• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık...

İki köpeğim var, ikisi de evde. Ben işteyken mecburen beni bekliyorlar evde.
Sabah evden çıkmadan gezdiriyorum. Akşam iş dönüşü gezdiriyorum. Gece yatmadan gezdiriyorum. Evde sıkılıyorlar diye.
Onlar bile hapsolmuyor.
Degil mi? 2 tane muhabbet kusum vardi. Sadece yatarken kafese koyardim,.

Bazen insan çok sıkılır yapacak hiçbişey bulamaz sonra da ağlama krizine girebilir hele bir de tenha bi yerde oturuyorsa bunu sık sık yaşar. Ama genel açıdan eşiyle çok mutlu bi ilişkisi olabilir. Kadına hastalıklıymış gibi davranmayın.

Bu iki mesajınız arasında dağlar kadar fark var. Siz mutluysanız bana bir şey demek düşmez. Herkes kendi seçimlerini yaşar.
evet herkes kendi seçimlerini yaşar ama hiçbirşey güllükgülistanlık olmuyor hayatta
Sözünü dinliyor mu?:KK57:
Gerçekten kendini kandırıyorsun.
Bu konuları okuyunca kendimi çok kindar ve doyumsuz hissediyorum.
Ben eşim kıyafetim için ''bu açık değil mi?'' gibi bir yorumda bile bulunsa (ki kıyafetini değiştir falan demez) kendimi kötü hissediyorum.Ben nerde ne giyineceğimi bilemeyecek çocuk muyum diye sinirleniyorum ve eşime de sinir oluyorum.
Ama sen çok mutlusun ve eşinin senin sözünü dinlediğini düşünüyorsun.
Ben mi anormalim ya.o_O

her konuda dinlemek zorunda değil ama %90 dinliyor herkesin bir huyu vardır adam kıskanç bende kıskancım oyzdenproblem yok
sadece oturduğum bölge bunu gerektiriyor bende sıkılıyorum haliyle budurumdan eşimden şikayetçi değilim

ayrıca demekki sizde eşinizin düşüncelerini önemsemiyorsunuz benm eşim giyme derse giymem oda beni dinler çoğu konuda neden kendimi kandırayayım ya evde ben bu kıskançlık konuusu dışında şu olacak dediysem o olmak zorunda adam giyimimde kuşammımda bana söz geçiremiyorsa yorum bile yapamıyorsa ben ona koca demem

Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
Ben olsam ters psikoloji yapardım,onu sürekli oraya gidelim ,şuraya gidelim, bunu yapalım diye biyerlere sürükler dururdum.Gelmediğinde tepesinde zırlardım gidelim gidelim diye,eminim belli bir süreden sonra pes edecektir,amannn ne yapacaksan yap dedirtirdim(deneyimlenmiştir.)

izin almayin, haber verin.

emrivaki yaptigniza dair elestirebilir, onu etkileyen birsey yapmadignizi ve evlenmis olsaniz da birey olarak bakkala gitmek vb seylere kendinizin karar verebilecek oldugnu soyleyin.

esinizle iletisiminiz nasil bilemem... ya tatli dille aciklayarak anlamasini saglayin ya da ben boyle uygun gordum seklinde ona firsat vermeden sizi kisitlayamayacagi mesajini verin, net olun.

hiçkimsye cevap yazmıyorum açıklama yapmak zorunda değilim polemik yapmk için konuyu sokak kavgasına döndürmeye çalışanlara uymayacağım neyazarsanız yazın eşine saygı duymayıp koca yerine koymayan kadınlar çok fazla malesef
sevip sevildiğimi kimsye ispatlamak zorunda değilim olduğum ortamdan dolayı canım sıklıyor sadece hepsi bu eşim kıskanç evet ama olduğumz ortam bunu gerektiriyor benm eşim herkonuda mükemmel bir koca bana tek kusuru bu olsun razıyım burada millletle kavgaetmeye çalışanlar evinde çok mutsuz olan kadınlardır bunuda belirtmek istedim allah eşlerinize yarıdm etsin karısını kıskanıp söz geçirmeyen erkeğe erkek mi derim ben yaa yazık adamlara

Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
Kadında içgüdüsel olarak korunma kollanma sahiplenme duyguları fıtrat gereği vardır. Yani başıboş çok serbest olmayı değil birisi tarafından sahiplenmeyi ister içten içe. Çünkü kadın erkek kadar güçlü değildir kendini korumak adına. Erkekte bunu bilir ama erkek kendi koyduğu sınırlar dahilinde yapmamalı bunu kadının bir birey olduğunu bilmeli bir arkadaşın dediği gibi evcil hayvan gibi sahiplenmemeli sizi.Bu sizin durum tamamen güvensizlik. Eşinizin kendine ve sizin kendinize olan güvensizliğinizden kaynaklı. Sizin kendinize güvensizliğiniz var bu snırları engelleri aşamıyorsunuz diyemiyorsunuz ben karar vermeliyim sınırlarımı ben çizmeliyim. Eşiniz sizin adınıza karar veriyor sınırları çiziyor çünkü bakıyor karşıdaki bunu yapamıyor yapamıyorsa itaat etmek zorunda diye düşünüyor. Siz böyle bir birey olduğunuzu unuttuğunuz sürece şikayet etmeye hakkınız yok. Buraya değilde eşinize anlatmalısınız kendinize güvenmelisiniz. Eşinizin yanında tabiri caizse yavru kedi gibi durmamalısınız. Yeri geldimi kaplan kesilip sınırları siz belirlemelisiniz. Bundan sonra ne olur bilmem ama baştan kabullenmek hata olmuş sizde.

Boşanırım diye tehtid edin diyosunuz ben eşime Boşanırım desem güler bana inanmaz bikere.insan genel hayatında mutludur ama bi sıkıntısı vardır çare bulamaz gelir buraya konu açar bundan daha normal ne olabilir? Yok aldatıyomuş yemediği halt kalmamış yok babam olsa evden kaçarmışım.. adam vakit buldukça öğle yemeğinde bile eve geliyo ne aldatması? Ben yorumların hepsini dikkate aldım eşimle biraz daha ciddi konuşmalar yapmaya karar verdim umarım bu durumda olanlara da yardımcı olmuşsunuzdur yorumlarınızla

evet herkes kendi seçimlerini yaşar ama hiçbirşey güllükgülistanlık olmuyor hayatta

her konuda dinlemek zorunda değil ama %90 dinliyor herkesin bir huyu vardır adam kıskanç bende kıskancım oyzdenproblem yok
sadece oturduğum bölge bunu gerektiriyor bende sıkılıyorum haliyle budurumdan eşimden şikayetçi değilim

ayrıca demekki sizde eşinizin düşüncelerini önemsemiyorsunuz benm eşim giyme derse giymem oda beni dinler çoğu konuda neden kendimi kandırayayım ya evde ben bu kıskançlık konuusu dışında şu olacak dediysem o olmak zorunda adam giyimimde kuşammımda bana söz geçiremiyorsa yorum bile yapamıyorsa ben ona koca demem
Öncelikle sanırım unutup 2. üyeliğinizle kendinizi savunmaya geçmişsiniz.:KK59:

İkincisi ne münasebetle koca söz geçirecekmiş?
Evlilik hayatı paylaşmaktır,ortak paydada buluşmaktır.
Benim kocam bana bunu giyinme demez,sadece fikrini söyler,giyinip giyinmeme kısmına ben karar verecek kadar büyüdüm.:KK48:
Siz böyle mutluysanız niye konu açtınız,yaşayın mutlu mesut kocanızla,bize ne ki?:KK53:

izin almayin, haber verin.

emrivaki yaptigniza dair elestirebilir, onu etkileyen birsey yapmadignizi ve evlenmis olsaniz da birey olarak bakkala gitmek vb seylere kendinizin karar verebilecek oldugnu soyleyin.

esinizle iletisiminiz nasil bilemem... ya tatli dille aciklayarak anlamasini saglayin ya da ben boyle uygun gordum seklinde ona firsat vermeden sizi kisitlayamayacagi mesajini verin, net olun.
çok pis katılıyorum size. bu kadar..

Benim kocam bana bunu giyinme demez,sadece fikrini söyler,giyinip giyinmeme kısmına ben karar verecek kadar büyüdüm.:KK48:
Siz böyle mutluysanız niye konu açtınız,yaşayın mutlu mesut kocanızla,bize ne ki?:KK53:
benim 2.üyeliğim vs yok burada birisi konu açmış bende yorum yazdım yazmaz olsaydım nekadar kocasını adama yerine koymayan kadın varsa yüklendi durdu

benim 2.üyeliğim vs yok burada birisi konu açmış bende yorum yazdım yazmaz olsaydım nekadar kocasını adama yerine koymayan kadın varsa yüklendi durdu

adam yerine koymak - kadın yerine koymak.. çok klişe kusura bakmayın.. biz hayatı paylaşıyoruz, kimse kimsenin ne kölesi ne de efendisi.. herkesin bir zevki, tarzı var.. en önemlisi herkesin bir kişiliği var.. kusura bakmayın sevgili üye ama biz buna birbirimizin hayatına saygı duymak diyoruz, anlayamamanız çok acı..

Boşanırım diye tehtid edin diyosunuz ben eşime Boşanırım desem güler bana inanmaz bikere.insan genel hayatında mutludur ama bi sıkıntısı vardır çare bulamaz gelir buraya konu açar bundan daha normal ne olabilir? Yok aldatıyomuş yemediği halt kalmamış yok babam olsa evden kaçarmışım.. adam vakit buldukça öğle yemeğinde bile eve geliyo ne aldatması? Ben yorumların hepsini dikkate aldım eşimle biraz daha ciddi konuşmalar yapmaya karar verdim umarım bu durumda olanlara da yardımcı olmuşsunuzdur yorumlarınızla
boşver canım zaten buraya bir konu açıp sıkıntını paylaştığında bazı insanlar sadece sana yüklenip kendi sıkıntılarını senden çıkatıyorlar hepsi bu cnları kavga gürültü istiyor ondan
baksana birisi bana yazmış 2.üyelikle girip yazıyormuşum sanki konuyu ben açmışım gibi yazmış boşanmaların neden bukadar sıklaştığını şimdi anlıyorum kadın nekadar kültürlü olursa olsun az kadın olduğunun farkına varıp karşısındakinn kocası olduğunu farketmeli

adam yerine koymak - kadın yerine koymak.. çok klişe kusura bakmayın.. biz hayatı paylaşıyoruz, kimse kimsenin ne kölesi ne de efendisi.. herkesin bir zevki, tarzı var.. en önemlisi herkesin bir kişiliği var.. kusura bakmayın sevgili üye ama biz buna birbirimizin hayatına saygı duymak diyoruz, anlayamamanız çok acı..
ben kocama bir konuda bunu yapma şunu yapma derim diyosam onunda bana demesi çok normal ben eşime karışırım o da bana diğer türlü yabancı gibi olursun one öyle sen hayatını yaşa takıl ben hayatımı yaşaşyıyım takılayım sonra kocam beni aldattı eşim beni terketti diye konular açılıyor

ayrıca de

demkki siz birden fazla üyelik kullanıyorsunuz bana iftara attığınıza göree benm aklımın ucundan geçmezdi 2.üyelik ama siz bu konuda tecrübelisinz sanırım

ben kocama bir konuda bunu yapma şunu yapma derim diyosam onunda bana demesi çok normal ben eşime karışırım o da bana diğer türlü yabancı gibi olursun one öyle sen hayatını yaşa takıl ben hayatımı yaşaşyıyım takılayım sonra kocam beni aldattı eşim beni terketti diye konular açılıyor

hah bak ne güzel demişsiniz.. "yabancı gibi".. onların hayatlarını biliyor musunuz? izlediğiniz filmleri demiyorum gerçekten biliyor musunuz? onlar birbirlerine saygı duyuyorlar.. dikkatli okursanız "kocam beni aldattı" diyenler başlarda hep kıskanıyordu, yollamıyordu diyenler, bak arkadaşlar buraya bile yazmış gördüklerini.. keşke hiçbir şey bilmediğiniz halde şiddetle eleştirdiğiniz yabancılar kadar medeni olabilesek sevgili Tweety..

Burdaki yorumlardan şunu anlıyorum insanımızın idrak etme duygusu gelişmemiş malesef. Ben başta diyorum ki çok seviyorum biliyorum hatamı ben alıştırdım ama ayrılmadan bu işin bi yolu yok mu demişim gelen ayrıl giden ayrıl. Arkadaş ne çok boşanma meraklısı varmış yapıcı yorumlara çoook teşkler ama şu boşanma şakşakçıları bi uzak durun şurdan da derdimizi mantıklı bi şekilde nasıl hallederiz konuşmamıza devam edelim yorum kalabalığı yapmayın rica ederim

Back
X