Kıskanclık !

okuyorum ama gerçek gibi değil cidden yaşadıklarınız kafanı kaldırma demek ne demek yahuu çokmu aşıksın kocana nasıl bukadar kabullenebiliyorsunuz :26::26:

kıskanclıgın gercekten sınırı yok ! tahammulu hıc yok ! ben kabullenemedıgım ıcın sureklı tartsma halındeyız bakalım sonumuz ne olcak

biraz önce burdan bir arkadaşın 23 yaşında 1 de bebesi var kanserden öldüğünü duydum :14::14: hatta konusu var hayat çok kısa hayatınızı yaşayın zehir ettirmeyin kimseye

HMM. mesela bnm nısanlımda hastalık dercesnde kısknc en son saglık ocgna kan vermye gttım yok doktrla knustunmu yok ne knustun vs gıbı seylerdendı aslında kendıde gelıcektı ama gelemedı ıslerınden dolayı yoksa zten yanlız gondermezdıde neyse ıste ben bunlrı kaldramıyrm artk ve tartısyrz fazlasyla mesela sen kafanı kaldrdıgında nıe kldrıosun kafanı dedıgnde sn susuyrmusun o yuzdenmı tartsmıyrsunuz ?

Evet canım birşey demiyorum bu yüzden tartışma olmuyo

okuyorum ama gerçek gibi değil cidden yaşadıklarınız kafanı kaldırma demek ne demek yahuu çokmu aşıksın kocana nasıl bukadar kabullenebiliyorsunuz :26::26:

Hem de çok seviyorum ama sesimi çıkarmamamin nedeni asla değişmeyecegini bildiğim için boşuna tartışma yapmıyorum éğér başımı yerden kaldırsam hem beni bir daha biryere götürmez hemde annemlerle bir yere göndermez acaba dışarda ne yapıyordur diye aklında kalmam

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bence aşırı kıskançlık bi hastalık..ve bende bu hastalardan biriyim!

Hastalık derecesinde kıskanç değilim abartmam çok nadir kıskanırım:31:

Son düzenleme:
Back
X