizden çok biz bayanlarla ilgi bir problem olduğuna karar verdim...Çok kıskandığınız bir sanatçının klibini birkezde onunla seyretmeyi deneyin mesela...yavaş yavaş tabularınızı yıkmayı deneyin.Ben deniyorum ve inanın daha rahat nefes almaya başladım.Erkekler güçlü özgüvene sahip kadınları çekici buluyor ve bizler fazla kıskançlık yaparak onların gözünde daha zayıf oluyoruz.Dünyada çeşit çeşit insan var...Ama en güzel dediğimiz insanın bile memnun olmadığı bir tarafı kesin vardır.O yüzden bizler memnun olmadığımız yerleri düşünmeyi bir kenara baırakmalıyız.Eşimiz yada sevgilimiz hayatına bizi seçmiş ise zaten yeteri kadar beğeniliyoruzdur onlar tarafından değil mi ?

Bende eşini kıskanan biri olarak...Bu durumun eşimizden çok biz bayanlarla ilgi bir problem olduğuna karar verdim...Çok kıskandığınız bir sanatçının klibini birkezde onunla seyretmeyi deneyin mesela...yavaş yavaş tabularınızı yıkmayı deneyin.Ben deniyorum ve inanın daha rahat nefes almaya başladım.Erkekler güçlü özgüvene sahip kadınları çekici buluyor ve bizler fazla kıskançlık yaparak onların gözünde daha zayıf oluyoruz.Dünyada çeşit çeşit insan var...Ama en güzel dediğimiz insanın bile memnun olmadığı bir tarafı kesin vardır.O yüzden bizler memnun olmadığımız yerleri düşünmeyi bir kenara baırakmalıyız.Eşimiz yada sevgilimiz hayatına bizi seçmiş ise zaten yeteri kadar beğeniliyoruzdur onlar tarafından değil mi ?

bunları ara sıra bende düşünsemde sonra hep kıskançlığıma yeniliyorum :/ kıskanıyorum işte herkesten herkesten herkestennn :31:

Back
X