Kiskanclik !

Değil eşimin amcasının karısı.. Kendi kız kardeşim dahi ben orada dururken tek eşimi çağıramaz..
Birlikte olur, eyvallah..
Bu ne terbiyesizlik ya..

Bende öyleydim ama esime artik ne desem hemen cok kiskancsin sacmaluyosun diyor sanki kendi neyse onlarin terbiyesizligini görmüyor yada görüyor bana güvenmiyormusun diyor hep alakasi bile yok benim problemim onlarin davranislariyla ama esim anlamiyor beni o yüzden degismek istiyorum

Ablasi ilk zamanlar hep yavruuuum kusum diye severdi ilk zamanlar bu ne dedim ama baktim fayda etmiyor dahada abartiyor bosverdim eger üstüne düssem askim bebegim der cikardi vallaha hic yerini bilmez ablasi
anaam siz kıskanç kıskanç yaşıyorsunuz yani... insan kuzeninden kıskanır mı ya? nasıl bir psikolojidir:) çok ilginç çok....

Evet yaaa birkere 5 yasindaki kuzenimi öptüm diye konusmadi benimle 3 gün buz gibiydi sonra yumusadi birdaha olmasin dedi ben onu yengesinden kiskandigimda sacmslama güvenmiyormusun yine abartiyorsun diyor

Kadın tek yaşıyormuş..
Kocası yok. Yani öyle okudum sanırım amca yok diye. Tek gitmen yakışıkalmaz, kadıncağızın adını mı çıkartacaksın.. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin aşkım falan diye girsen konuya?

Evet cok igrencler daha neler var neler.olmuyor ama canim hep ben suclu görünüyorum esimde biliyor onlarin pisliklerini takma diyor onlar bilerek yapiyorlar sen belli etme diyor ama olmuyor yapamiyorum :-( gercekten hic aile gibi degiller hep aramizi bozmak icin ugrasiyorlar.görümcem kizina diyorki git dayina saril öp kokla ben seninle yatcam bugün de yok derse israr et onunla yat bugün diyor bunu bende esimde duyduk tabii esimde hemen ben karim olmadan asla uyumam dedi benim yanim karimin yani senin yaninda annenin yani dedi lafi verdi ama iste onlar cok yüzsüzler yaptikca yapiyorlar...

sen kuzenini öpünce ne olmuş? kuzenin orgazm mı olmuş:) ilginç....

))) o herseyden kiskanirmis

Aynen öyle canim zaten oturmaya fln pek gitmiyor yani bensiz gitmiyor ama ufak seylere dedigim gibi tv bozuldu bi gel su olmuyor bi bak sigaram yok sunum yok bunum yok biktirdiiii ya biktirdiii

Bi insan kocasını kardesndn ablsndn kıskanır mı ya oldu olacak annesnden de kıskann. Hayır ne olabilir ki aralarnda töbe töbe.
Evlenmeden önce onlar bi çatı altında beraber yaşıyorlardi kardes yani kardesden ötesi var mı ?
Yenge konusunda haklsnn ama

Son düzenleme:

yok artık yaa kendisi girseydi aranıza aslında canım duyunca direk duyduğunuzu ve bunun ne anlama geldiğini sorcaktı eşin böyle saçma şeymi olur ne kadar ayıp şeyler yaa inan iğrendim allah islah etsin layığını bulsun. çokmu yakınsın canım neden bukadar görüşüyosunuz biraz mesafe koysanız kafanı dinlesen

))) o herseyden kiskanirmis

Aynen öyle canim zaten oturmaya fln pek gitmiyor yani bensiz gitmiyor ama ufak seylere dedigim gibi tv bozuldu bi gel su olmuyor bi bak sigaram yok sunum yok bunum yok biktirdiiii ya biktirdiii

Kıskanç olduğunu bile bile yapıyorlar canım işte...
Önemseme.. Kendini de yesen, belli etme..
Benim kocam olmasa bi adım gidemeyecek misin ya falan de gül kadına eşini çağırdığında.. Belki artık kıskanmıyor deyip vazgeçer tavırlarından..

Amiin insaallah canim..ablasi uzak ama her firsatta gelir kiziyla.zaten gelmesede telefonla her dakika arar kardesini..yengeside yakin geliyor öyle iste eskisi gibi degil tabii ama yinede geliyor (!) :-(

Öyle yapmam gerek artik canim icim icimi yesede önemsemiyecegim belki daha baska olur hersey belkide vazgecerler dedigin gibi..

Amiin insaallah canim..ablasi uzak ama her firsatta gelir kiziyla.zaten gelmesede telefonla her dakika arar kardesini..yengeside yakin geliyor öyle iste eskisi gibi degil tabii ama yinede geliyor (!) :-(

arayı soğutmak ayaklarını kesmek lazım canım yıpranırsın sessiz görürlerse daha çok üstüne gelirler arayı soğut biraz

Ya diyorum ya istemeyerek oluyor ben istermiyim hic ama kiskaniyorum artik istemiyorum gercekten o yüzden bana güzel motive edici biseyler yazin.inanin cok kötü bir huy.. :-(
merhaba canim al senden bitane daha oda ben bu sabah gayet normal mutlu uyandik birden gelen bir telefon gunumu maf etti simdiden esim muhasebeci arayan da bankaci bir bayandi gunaydin ethem ayse ben nasilsin diye girince konuya koptum sinirden esim sizli bizli konusuyor ama karsi taraf evrak istyor ve hala lavbali bi sekilde bana ayarla bugun faks cek falan diyor esime cikistim ama ben napim o oyle konusuyorsa ben mesafeliyim diyo bankacilar hep oyle desede ı ı tatmin olmadim ve cok sinirliyim aksama kavga var yani kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…