kıskançlık

bloodsucker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
141
0
46
İstanbul
4 yıllık bır ılıskım var ve kıskanıyorum onu ama herseyden ne bılıyım kendımden bıle ona bakan bırını gorunce ofkemden cılgına donuyorum sakın olmaya calıssamda olmuyo yapamıyorum ıste :( benım gıbı hısseden varmı :(

bende çok kıskancım bakan olduğunda bile deli gibi oluyorum.ama abartıp güvensizliğe vurursa o zaman sorun olur.güven sorunu var mı

herşeyden kıskanmak hele kendinden cidden fazla cnm ya ilişkni tehlikeye atarsn ama kıskanmak akın doğasnda var bnce eğer rahatlamaya çalışır da kıskançlığınn dozajını ayarlarsan snde mutlu olursun :)

ben de cok kıskancım hatta bu kıskanclıgımla erkek arkdasımı kaybetmek uzereyım bunaltıyorum cunku hergun kıskanclktan dolayı tartsma cıkıo ben de bunalıyorum umursamama kararı aldım bakalım nereye kadar surecek en onemlısı kendmıze guvenmelıyız

dozunda kıskançlık iyidir ve bi sevgi göstergesidir ama aşırı kıskançlık bence hastalık. hem sevgiline hem de kendine verdiğin zarardan başka bir şeye yaramaz. sıkarsın çocuğu bunalıp kaçar. hem 4 yıl olmuş. ilişkiniz güven konusunda da tam oturmadı sanırım.

guvenle kıskanclıgı bırbırıne karıstırmayın arkadaslar yanı :) guvensızlık cok ayrı kıskanmak cok ahyrı bn ona gozum kapalı guwenırım oda bana ama oda bende kıskancız ıste yanı gozunden sakınmak derler ya ole 4 yıldır bırkere bıle bıtsın kelımesı cıkmadı agzımızdan kendımızden fazla guvennırız bırbırımıze ama mesela yolda yururken bırı bana baksın cıldırır bende oyle :)

ayy bende çok kıskancım ya hele bide sevgilim asker uzakta benden garibim haftada bi bazen 2-3 haftada bir anca çarşıya çıkabiliyor sabahtan akşama kadar başının etini yiyorum rahat vermiyorum kıyamam ya gerçi bu onun hoşuna gidiyo askeriyede içim rahat oluyo pek sıkıştırmıyorum ama çarşıya çıkınca geliyo gelenler

aynısı bana oluyodu askere gıtmeden delırcek gıbı oluyodum carsıya cıkarsa dıye dusunup.sonra ankaraya gıttı orda yaptı askerlıgını bır kere bıle cıkmadı carsı ıznıne ustelık ben yalvardım cık artık askerıyeden nete gel yuznu gorıyım dıye ben dısarı sensız cıkmam dedı :( ama onun yerıne evcıye cıkıyoduuu :))))))))))) gorusuyoduk ayda bır kere aslında daha ıyı oluyodu :)

o kıskançlık çok kötü bağımlılık snki istesen de bırakamıyosun artarak devam ediyo, ben de öyle kıskançlık krzlerine girdiğimi bilirim dizginleyemiyorum kendimi ne yapim yani:D

Ben de çok kıskancımdır ama çok nadir krize girerim neyse ki sevgilime güvendiğimden bi problem olmuyo ama zaman zaman çıldırdım mı da beni kimse tutamıyor işte:50:

Bu kadar abartili bir kiskancligim yok, fakat erkek arkadasim cok fazla kiskanc ve bazen bu kadar asiri kiskancliklar bunaltabiliyor ve cok üzüyor beni.. Asiri kiskanc olanlara tavsiyem, sakin kiskancliklarinizla SIKMAYIN eslerinizi/sevgililerinizi, cünkü insan bunaliyor ve sacma sapan seylerden dolayi kavgalar bile edilir hale geliyor.. Iliskinizin yolunda gitmesi icin ve huzurunuz icin abartiya kacmadan dozunda kiskancliklar daha uygun olacaktir:34:

ya bız ıkımızde kıskancız bundan ıkımızınde orunu yok yalnızca ben kıskandıgım ıcın delı olucam galıba amn bırı baktımı ettımı halbukı cocugun tek bır yere adım attıgı bıle yok :)

Valla canım yazını okurken kendimi buldum resmen. ben de çok kıskanıyorum.
Ailesinden bile! dayanamıyorum. ona belli etmemeye çalışıyorum ama kıskanıyorum.
Hatta askerde şuan ordaki yakın olduğu arkadaşından bile.
farkettiğinde konu sen olunca bencilim diyorum :52: kıyamıyo bana :17:

sevgi yoksa kıskançlıkta yoktur demişler ,ama siz biraz abartmışsınız sankiiii (: bende kıskanırım ama bilemedimm şimdiii gerçi daha yeniyiz biz ilerde neler olur zaman gösterir

bence oldugun gıbı davran cunku yarın obur gun kıskandıgın seyler olucak ve sen sırf kavga cıkmasın dıye susucaksın yerı gelınce dayanamayıp patlıcaksın o zaman onune gecemezsın bu zamana kadar bısı yoktu sımdımı kıskandın dıyıp kestırıp atar :19:

Back
X