- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
Merhaba Kizlar
Sizce neden hic iddasi olmayan, kendini begenmeyen, kendi halinde insanlar kiskanilir ?
Üstelik mesela arkadasiniz sizden cok daha güzel bir kizsa, neden kiskanir sizi ?
Mesela arkadas grubunda diger arkadasinizla gülüp sohbet ederken, gelir bozar ,
oda arkadasinizi güldürmeye calisir..
Bugün sacinizini degisikmi yaptiniz, ertesi günü oda degisik yapar..
bugün rujmu sürdünüz ertesi günü oda sürer..
bugün ojemi sürdünüz ertesi günü oda sürer..
Siz olgunmu davranirsinz, oda sizin gibi olmaya calisir, agir basli konusmaya calisir..
Insan bir süreden sonra sinir olmaya basliyor artik, neden benim yaptiklarim yapiliyor ?
Insan niye kendisi olamaz.. Ona cok güzel oldugunu söylersiniz.. O gün cok güzel giydigini söylersiniz,
ama siz güzel giyindiginizde o size hayran hayran bakar, agzini asla acip bisey demez..
Bu kisi hatta bazen yaninizdada bazi insanlari resmen kiskandigini da söylüyorsa,
bu kisiyi nasil uyarabiliriz, kiskanmamasi icin ne diyebiliriz ?
Sizce neden hic iddasi olmayan, kendini begenmeyen, kendi halinde insanlar kiskanilir ?
Üstelik mesela arkadasiniz sizden cok daha güzel bir kizsa, neden kiskanir sizi ?
Mesela arkadas grubunda diger arkadasinizla gülüp sohbet ederken, gelir bozar ,
oda arkadasinizi güldürmeye calisir..
Bugün sacinizini degisikmi yaptiniz, ertesi günü oda degisik yapar..
bugün rujmu sürdünüz ertesi günü oda sürer..
bugün ojemi sürdünüz ertesi günü oda sürer..
Siz olgunmu davranirsinz, oda sizin gibi olmaya calisir, agir basli konusmaya calisir..
Insan bir süreden sonra sinir olmaya basliyor artik, neden benim yaptiklarim yapiliyor ?
Insan niye kendisi olamaz.. Ona cok güzel oldugunu söylersiniz.. O gün cok güzel giydigini söylersiniz,
ama siz güzel giyindiginizde o size hayran hayran bakar, agzini asla acip bisey demez..
Bu kisi hatta bazen yaninizdada bazi insanlari resmen kiskandigini da söylüyorsa,
bu kisiyi nasil uyarabiliriz, kiskanmamasi icin ne diyebiliriz ?