• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

yalandunya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
180
48
123
Ankara
Arkadaslar esime dedim ki filanca kadın (akrabadan) ile aramda iki kilo var. (67 kiloyumً o kadın da 65) esim ne dese beğenirsiniz "hadi ya O o kadar kilolumu?" Bu ne demek ya sınır oldum. Zaten o kadına bakışlarını da yakalamıştım daha onceden beri kiskaniyordum. Ne düşünuyum ben sizce? Ayrıca esime kırıldığımı söyledim kavga çıkardı. Suc bastırmaya çalışıyor sanki.

Arkadaslar esime dedim ki filanca kadın (akrabadan) ile aramda iki kilo var. (67 kiloyumً o kadın da 65) esim ne dese beğenirsiniz "hadi ya O o kadar kilolumu?" Bu ne demek ya sınır oldum. Zaten o kadına bakışlarını da yakalamıştım daha onceden beri kiskaniyordum. Ne düşünuyum ben sizce? Ayrıca esime kırıldığımı söyledim kavga çıkardı. Suc bastırmaya çalışıyor sanki.

Filanca akraba ile aranızdaki kilo farkını niye eşinize söylediniz ki?
Hem de o kadında eşinizin bakışlarınızı yakaladığınız halde...:26:

tabiri caizse "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz" siz şimdi kendinizi birileriyle kıyaslarsanız, yarın bir gün eşiniz de sizi birileriyle kıyaslamaya başlar.. bu hep böyledir.. bakışlarını bir daha yakalarsanız sıkıntı çıkarın bence.. şuanda aslında sizin kıyaslamanız eşinizi haklı çıkarmış gibi olmuş.. ama bundan sonra dikkatli olun bence...

boyu uzun gostermiyor deseydin e$ine

sinir bi durum gerçekte
" o o kadar kilolumu "demek " sen baya kilolusun" demek oluyor
kendin ka$inmi$in,bari sessiz du$unsedyin e$inle neden payla$tinki bu fikrini ..

boyu uzun gostermiyor deseydin e$ine

sinir bi durum gerçekte
" o o kadar kilolumu "demek " sen baya kilolusun" demek oluyor
kendin ka$inmi$in,bari sessiz du$unsedyin e$inle neden payla$tinki bu fikrini ..

Arkadaşlar çok haklısınız, teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için. Bundan sonra o kadının ismini bile ağzıma almayacağım. Aslında ben onu kıskandığım için hani aslında benim de ondan eksiğim olmadığını anlatmaya çalıştım galiba ama bir daha ondan eşime iyi veya kötü bahsetmeyeceğim.

Back
X