• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
Merhaba Kizlar

Sizce neden hic iddasi olmayan, kendini begenmeyen, kendi halinde insanlar kiskanilir ?
Üstelik mesela arkadasiniz sizden cok daha güzel bir kizsa, neden kiskanir sizi ?
Mesela arkadas grubunda diger arkadasinizla gülüp sohbet ederken, gelir bozar ,
oda arkadasinizi güldürmeye calisir..
Bugün sacinizini degisikmi yaptiniz, ertesi günü oda degisik yapar..
bugün rujmu sürdünüz ertesi günü oda sürer..
bugün ojemi sürdünüz ertesi günü oda sürer..
Siz olgunmu davranirsinz, oda sizin gibi olmaya calisir, agir basli konusmaya calisir..
Insan bir süreden sonra sinir olmaya basliyor artik, neden benim yaptiklarim yapiliyor ?
Insan niye kendisi olamaz.. Ona cok güzel oldugunu söylersiniz.. O gün cok güzel giydigini söylersiniz,
ama siz güzel giyindiginizde o size hayran hayran bakar, agzini asla acip bisey demez..
Bu kisi hatta bazen yaninizdada bazi insanlari resmen kiskandigini da söylüyorsa,
bu kisiyi nasil uyarabiliriz, kiskanmamasi icin ne diyebiliriz ?

Bu tip insanların kıskanlığını açık açık suratına söylemen hiçbirşey ifade etmez,bu gibi sorunları olan insanlar kendilerine bir idol seçer yada sende çekemediği paylaşamadığı bir meziyet vardır...onlarada bunu çok görmemek gerek ..kendilerindeki eksiklikleri hedef belirlediği insanlara bakarak örnek alarak bir yol çizmeyi tercih ederler...inan bana senin farkettiğin bu durumları çevrende farkediyordur,o yüzden sıkıntı etmene gerek yok aksine kendinle gurur duyman gerekir...duruşunla,gösterişli halinle, makyajınla,saçlarınla, kısaca bakımınla seni kendine örnek alıyor sa bu kişi ona sadece tebbessüm etmen gerekir..çünkü seni kendini bu toplumda yer bulabilmek için bir ışık olarak seçmiş öyle kabul etmelisin..:)

Bu tip insanların kıskanlığını açık açık suratına söylemen hiçbirşey ifade etmez,bu gibi sorunları olan insanlar kendilerine bir idol seçer yada sende çekemediği paylaşamadığı bir meziyet vardır...onlarada bunu çok görmemek gerek ..kendilerindeki eksiklikleri hedef belirlediği insanlara bakarak örnek alarak bir yol çizmeyi tercih ederler...inan bana senin farkettiğin bu durumları çevrende farkediyordur,o yüzden sıkıntı etmene gerek yok aksine kendinle gurur duyman gerekir...duruşunla,gösterişli halinle, makyajınla,saçlarınla, kısaca bakımınla seni kendine örnek alıyor sa bu kişi ona sadece tebbessüm etmen gerekir..çünkü seni kendini bu toplumda yer bulabilmek için bir ışık olarak seçmiş öyle kabul etmelisin..:)

tesekkür ederim cevapladigin icin :16:
evet acik acik söylesen kabul etmez insana düsmanlik güder diye düsünüyorum
oysaki bu kisi benden cok daha bakimli ben onun kadar bakimli degilim..
o benden daha güzel.. cok güzel gözleri kaslari var.. ama hala niye kiskanir onu anlamiyorum..
beni örnek aldigi konu durusum konusmam olabilir ama bence o birisinde biseyi görünce,
diyelimki bi kiz güzel bir etek giymis oda ertesi günü etek giyer.. kiskanir ve yapar..
ben ruj sürmeyi seviyorum mesela.. o hic sürmeyen biriydi, bende görünce sürmeye basladi..
bugün ayni renk vardi hatta ikimizdede, ikiz gibi... tamam kücük detaylar ama beni rahatsiz ediyor malesef bu durum..
en cok sinirimi bozan ise, aslinda daha cocuksu ve basit biriyken o, benim gibi davranip kendini kaliteliymis gibi göstermesi..

Bak sende söylüyorsun herkesten birşeyler kapmaya çalışıyor kendince ,,o şahıs aslında kendi kimliğiyle var olmuyor,başkalarından gördükleriyle kendini var etmeye çalışıyor...bana kalırsa açıkcası kişiliği tam olarak oturmamaış bir kişi,ve bu durum sanırım sadece sana mahsus bir hal ve davranış değil genele bunu yaymış sanırım...ve çevresi tarafında da bu durum idirak halindedir..şunu untmayın güzzellik ve bakım bir insanda olması gereken en önemli değerler değildir bana göre,herşeyden önce kişilik ve konuşma yetisidir bir insanı yücelten değrler..bırakın ruju taklit etsin,güzelliği taklit etsin ama ama kişiliğinizi ve kıvrak zekanızı asla bu tip insanlar taklit edtmeyi bırakın yanından bile geçemezler,çünkü bunu akıl etseler kendi kimlik ve kişilikleriyle davranması gerektiğini bilirler..:)

Bak sende söylüyorsun herkesten birşeyler kapmaya çalışıyor kendince ,,o şahıs aslında kendi kimliğiyle var olmuyor,başkalarından gördükleriyle kendini var etmeye çalışıyor...bana kalırsa açıkcası kişiliği tam olarak oturmamaış bir kişi,ve bu durum sanırım sadece sana mahsus bir hal ve davranış değil genele bunu yaymış sanırım...ve çevresi tarafında da bu durum idirak halindedir..şunu untmayın güzzellik ve bakım bir insanda olması gereken en önemli değerler değildir bana göre,herşeyden önce kişilik ve konuşma yetisidir bir insanı yücelten değrler..bırakın ruju taklit etsin,güzelliği taklit etsin ama ama kişiliğinizi ve kıvrak zekanızı asla bu tip insanlar taklit edtmeyi bırakın yanından bile geçemezler,çünkü bunu akıl etseler kendi kimlik ve kişilikleriyle davranması gerektiğini bilirler..:)

evet dogru bos seyler bunlar aslinda, ayni renkmi sürmüs, ayni küpeyimi takmis, kücük seyler..
ama ben sinirlendim iste yinede :)
cok haklisin, gercektende hep dikkat ediyorum baskalarindan aldigi akli getirip baskalarina anlatir..
cokta nankör biri..
ben aslinda bu kisiyi hayatimdan cikarmayi istiyorum cünkü bakislari bile beni huzursuz ediyor..
fakat ayni sinifta ayni sirada oturdugum biri.. ( bu arada yasim 25 onun 22 )

yok olan birini nekadar dikkate alırsın???ukalalık yaparsa sende dikkalice gözünün içine bak,VAR OLMAK İÇİN YOK ETMEYE ÇALIŞMA YOKSA KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULURSUN DE,,vcp verirsede gül ve tiye alma...:)

yok olan birini nekadar dikkate alırsın???ukalalık yaparsa sende dikkalice gözünün içine bak,VAR OLMAK İÇİN YOK ETMEYE ÇALIŞMA YOKSA KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULURSUN DE,,vcp verirsede gül ve tiye alma...:)

Merhaba Kizlar

Sizce neden hic iddasi olmayan, kendini begenmeyen, kendi halinde insanlar kiskanilir ?
Üstelik mesela arkadasiniz sizden cok daha güzel bir kizsa, neden kiskanir sizi ?
Mesela arkadas grubunda diger arkadasinizla gülüp sohbet ederken, gelir bozar ,
oda arkadasinizi güldürmeye calisir..
Bugün sacinizini degisikmi yaptiniz, ertesi günü oda degisik yapar..
bugün rujmu sürdünüz ertesi günü oda sürer..
bugün ojemi sürdünüz ertesi günü oda sürer..
Siz olgunmu davranirsinz, oda sizin gibi olmaya calisir, agir basli konusmaya calisir..
Insan bir süreden sonra sinir olmaya basliyor artik, neden benim yaptiklarim yapiliyor ?
Insan niye kendisi olamaz.. Ona cok güzel oldugunu söylersiniz.. O gün cok güzel giydigini söylersiniz,
ama siz güzel giyindiginizde o size hayran hayran bakar, agzini asla acip bisey demez..
Bu kisi hatta bazen yaninizdada bazi insanlari resmen kiskandigini da söylüyorsa,
bu kisiyi nasil uyarabiliriz, kiskanmamasi icin ne diyebiliriz ?

şimdi şöyle düşün saçını ilk kez değişik yapan sen misin bu dünyada ? ilk kez ruj süren yada ilk kez oje süren.e değilsin?peki sen bunları birini kıskandığın için mi yaptın yani biri oje sürdü ruj sürdü diye mi sürdün yani ? öyle düşün kıskanmak değil bu.üstelik sizden daha güzelmiş neden kıskansın.oda arkadaşınızı güldürmek istemeside suç mu yani ağlatsın mı? bence sizin kuruntu yapmışsınız biraz başkalarını kıskandığını söylediği için sizide kıskandığını düşünmüşsünüz.

şimdi şöyle düşün saçını ilk kez değişik yapan sen misin bu dünyada ? ilk kez ruj süren yada ilk kez oje süren.e değilsin?peki sen bunları birini kıskandığın için mi yaptın yani biri oje sürdü ruj sürdü diye mi sürdün yani ? öyle düşün kıskanmak değil bu.üstelik sizden daha güzelmiş neden kıskansın.oda arkadaşınızı güldürmek istemeside suç mu yani ağlatsın mı? bence sizin kuruntu yapmışsınız biraz başkalarını kıskandığını söylediği için sizide kıskandığını düşünmüşsünüz.

cevabiniz icin tesekkürler..
ama beni anlayabildiginizi sanmiyorum..
tabiki ilk ruj süren ben degilim.. fakat düsünün, siz hayatta ruj sürmeyen biriyken , birden ben sürdüm diye
sizde dudaklarima uzuuuuun uzuuuuun baktiktan sonra ertesi günü ruj sürüp gelirseniz bu benim dikkatimi ceker..
ben kimseyi kiskanmam o kiskanir..
bir ara hatta ben hangi renk giyersem ertesi günü oda o renk giyinip geliyordu.. bu kadar abartiliydi yani..

kiskancligini söyle belirten biri üstelik : " bu kizin saclari coooook güzel, cok kiskandim"
o güzel olmasina ragmen hala baska insanlari kiskaniyor bu bir gerccek

Son düzenleme:
bende bunun bi farklı modeliyle haşır neşirim.malesef..
kompleksleri olan bir insan.kendini hiç beğenmeyen,istediği ama kendinde olmayan özellikleri başkasında görürse,her fırsatta o kişiye ne kadar kötü saçı olduğunu aşırı zayıf olduğunu kıyafetlerin yakışmadığını filan söyleyerek tatmin olan biri.
dediğin gibi şuda sana çok yakışmış dediğini duyamazsın.
buna kıskançsın desen ne olur,anlamazki küser gider.ancak ona direk cevap vererek altında kalmazsın o olabilir.

bende bunun bi farklı modeliyle haşır neşirim.malesef..
kompleksleri olan bir insan.kendini hiç beğenmeyen,istediği ama kendinde olmayan özellikleri başkasında görürse,her fırsatta o kişiye ne kadar kötü saçı olduğunu aşırı zayıf olduğunu kıyafetlerin yakışmadığını filan söyleyerek tatmin olan biri.
dediğin gibi şuda sana çok yakışmış dediğini duyamazsın.
buna kıskançsın desen ne olur,anlamazki küser gider.ancak ona direk cevap vererek altında kalmazsın o olabilir.

aynen öyle valla.. böyle insanlarla arkadas olmak cok zor..
gelirsin mutlu bi anini anlatmak istersin veya bisey anlatmak istersin,
bir anda sacini basini süzmeye baslar, üzgün üzgün bakmaya baslar,
morali bozuk davranip, seninde moralini bozar bir güzel.. sirf kiskancligindan..
dikkat ettimde bu insan benim hayatima gercekten zarar veriyor..
varligi bile benim sürekli bi islerim ters gitmesine, yarim kalmasina sebep oluyor..
Onada söylicem, bence konusmayalim diye.. ama nasil anlar kim bilir.. ooof of..

bence siz abartıyorsunuz
arkadaşlar birbirini etkiler
bi arkadaşım saçını maşa yapar ve uzun zamandır bende yapmamışımdır aa çok güzel olmuş bana da yapar mısın derim
bu kıskandığımdan mıdır şimdi?sadece beğenmişimdir ve bende istemişimdir.
arkadaşlar arası normal böyle şeyler.:53:

bence siz abartıyorsunuz
arkadaşlar birbirini etkiler
bi arkadaşım saçını maşa yapar ve uzun zamandır bende yapmamışımdır aa çok güzel olmuş bana da yapar mısın derim
bu kıskandığımdan mıdır şimdi?sadece beğenmişimdir ve bende istemişimdir.
arkadaşlar arası normal böyle şeyler.:53:

abarti degil benimki, bir degil 10 degil 20 degil bu..
kiskancim diye acik acik söyleyen biri daha ne olsun ???
hem cok güzel olmus banada yap demek farkli,
pis kiskanc gözlerle bakip, sonra o kisinin moralini bozmak farkli

Son düzenleme:
Kendine özgüveni olmayan, vizyonu olmayan ve bunu kendinde geliştirmemiş, kendinde ki eksiklikleri görüp de kabul etmeyen insanlar kıskanır...
yazdığın yazıda sorduğun soruların bütün cevapları var ...demekki sen sohbeti güzel yaklaşımı pozitif, empati gücü kuvvetli ve vizyon sahibisin ki ortamda senden daha çok ön planda olmak ve ilgi odağı olmak istiyor...aslına bakarsan ben kıskançlıktan bahsettim

bir de Hasetlik vardır..kıskanan insan o kişiyi rencide etmeye çalışır...üzülmesi, toplum içinde kırılması hoşuna gider...hasetlikte kıskançlığın diğer ilerlemiş boyutu olup zarar verme yönündeki kendine engel olamadığı davranışlardır...

Arkadaşına gelince...senin gibi giyinmek istemesi, oje sürmesi, senin aldığın ruju alması...giyim tarzını sana uygun şekilde değiştirmesi...sohbete katılması seni kıskanması değil aslında SEN ONUN İDOLÜ olmuşsun...o sadece senin herşeyi daha iyi bildiğini düşünüp, görünümüne ve bakış açısına yön vermeye çalışıyor....
Şunları dene ; onunla buluşmadan önce bir dergi al...rujlara beraber bakın alışverişe çıkın, onun fiziğindeki güzel noktaları söyleyerek yoo bu olmadı senin popon daha güzel bu kıyafette düüşük gösterdi, omuzların geniş ama dik tutt bu bady sana çok yakışacak...biliyormusun sana salahs kıyafetler çok yakışır gibi...renklerdeki zıt uyumları beraber çözün, iltifatlar ederk kendinde görmediklerini göstermeye çalıştığında, kendinin farkına varmasını sağlayacaksın...en iyi bildiğin konularda bile Canımm ya biişey sorcam ne yapmalıyım karar veremedim diyerek renk uyumu böyle mi böylemi olsun daha iyi olur...fikrinn ne! sorusunu sor fikirlerine önem verdiğini göster...
O sadece hep düşündüğü ama yapamadıklarını sende görünce evettt bunu bende düşünmüştümmm diyip yapıyor olmalı...

Kendine özgüveni olmayan, vizyonu olmayan ve bunu kendinde geliştirmemiş, kendinde ki eksiklikleri görüp de kabul etmeyen insanlar kıskanır...
yazdığın yazıda sorduğun soruların bütün cevapları var ...demekki sen sohbeti güzel yaklaşımı pozitif, empati gücü kuvvetli ve vizyon sahibisin ki ortamda senden daha çok ön planda olmak ve ilgi odağı olmak istiyor...aslına bakarsan ben kıskançlıktan bahsettim

bir de Hasetlik vardır..kıskanan insan o kişiyi rencide etmeye çalışır...üzülmesi, toplum içinde kırılması hoşuna gider...hasetlikte kıskançlığın diğer ilerlemiş boyutu olup zarar verme yönündeki kendine engel olamadığı davranışlardır...

Arkadaşına gelince...senin gibi giyinmek istemesi, oje sürmesi, senin aldığın ruju alması...giyim tarzını sana uygun şekilde değiştirmesi...sohbete katılması seni kıskanması değil aslında SEN ONUN İDOLÜ olmuşsun...o sadece senin herşeyi daha iyi bildiğini düşünüp, görünümüne ve bakış açısına yön vermeye çalışıyor....
Şunları dene ; onunla buluşmadan önce bir dergi al...rujlara beraber bakın alışverişe çıkın, onun fiziğindeki güzel noktaları söyleyerek yoo bu olmadı senin popon daha güzel bu kıyafette düüşük gösterdi, omuzların geniş ama dik tutt bu bady sana çok yakışacak...biliyormusun sana salahs kıyafetler çok yakışır gibi...renklerdeki zıt uyumları beraber çözün, iltifatlar ederk kendinde görmediklerini göstermeye çalıştığında, kendinin farkına varmasını sağlayacaksın...en iyi bildiğin konularda bile Canımm ya biişey sorcam ne yapmalıyım karar veremedim diyerek renk uyumu böyle mi böylemi olsun daha iyi olur...fikrinn ne! sorusunu sor fikirlerine önem verdiğini göster...
O sadece hep düşündüğü ama yapamadıklarını sende görünce evettt bunu bende düşünmüştümmm diyip yapıyor olmalı...

beni anladigin icin cok sevindim.. tesekkür ederim ilgili yorumun icin :16:
ya gercekten ben kendimi begenmiyorum, öyle idol olacak biride degilim, idol olsam, cok basarili seyler yapmis olmam lazim..
daha hala okumaya calisiyorum, okulu bitirmeye calisiyorum..
evet aynen agzina saglik onda hasetlik var.. bu gercekten cok kötü bisey, cünkü hem kendine hemde karsisindakine zarar veriyor..
inan bana o benden daha bilgili giyim konusunda, modayi tam takir takip ediyor, ben kafama göre giyer sürerim..
kendisi hatta biliyor vücuduna nasil elbiselerin gittigini, omuzlari cok genis tahminin tutmus bu arada :9:
belki dedigin gibi sana böyle cok yakisiyor söyle yap böyle yap demek faydali olabilir..
mesela gecen gün bir kizin resmi var telefonunda, bu kizinki gibi kalin kaslar istiyorum ya cook güzel dedi..
bende dedimki senin kaslarin cok güzel aslinda degisime gerek bile yok.. ama yapsanda sende kötü durmaz,
seninde göz araligin cok var dedim.. bana uymaz dedim mesela cünkü benim cok aralikli degil..
böyle bisey sordugunda direkt diyorum bu yakisir bu güzel olmaz diye..
fikirlerine önem vermek, sanirim anahtar kelime bu.. fakat suda varki canim, etrafinda bir sürü bayan var, onu cok begenen,
cok güzelsin diye.. hala nasil tatmin olamiyor bunu anlayabilmis degilim.. :44:
ama ben bu insandan artik uzak durmak istiyorum, hayatimdan ciksin istiyorum.. böyle bir karar aldim,
bu yüzden fikirlerine önem vermem icin, dahada yakin arkadas olmam gerekiyor..
bu aralar hele kendi hayatimdaki dertler bana yetiyor, bide onunla ugrasmak onun tavir trip ve kiskancliklariyla
hic ama hic ugrasmak istemiyorum, halimde yok zaten.. yoruldum biktim artik...

elbette ki canım herkesin hayatında sorun varken bu tarz triplerde olan birinide beynınde ağırlamak zorunda değilsin...insanlar çok değişik inan bana tırnaklarına sürekli manikür yaptıran arkadaşım benim tırnaklarımın doğuştan manikürlü gibi olmasına imrenirdi...
bence hiç alakası yok bende evde alıp makası hallediyorum yaniii...biz alçakgönüllüyüz anlayamıyoruz...
sen imrenilmenin
kıskanılmanın
hasetliğin anlamlarını bilen birisin...yukardaki yazıda amacım kendisinin farkındalığını sağlayıp, seni kafasında uzaklaştırması içindi...oda herşeyin farkındaymış ki sende onu iyi tanıyorsun, onunla buluştuğunda pardon buluşmak zorunda kaldığında onun ilgisini çekmeyecek şekilde giyin ve kafam o kadar dolu ki kıyafet eğlence şu bu ilgimi hiçççç çekmiyor...yoruldum amannn... deki onun yaşam kaynağı yerine gelsin, mutlu olsun...sorunlardan bahset ki senden uzaklaşsın...en azından tel.ettiğinde canım üstün körü bahsetmiştim şuan halletmem gereken bir konunun üstündeyim de kapat ona iyi olduğunu hissettirme...
bazı insanlar maddi kaynaklarını kıskanır...seni çok zengin sanar...yada sen çok zengin durursun...o alır 100 tl lik bişey 10 liralık gibi durur...sen alırsın 5 liralık bşey giyinince 100 tllik olur...
hepsini bırak senin saçların daha sık ve doğuştan sağlıklı görünür hayatım sadece bunu kıskanmıştır bütün yaptıklarıda bu yüzden olabilir...diyorum ya insanlar acayip
kendimden örnek vereyim...benim her yerimde piercing var delik deşik erkeksi bir hava var durumundayım aslında dışardan hiç hoş durmayan bir görüntü bu ama ben böyle mutluyum... bir bayan ark.ım bu tarz şeylere karşı gayet kadınsı bir bayan bana garip davranıyor neden olduğunu sonradan çözdüm...içinin derinliklerinde hep piercing takma arzusu varmış cesaret edemiyormuş... yahu ne diye bana süzgeç gibisin diyip duruyordun heryerde...yani canım insanların derinlikleri çok gizli uzak dur vallahi hiççç uğraşma o zaman zaten o yeni birini bulur uğraşacak böyleleri arkadaşta bulamaz ya hayırlsıı hep ertele ötele buluşma...SENİ SİNİR EDEN KASAN HERKESİ HAYATINDAN ÇIKAR...CARTTTT DİYE :) sen okumana bak canım

elbette ki canım herkesin hayatında sorun varken bu tarz triplerde olan birinide beynınde ağırlamak zorunda değilsin...insanlar çok değişik inan bana tırnaklarına sürekli manikür yaptıran arkadaşım benim tırnaklarımın doğuştan manikürlü gibi olmasına imrenirdi...
bence hiç alakası yok bende evde alıp makası hallediyorum yaniii...biz alçakgönüllüyüz anlayamıyoruz...
sen imrenilmenin
kıskanılmanın
hasetliğin anlamlarını bilen birisin...yukardaki yazıda amacım kendisinin farkındalığını sağlayıp, seni kafasında uzaklaştırması içindi...oda herşeyin farkındaymış ki sende onu iyi tanıyorsun, onunla buluştuğunda pardon buluşmak zorunda kaldığında onun ilgisini çekmeyecek şekilde giyin ve kafam o kadar dolu ki kıyafet eğlence şu bu ilgimi hiçççç çekmiyor...yoruldum amannn... deki onun yaşam kaynağı yerine gelsin, mutlu olsun...sorunlardan bahset ki senden uzaklaşsın...en azından tel.ettiğinde canım üstün körü bahsetmiştim şuan halletmem gereken bir konunun üstündeyim de kapat ona iyi olduğunu hissettirme...
bazı insanlar maddi kaynaklarını kıskanır...seni çok zengin sanar...yada sen çok zengin durursun...o alır 100 tl lik bişey 10 liralık gibi durur...sen alırsın 5 liralık bşey giyinince 100 tllik olur...
hepsini bırak senin saçların daha sık ve doğuştan sağlıklı görünür hayatım sadece bunu kıskanmıştır bütün yaptıklarıda bu yüzden olabilir...diyorum ya insanlar acayip
kendimden örnek vereyim...benim her yerimde piercing var delik deşik erkeksi bir hava var durumundayım aslında dışardan hiç hoş durmayan bir görüntü bu ama ben böyle mutluyum... bir bayan ark.ım bu tarz şeylere karşı gayet kadınsı bir bayan bana garip davranıyor neden olduğunu sonradan çözdüm...içinin derinliklerinde hep piercing takma arzusu varmış cesaret edemiyormuş... yahu ne diye bana süzgeç gibisin diyip duruyordun heryerde...yani canım insanların derinlikleri çok gizli uzak dur vallahi hiççç uğraşma o zaman zaten o yeni birini bulur uğraşacak böyleleri arkadaşta bulamaz ya hayırlsıı hep ertele ötele buluşma...SENİ SİNİR EDEN KASAN HERKESİ HAYATINDAN ÇIKAR...CARTTTT DİYE :) sen okumana bak canım

agzina ellerine saglik, beni cok iyi anlamissin.. neler yasadigimida.. cünkü kendinde yasamissin aynini..
var iste böyle insanlar.. disardan bakanlarda biz abartiyoruz vesaire .. saniyor..
ben umursamayinca kendimi oda umursamiyor, bu konuda bile ayni, ben kendime daha özen gösterince oda gösteriyor..
az önce mesela facebookta bir yere yorum yaptim oda hemen yorumumu begenmis.. eksik kalamaz yani :)
zaten hic kendime bakasim yok bu aralar, moralim yerimdede degil.. facebookta mesela sözler paylasiyorum ne kadar kötü
olduguma dair, oda hemen ayni moda giriyor.. sanki ona ne olmus :) yasadigi kötü biseyde yok oysaki, benim yasadiklarimin
yaninda cok kücük kalir..
ne kadar ayip, ne kadar seviyesizce, sana öyle bisey demesi.. ha iste ayni benim arkadasim, ben bir arkadasimi eglendiriyorsam
gelip moralimi bozar..
böyleleri arkadas bulamaz diyosun ama cok arkadasi var, sürekli bulusur arkadaslariyla.. arasir.. akilda onlardan alir..
CART :)))) diye cikartilmasi gereken insan gercekten ama iste ayni sinif ve okul olunca olmuyor :44:
ben uzak dursun diyorum, o hemen dibimde bitiyor iste, bak ondan bahsediyorum, benden uzak olsun diye,
sanki duyuyor bunu gelip facede yorumumu begeniyor :)))

Back
X