- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
çok zekisinkutlarım
Bana istediğinizi diyebilirsiniz ama günün sonunda ikimizde kendi yaşamımıza döneceğiz. Allah sizi de daha fazla ağlatmasın yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zekisinkutlarım
nedne insnalara iftira ediyorsunuz herkes aynımı ben kocama kendimden çok güvenirim 5 yıldır hayatımda bekarken bile yanlışını görmedim erkekler dışardaki pislik insanları bizden çok gördükleri için koruma içgüdüsüne sahiptirlerişte o hayvan gibi bakan erkekler ;karısını eve kapayıp ,başkasının karısına kızına sapıkça bakan erkekler .. çünkü bu erkekler her kol bacak gördüğünde cinsel dürtüleri depreşen sapıklar. sonrada aman ben benim karıyı ,benim kızı eve kapatayım yoksa benim gibi başkaları da böyle bakar diye düşünen yobazlar.. kusura bakma
teşekkürederim tatlımmmmmmBana istediğinizi diyebilirsiniz ama günün sonunda ikimizde kendi yaşamımıza döneceğiz. Allah sizi de daha fazla ağlatmasın yardımcınız olsun.
daha fazla yorum yazmak istemiyorum size..bakkala çıktıpğımda hayvan gibi insan görmemişgibi bakan erkekler var neden çıkıp eşimin canını sıkayımki şuan iş yerimzden dolayı burada olma işimize geliyor maddi anlamda
erkekle kadın dostluklarını burada açılana konulardan çok iyi anlıyoruz
malesefff insanca yaşama kavramı sizde ne bilmiyorum ama kimsyee hayvan muamelesi yapmaya hakkınız yok herkes dönüp kendi yaşamına evliliğine eşine baksın sizde insanca yaşayınnnnnn
ay canımçok şekersinz yaaaaaaaaaaabence cevap verme ne anlatmak istediğini anlamadığına eminim...
sağol tatlımmmdaha fazla yorum yazmak istemiyorum size..
çünkü zihniyetiniz korkunç..
ve beni anlamamaya direniyorsunuz..
kölelik hayatınızda mutluluklar...
ya sen kendini koruyamıyomusun.. yani kocan seni korumasa kollamasa ne yapçan salcan mı kendini.. ben bunu anlamıyorum. sen önce kendini korumayı öğren . kocan belki sana güvenmiyodur benim eşim kendini koruyamaz diye .. ne kadar acı dimi.. sen sana nerden zarar geleceğini bilmicek kadar çocukmusun arkadaşım... birini seni hep yönlendirmesimi gerek..nedne insnalara iftira ediyorsunuz herkes aynımı ben kocama kendimden çok güvenirim 5 yıldır hayatımda bekarken bile yanlışını görmedim erkekler dışardaki pislik insanları bizden çok gördükleri için koruma içgüdüsüne sahiptirler
aynen katılıyorum zira sabhtan beri çemkirmelerle uğraşıyorum kendi haytlarının doğruolduğunu düşnmüyorlar demkkiKendi hayatından memnun olan insan başkalarına kendi hayat tarzının doğru olduğunu dayatıp da onları aşağlamaz, çemkirmez, zira hayatının doğru olduğundan emindir![]()
en azından ben çıkabiliyorum sevgili Tweety, senin buradan başka şansın da yok..
ya sen kendini koruyamıyomusun.. yani kocan seni korumasa kollamasa ne yapçan salcan mı kendini.. ben bunu anlamıyorum. sen önce kendini korumayı öğren . kocan belki sana güvenmiyodur benim eşim kendini koruyamaz diye .. ne kadar acı dimi.. sen sana nerden zarar geleceğini bilmicek kadar çocukmusun arkadaşım... birini seni hep yönlendirmesimi gerek..
konuyu ben açmadımVallahi dalga geçmek amaçli demiyorum ama iyi oldu bu konu en basta aglayip uzuldugunuz hayati meger nasil seviyormussunuz tam size goreymis onu kesfettiniz , derdiniz çözüm buldu daha ne iste![]()
sen ağlanıcak haline gülüyosun.. bak şimdi ben işten çıkıcam alıcam çocuğumu gidicem bi arkadaşıma kahve keyfi yapıcam. eğer sen kendini yolda başına bişey gelmeden kollayabiliceksen gel sende iki hava al iki sohpet edelim dünyan açılsın...teşekkürederim tatlımmmmmm![]()
sen kapan evine sakın başka fikir ve düşüncelere beynini açma.. kandırıverirler seni sonra...zira eşin beynine düşüncelerine müdahale edemez..burası cennet mahallesi gibi oldu yaa bana yaramaz burası sokak ortamına alışkın değilim ziraaaa