- 10 Ocak 2011
- 5.035
- 23
- 358
kendime ait hobiler edindim yıllardır içimde olan ama bir türlü faaliyete geçiremediğim şeyler vardı şimdi onlarla ilgilenmeye başladım birkaç aydır tabii ki oğluşlarımdan vakit bulduğum zamanlar düşünmeye vaktim kalsın istemiyorum...
önce kendime hep istediğim dslr like fotoğraf makinesi aldım...
kendime ait bir blog hazırlıyorum içerisinde herşey var yemek tarifi çocuk gelişimi çektiğim fotoğraflar vs vs...
bir de sürekli onun yanında biraz megalomanca olacak ama ne kadar şanslı olduğundan falan bahsediyorum beni kıskansın diye...
aslında kendisi benden daha kıskanç ama asla belli etmez bir de ben ona asla beni kıskanması için fırsat vermem çok aşırı dikkat ederim...
çok neşeli ve cıvıl cıvılken erkeklerle konuşurken çatık kaşlı ve çok ciddiyimdir... kıskanmasını gerektirecek durum olmaz yani...
aslında düşünüyorum benim eşim de çok ciddidir... tam bir ağır abidir ama huy işte neden böyle yapıyorum anlamıyorum crycımın dediği gibi hala aşktan olabilir tabii ki...

önce kendime hep istediğim dslr like fotoğraf makinesi aldım...
kendime ait bir blog hazırlıyorum içerisinde herşey var yemek tarifi çocuk gelişimi çektiğim fotoğraflar vs vs...
bir de sürekli onun yanında biraz megalomanca olacak ama ne kadar şanslı olduğundan falan bahsediyorum beni kıskansın diye...
aslında kendisi benden daha kıskanç ama asla belli etmez bir de ben ona asla beni kıskanması için fırsat vermem çok aşırı dikkat ederim...
çok neşeli ve cıvıl cıvılken erkeklerle konuşurken çatık kaşlı ve çok ciddiyimdir... kıskanmasını gerektirecek durum olmaz yani...
aslında düşünüyorum benim eşim de çok ciddidir... tam bir ağır abidir ama huy işte neden böyle yapıyorum anlamıyorum crycımın dediği gibi hala aşktan olabilir tabii ki...

önceden dışarı çıkınca bakıyordum bakıyor mu bir kıza falan diye.güzel bir kıza gözü çarpınca az da olsa hemen düşünürdüm benden daha mı çok beğendi acaba falan hatta bir ara iş yerinde pek güzel olmayan bir bayan vardı onunla görüşüyor şüphesine bile kapıldım şükür bu aşırı durumlar gitti.
önceden dışarı çıkınca bakıyordum bakıyor mu bir kıza falan diye.güzel bir kıza gözü çarpınca az da olsa hemen düşünürdüm benden daha mı çok beğendi acaba falan hatta bir ara iş yerinde pek güzel olmayan bir bayan vardı onunla görüşüyor şüphesine bile kapıldım şükür bu aşırı durumlar gitti. ama beni çok sevdiğinide biliyorum.
 ama beni çok sevdiğinide biliyorum. sürekli dua ediyorum ona karşı bir şey varsa içinden allahım söküp at diyorum.kalbindeki tek kadın ben olayım o kız kocama çok itici gelsin diye
 sürekli dua ediyorum ona karşı bir şey varsa içinden allahım söküp at diyorum.kalbindeki tek kadın ben olayım o kız kocama çok itici gelsin diye 
		 o guzel ama ben daha guzelim dimi diyorum
o guzel ama ben daha guzelim dimi diyorum olup bitiyo yani bunu kendi icinizde asmaniz lazim biz yada esiniz size pek yardimci olamaz.
olup bitiyo yani bunu kendi icinizde asmaniz lazim biz yada esiniz size pek yardimci olamaz. 

ama aslinda oda beni cok kiskaniyormus, evlendikden sonra daha iyi anladim ama esim cok hissetirmez demek ki onunda beni kaybetme korkusu var!!! budaaaaaaaaaa baskalarina bakmiyacaginin bir kaniti degil mi?
 ama aslinda oda beni cok kiskaniyormus, evlendikden sonra daha iyi anladim ama esim cok hissetirmez demek ki onunda beni kaybetme korkusu var!!! budaaaaaaaaaa baskalarina bakmiyacaginin bir kaniti degil mi?