kıskançlık

m_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
7
0
0
Antalya
size birşey danışmak istiyorum... eşimin kuzeni yeni evlendi sayılır... karısı 22-23 yaşlarında... benim eşim ahmet ve kuzeni ali 30 yaşlarındalar... geçenlerde alinin eşi ayşeyle konuşuyorduk onlarda yeni evli oldukları için konu cinselliğe geldi... bana dedi ki alinin ( yani eşini söylüyor ) dudakları çok ince öptüğü zaman pek bişey hissettiremiyor. ahmet abinin ( yani benim eşim ) dudakları kalın o seni etkiliyordur dedi. artı eski sevgiliminde dudakları kalındı beni bir öperdi çok etkilenirdim dedi. ve bana eşim şurasından çok etkilenir senin eşin neresinden etkilenir die sordu... ve biz bu aileyle çok yakınız .. çok samimiyiz... ama bu konuşmalar geçtiğinden beri bende bi gözetleme ihtiyacı belirdi eşime bakışlarından davranışlarından rahatsız olmaya başladım.. mesela samimi br hareketleri olsa hemen suratım asılıo başka sebeplerden eşimi tersliyorum falan... sizce ben kıskanmakta haklımıyım yoksa yersiz bir kuruntumu yapıyorum..

Ben olsam hemen o kadını azarlardım ve konuyu kapatırdım.
Bence araya mesafe koyun

Çok iğrenç bi davranış ne demek oluyo niye kıyaslıyo ki
Kocasını sevse zaten böyle bişey asla düşünmez, düşünse bile söylemez
Uzaklaşın bence ailece görüşmelerden

ne kadar samimi olunursa olunsun, bu kadar mahrem konular apaçık konuşulmamalı...
şimdi belki gerekli, belki gereksiz yere huzursuz ediyorsunuz kendinizi
bence özellikle eşlerin birbirini tanıdığı ve görüştüğü kişiler arasında bu kadar rahat konuşulmamalı
bundan sonra bu bayanla bu tarz bi konuşma yapmayın ve bu konuşmayı da unutun derim...

Ben olsam hemen o kadını azarlardım ve konuyu kapatırdım.
Bence araya mesafe koyun

yani iki ihtimal düşünüyorum ya gerçekten çok saf biri ve lafın nereye gittiğini bilmiyor yada beni çok saf gördü eşimle ilgili bilgi alıcak belkide bu sorduğunu eşime söylememi bile istiyor olabilir değilmi... eşime bakışları beni çok rahatsız ediyor... bazende gereksiz mi kuruntu yapıyorum die kendime kızıyorum... mesela geçen düğünden falan konuşuyorduk eşim dediki ilk dans çok stresli oluyor dedi.. insan kasıyor kendini dedi... kız da diyorki evet ilk başta insan kendini kasıyor sonradan bi rahatlıosun gevşiosun dedi. normalde bu laf pek dikkatimi çekmeyebilirdi ama bu lafı 2 kere söledi üst üste gıcık oldum

Ben de çok fazla samimiyet kurmayın derim.Eşinin akrabasının yanında eski sevgilisinden bahsetmesi de tuhaf,sizin
eşinizle ilgili yorumları da tuhaf.

sende deseydin -benim eşim suratına doğru gegrilmesinden haz alıyor, zevk işte ne zaman yapsam libido tavan, yada tavuk taklidi yaptığımda kendinden geçiyor.....
Enterasan bir ablaymış istatistik yapar gibi sorular ...

Bu lafta pek bişey yok canım da eğer bakışından rahatsız oluyosan vardır ters bi durum

bu ne cesaret ya..ne demek oluyor...
yani yakınlık tamam ama bu derecesi iğrenç..
benim eşime dicek bunu ve özel durumlarını öğrenmek isticek haddini bildiririm..
ne kadar densiz biriymiş bunu sana sorabiliyor...
ben olsam onu hemen uzaklaştırırım çemberimizden..aslada görüşmem görüştürmemde..
salak saçma insanlar ya...
kocasının dudakları inceymişte bişey hissetmiyormuşta...terbiyesiz..!!!
evlenmeden önce öpüşmemişmi bu kocasıyla....gitsin balon şişirip onunla öpüşsün..
sabah sabah sinirlerim bozuldu..!

Ben de çok fazla samimiyet kurmayın derim.Eşinin akrabasının yanında eski sevgilisinden bahsetmesi de tuhaf,sizin
eşinizle ilgili yorumları da tuhaf.

Katiliyorum. Mesafemi koyardim bende. Görüsmezdim herhalde kolay kolay. Ve ayrica kiskanman cok dogal..

eşim kuzeniyle çok samimi hergün görüşürler mutlaka zaten evlerde yakın ... bi ara biz eşimle bi konudan dolayı tartışmıştık neyse sonrasında bu konudan konuşuoduk.. kıskançlığa falan geldi laf ben çok kıskancım dedim kızda diyorki ben takılmam öle şeylere falan dedi.. erkeklerin tarafını tuttu yani ... neyse birgün konuşurken dedim ki eski sevgilinide mi kıskanmazdın.. aaa dedi onla birbirimizi çok kıskanırdık dedi... konuşmasından anlıyorum zaten eşim beni pek etkileyemiyo falan dio öpmesini pek beceremiyo dedi. bazı erkekler vardır iyi öpüşürlewr falan dedi.. ama eşim pek beceremio dedi... bide benim eşin dudaklarını kalın güzel deyince çıldıurdım...

ben biraz geri kafalı olduğumdan ne kadar samimiyette olsa bu tarz konuların eşler arasından sızdırılmaması gerektiğine inanıyorum. kadının derdi evlilik felan değil zevk resmen. genelde erkekler eşlerini bedenlerine göre seçerler, bu bayan şaşırttı beni. yeni evli bir bayan ve eski erkek arkadaşının dudaklarında kalmış aklı, sizin kocanızın dudaklarını ne güzelde gözlemlemiş. ben sevmedim bu kadını, hayat bu tehlike yaratabilir ilerde. böyle muhabbetler etmeyin bence ve mesafeli olun. yine açarsa konuyu uyarıda bulunun. şaka gibi olsun kırmayın ama herkes kendi kocasıyla ilgilensin, ayıptır diyin.

ben şuan hamileyim geçen de diyorki ilişki yasaktır heralde dimi dedi. bende yok öle bişi demedi dr henüz dedim ama belli bi zamanda yasak oluo galiba dedi. bende bilmiyorum şimdilik yok öle bişi dedim...

valla bence bu tarz konuların konusulması çirkin siizn yerinizde olsam hemen kapatırdım konusmasını izin vermezdim

bişi bahane et artık kadınla aranızı acın ve eşinle görüşüp bu sebepten dolayı istemiom görüşmekte bitir görüşmeyi karı tehlikeli baksana

kalinligi degil islevi önemli deseydin

biraz doyumsuz biri galiba acaba esinin sadece dudaklarinimi inceledi :44:

hic hoslanmadim bu kadindan, nekadar rahat söylüyor sana , terbiyesiz

esinin kalin dudaklarini begenen onunla öpüstügünün fantezisinide yapmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…