- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
kıskançlık güzeldir.. ama saygısızlıkla karıştırıyorsunuz galiba bu durumu.. siz nerde nasıl giyinmesini bilmeyen birimisiniz ki başkaları müdahale etsin.. kıyafete karışmayınca eşin demek sen ne giymen gerektiğini pek kestiremiyorsun..sen eşin olmadığı zaman kendini koruyamıyor musun ? korumak kollamak ayrı şey kıskanmak ayrı şey sizin bu bahsettikleriniz ayrı şey. semt olarak bende çok rahat dolaşamayacağım bir yerde çalışıyorum ama ona göre kendini kollar önlemini alırsın.evet herkes kendi seçimlerini yaşar ama hiçbirşey güllükgülistanlık olmuyor hayatta
her konuda dinlemek zorunda değil ama %90 dinliyor herkesin bir huyu vardır adam kıskanç bende kıskancım oyzdenproblem yok
sadece oturduğum bölge bunu gerektiriyor bende sıkılıyorum haliyle budurumdan eşimden şikayetçi değilim
ayrıca demekki sizde eşinizin düşüncelerini önemsemiyorsunuz benm eşim giyme derse giymem oda beni dinler çoğu konuda neden kendimi kandırayayım ya evde ben bu kıskançlık konuusu dışında şu olacak dediysem o olmak zorunda adam giyimimde kuşammımda bana söz geçiremiyorsa yorum bile yapamıyorsa ben ona koca demem