- Konu Sahibi desperatelover
Arkadaşlar benim bi derdim var.Küçük gibi gözüken ama benim için büyük sevgilim içinde gittikçe büyüyen bi dert :/ Benim 1 senelik bi ilişkim var şimdiye kadar tartıştıgımız şeyler 1-2 yi geçmez. O derece aramız iyi en ufak bir sorunumuz bile yok. Sevgilim benden önceki ilişkisinde sevgilisiyle birbirlerine çok kıskanç davranıp bunaltırlarmış gerçi o zaman lisedeymiş ikiside.Şimdi üniversitedeyiz ikimiz. Ama sanırım böyle bi ilişkinin ilişkiyi yıprattıgını bildiginden bu sorunları kendiliginden aşmış artık nasıl becerdiyse.Benim de aynı onunki gibi bi ilişkim vardı lisede. Her gün kıskançlık krizleri ve kavgalarla geçerdi kıskançlıklar yüzünden. Bende bunlar aştıgımı düşünüyordum ama geçtigimiz yazdan beri biraz biraz tekrar boy göstermeye basladı bu huylarım.
Sevgilim ilk okul arkadaşlarıyla buluşuyor (kız ve erkekler) ben kıskanıyorum çıldırıyorum.Tüm yaz 2 3 kere buluştu ben delirdim.Bi de ilk buluştugunda bana eve gidiyoruz deyip 40 dak mesaj atmadı sonra mesaj attıgında hala gitmemişti daha da deli olmuştum (geçenlerde bunu konuşmuştuk hatırlamıyor bile ama özür diledi gerçi) Bende yazın bi kaç kere böyle ilk okul arkadaşlarımla mesajlaştım ama sevgilim de en ufak kıskançlık belirtisi yok ya. Bu durum benim hem benim hoşuma gidio hem de biraz rahatsız ediyo niye bu beni kıskanmıyo diye
Kıskandıgı şeyler oldu tabi ama lise ve ilkokul arkadaşlarmdan kıskanmıyo. Bana diyo onlar senin küçüklük hallerini bilen insanlar neden kıskanayım diyo. Doğru diyo tabiki , ben kıskanclıgımı yenebilmek için kendi ilkokul arkadaşlarımla olan ilişkilerimi düşündüm birbirimize nasıl kardeş gibi baktıgımızı düşündüm snra sevgilimi de aynı şekilde düşündüm dedim onlarda birbirlerine kardeş gibi bakıyorlardır yani dedim. Bu düşünce çok az içimi rahatlatıyor ama yetmiyor
eninde sonunda sömestr da falan tekrar arkadaşlarıyla elbet buluşacak ben gene çileden çıkcam diye korkuyorum. Kıskanmayayım diye beni yanında götürüp arkadaşlarıyla da tanıştırmak istiyor gerçi ne yapcam bilmiyorum bana bir fikir verin yenmem lazım bu huyumu. Sevgilimi çok seviyorum çok güveniyorum ama bu kıskançlık niye bilmiyorum çok gereksiz oldugunu bile bile kendimi engelleyemiorm 
Sevgilim ilk okul arkadaşlarıyla buluşuyor (kız ve erkekler) ben kıskanıyorum çıldırıyorum.Tüm yaz 2 3 kere buluştu ben delirdim.Bi de ilk buluştugunda bana eve gidiyoruz deyip 40 dak mesaj atmadı sonra mesaj attıgında hala gitmemişti daha da deli olmuştum (geçenlerde bunu konuşmuştuk hatırlamıyor bile ama özür diledi gerçi) Bende yazın bi kaç kere böyle ilk okul arkadaşlarımla mesajlaştım ama sevgilim de en ufak kıskançlık belirtisi yok ya. Bu durum benim hem benim hoşuma gidio hem de biraz rahatsız ediyo niye bu beni kıskanmıyo diye

Son düzenleme: