• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık...

arkadasim allah askina goster nerde bosan demisim nerde hayvan demisim. siz benim nemezhebimi biraktiniz ne coklu iliskimi. hala benden alinti yapip ne yapmaya calisiyorsunuz? ben sz
genel anlamda öyle yazanlara cvp verdiğimde avukatllık yaptığınzdan işin ucu sizede dokunmuş dmeek burada polemiği başlatan canınfısıtığımı ne o üye

acınacak halde falan dıılsınız herkesın esı kıskanctır benımkı de kıyafetıme nereye gıttıme karısır işten cıkınca dırek eve gelırım pek oyle dısarda gezdıım arkadasım olmaz en fazla gunlere evlere gıderım dısarda da bı ısım varsa gıderım ben cok da sıkayetcı degılım sen şimdi hamılesın ya hassas olman normal hem daha cok yenı evlısınız zamanla bu kıskanclıklar bı mıktar azalacak evlılıgın oturması 5 yılı alıyo cnm hem sana sır verıyım ona ısteklerını kavgayla bagırmayla yaptırmaya hiç çalışma ters teper seve seve tatlı dılle hiçbişeye hayır dıyemeyecek hale getırırsın ama zamanla tabi:KK14:

Bakın bayanlar çoğunuzun anlamadığı şey şu; ben şimdi izin istiyorum evet o da benden istiyor bunda kötü bişey yok ki haber vermekle aynı şey. Siz haber vermek için aradığınızda size yok gitme o kişiden hoşlanmıyorum dese ben senden izin alacak değilim diye kavga mı edeceksiniz. Ben edemem şahsen çünkü üzülür onun düşüncelerine de saygı göstermek zorundayım.mecbur değilim ama bence böyle.ayrıca bazılarınızın dediği gibi acınacak halde falan değilim sadece arkadaşlarıma uzak bi muhitte oturuyorum ve eşim taşınmak istemiyo buyüzden de mutsuz hissediyorum bazen. Kaçınızın eşi size iş kurar Allah aşkına söyleyin benim eşim şuan onun çabasında ve hastalıklı falan da değil. Günlük hayatta vasıta bulsam istediğim yere haber vererek gidebiliyorum ama Bazen öyle bişeye hayır diyor ki ne diyeceğimi şaşırıyorum bu yüzden de konu açtım açmaz olaydım yani pes diyorum yorumlarınıza...
aynı konusadn bende acmıstım esimi sapık bile yapmıslardı boşa derler aldatıyo derler derde derler cözüm göstermek yerine esini küçümserler seni küçümserler .bu konuyu cözecek sensin gülüm kocanı seviyosun.güzel bir tarafı seni seviyorki kıskanıyor.kıskansın tabi.sende kıskanıyosundur esini.ama azaltacakda sensin tepkini göster gerektiğinde asırıya kacmadan duygu sömürüsü yap en etkili o.benim esim inan seninkindende beterdi.benimki düzeldiyse seninki mutlaka düzelir

sağol canımm çok iyi fikir :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: biz öyle kocalarımızı elin kızlarıyla gezmelere göndermeyiz kocamızda bzii alin adamlayla yemeklere göndermez arkadaşalrla görüşlecekse eşli görüşülr hepsi buuuuu

Konu bu değil zaten. Bakkala bile yalnız çıkilamiyorsa, arkadaslarla disarda yemek yemek kahve içmek hayal olmuşsa ve benzer sebeplerle kişi ağlama krizleine giriyorsa, orada konu "hastalik"tır. Bunları kısıtlayan kişinin tedavi olması gerekiyordur.

acınacak halde falan dıılsınız herkesın esı kıskanctır benımkı de kıyafetıme nereye gıttıme karısır işten cıkınca dırek eve gelırım pek oyle dısarda gezdıım arkadasım olmaz en fazla gunlere evlere gıderım dısarda da bı ısım varsa gıderım ben cok da sıkayetcı degılım sen şimdi hamılesın ya hassas olman normal hem daha cok yenı evlısınız zamanla bu kıskanclıklar bı mıktar azalacak evlılıgın oturması 5 yılı alıyo cnm hem sana sır verıyım ona ısteklerını kavgayla bagırmayla yaptırmaya hiç çalışma ters teper seve seve tatlı dılle hiçbişeye hayır dıyemeyecek hale getırırsın ama zamanla tabi:KK14:
Haklısın canım şuan hamileyim diye aklı hep bende inşl yakın zamanda bi ev alıp şurdan taşınırız da ben de vasıta sıkıntısından kurtulurum eşimin de aklı bende kalmaz o zaman. Dediğin gibi evliliğin oturması zaman alıyo biraz yüzü düşse hemen alttan alıyorum bi şekilde ikna etmeyi öğrencem elbet :KK50:

Bakın bayanlar çoğunuzun anlamadığı şey şu; ben şimdi izin istiyorum evet o da benden istiyor bunda kötü bişey yok ki haber vermekle aynı şey. Siz haber vermek için aradığınızda size yok gitme o kişiden hoşlanmıyorum dese ben senden izin alacak değilim diye kavga mı edeceksiniz. Ben edemem şahsen çünkü üzülür onun düşüncelerine de saygı göstermek zorundayım.mecbur değilim ama bence böyle.ayrıca bazılarınızın dediği gibi acınacak halde falan değilim sadece arkadaşlarıma uzak bi muhitte oturuyorum ve eşim taşınmak istemiyo buyüzden de mutsuz hissediyorum bazen. Kaçınızın eşi size iş kurar Allah aşkına söyleyin benim eşim şuan onun çabasında ve hastalıklı falan da değil. Günlük hayatta vasıta bulsam istediğim yere haber vererek gidebiliyorum ama Bazen öyle bişeye hayır diyor ki ne diyeceğimi şaşırıyorum bu yüzden de konu açtım açmaz olaydım yani pes diyorum yorumlarınıza...
canım biz kendimizide yırtsak onların anlayışı sanki biz erkekler nederse onu yapıyormuşuz gibi sanki hayatta tek konu bu eşimizle yaşadığımz gibi algılıyorlar boşver gitsin eşinde senden sende eşinden izin almayacaksan bir konuda fikir alamyacaksan onun fikirlerine saygı duymayacaksan neden evlilik yaprsınki zaten bekar gibi davranıyrsn değilmi ayrıca ben eşinin tek başına oraya buraya göndemremsini savunmuyrm ki benimkisi ortam gereği öyle biraz senn eşinde bazışeyleri kısıtlamış nevar bunda konuşursuzn hallolur

Konu bu değil zaten. Bakkala bile yalnız çıkilamiyorsa, arkadaslarla disarda yemek yemek kahve içmek hayal olmuşsa ve benzer sebeplerle kişi ağlama krizleine giriyorsa, orada konu "hastalik"tır. Bunları kısıtlayan kişinin tedavi olması gerekiyordur.
ben anlatamıyorm sanırım benm eşim tüm bunları bulunduğmz ortamdan dolayı yapıyor yoksa annemler başka şehirde tek başma g,d,yorm gittiğimde hereyerede gidiyorum eşim karışmıyor ama burada oturduğmzdan sürekli evde kalıyorum ondan canım sıkılyr ben bunu yazdımsadece ama konu nerden nereye geldi yaaa

Bu yazdıklarını nerenden uydurdun acaba???

Yorumlarınızı hep konu sahibiymissiniz gibi okuyorum. O kadar benziyor ki düşünceleriniz...

Konu sahibine tek tavsiyem bu uyeyle bir şekilde irtibat kurup arkadaşlık etsin. Sikintisiyla ilgili tam kendisine uygun şekilde teselli alabilir.
konu sahibi tum benligni kaybetmeden izin almak ile haber vermek arasindaki ayrimi anlamali, ortak yasamin sorumluluklari ile eslerden birine itaat etmeyi ayni kesede degerlendirilmeyecegini farketmeli...
Bu anlamda benimaskpastam arkadaslik icin daha uygun bence, hem ikisi de usluba dikkat eden insanlar...
Diger uye ile ortak noktalari cok kisitli yani.

Siz tweety23'le bi çay için bence :KK53:

demkki konuya sonradan dahiloldunuz ben bu konuyu açıkladım defalarca bazı arkadaşlar ben erkkelerle gezerim eşim kızarkadaşıyla nevar bunda vs yazdı ona istinaden böyle şeyler yazdım ben yok hayvanca vs diye yazanlar oldu ondan bukadar tepki veriyorm napalım şuan işimiz gereği maddi açıdan bize yarar sağladığndan evim şehrin dışında ondan tüm bunlar evimi taşısam ekstra 400 lira masrafım olacak

konu sahibi tum benligni kaybetmeden izin almak ile haber vermek arasindaki ayrimi anlamali, ortak yasamin sorumluluklari ile eslerden birine itaat etmeyi ayni kesede degerlendirilmeyecegini farketmeli...
Bu anlamda benimaskpastam arkadaslik icin daha uygun bence, hem ikisi de usluba dikkat eden insanlar...
dikkate alırız cicim sağol

evet ama sizde ozaman yorumlarınızı konu sahibine yardımcı olacak sekilde yapın baskasını küçümseyerek degil o onun hayatı bu sizinki.herkez istediği gibi yasar.
boşvergülüm sn gerilme minnoşumuda germe burada bazı insnalar kavga ederk güzel vakit geçriyorlar

aynen şekerim burada yazanların çoğuda işteyim yazıyor yazık işyerlerine boşyere maaş veriyorlar bunlara netten miletle polemiğe girip saatlerce pcde oturup maaş alıyorlar
kız öyle deme bende teneffuslerde hemen burayı acıom ne var ne yok dıye kk sevılıyo :KK53::KK53:

ne demek istediniz anlamadım

Haklısın canım şuan hamileyim diye aklı hep bende inşl yakın zamanda bi ev alıp şurdan taşınırız da ben de vasıta sıkıntısından kurtulurum eşimin de aklı bende kalmaz o zaman. Dediğin gibi evliliğin oturması zaman alıyo biraz yüzü düşse hemen alttan alıyorum bi şekilde ikna etmeyi öğrencem elbet :KK50:
aynen öyle canım zamanla bırbırınıze alışacaksınız bebiş de gelınce daha çok mutlu olucaksınız sen burda sana yazılan cırkın seylerı kafana takma sakın kaç yasındasın cnm

Back
X