- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ricaederm canikom![]()
senn dilin daha farklı anlaymam ben zaten not:adamına göre muamele yapılırGönül isterdi ki aynı üslupla cevap vereyim ama malesef bu tarzı beceremiyorum.
senn dilin daha farklı anlaymam ben zaten not:adamına göre muamele yapılır
Neyse doğrularımı bir imzaya ya da başkalarına endekslemediğim gibi seviyemi de başkalarına göre belirlemiyorum.
Adam yerine koymak nasıl oluyor? Ya da koymamak?benim 2.üyeliğim vs yok burada birisi konu açmış bende yorum yazdım yazmaz olsaydım nekadar kocasını adama yerine koymayan kadın varsa yüklendi durdu
sana bana canikom dedin dedimmi ben sanaBen size bir kez olsun "canikom" gibi mahallede kullanılan bir hitapta bulundum mu bulunmadım. O zaman nasıl adamına göre oluyor anlamadım. Esas acı olan eğitim almış bir insan olmanız. Çünkü bunu daha az eğitim almış biri yapsa gene kabullenebilirdim.
sana bana canikom dedin dedimmi ben sana
hitap şeklim kişiye göredir benm kimine hanımefendidir kimine arkadaşım kimine canikomdur
bence de..Herkes bir hayatı seçer ve bunun bedelini öder.
o yüzden boşverin arkadaşlar. çeken sizler değilsiniz. burada bitirin bence.
Burdaki yorumlardan şunu anlıyorum insanımızın idrak etme duygusu gelişmemiş malesef. Ben başta diyorum ki çok seviyorum biliyorum hatamı ben alıştırdım ama ayrılmadan bu işin bi yolu yok mu demişim gelen ayrıl giden ayrıl. Arkadaş ne çok boşanma meraklısı varmış yapıcı yorumlara çoook teşkler ama şu boşanma şakşakçıları bi uzak durun şurdan da derdimizi mantıklı bi şekilde nasıl hallederiz konuşmamıza devam edelim yorum kalabalığı yapmayın rica ederim
Biliyorum hata bende böyle alıştırmamalıydım ama bu kadar vahim bi durumda olduğumu yeni farkettim. bebek konusunda asla pişman değilim o benim herşeyim. Şimdi napmalıyım onu danşmak istedim sert konuştum olmadı güzel güzel söyledm olmadı izinsiz gitsem güveni sarsılacak onarılmaz hatalar yapmak da istemiyorum bilinçli hareket etmeliyim